2011-03-01

Rothschild, elitens elit.

Innan 2001 var det endast 7 länder i världen som hade centralbanker som INTE var styrda av Rothschild:
Afghanistan
Irak
Nordkorea
Sudan
Libyen
Kuba
Iran

2001 invaderades Afghanistan, och vi vet inte riktigt var det slutar mer än att landet troligen plundras på allt av värde.
2003 invaderades Irak, och samma öde går det landet till mötes som för Afghanistan..
2011 faller Libyen i vad som kallas en revolution, och det är inte höga odds på att Rothschild kommer vara de som styr den ekonomin inom en ganska snar framtid..

Iran har satts under hård press, men har hittills lyckats pressa tillbaka ganska bra. Hotet att sluta sälja oljan i dollar är troligen en sak som fått eliten att backa än så länge.

Kuba har haft sina skärmytslingar, men klarar sig ännu. Detta troligen pga att de saknar stora tillgångar inom olja eller ädelmetaller. Man kan även spekulera i om Kubakrisen hade något med detta att göra, eftersom JFK var emot systemet att en privatfamilj skulle ha all kontroll över USA's finanser...

Sudan sägs vara ett av de länder som skall falla i den "revolutionsvåg" som sveper genom flera länder för närvarande.
Sker det, så innebär det i så fall att endast Nordkorea, Iran och Kuba står utanför att vara ägda och styrda av Rothschild-sfären.
Och vi vet ju alla hur och vad man skriver om dessa länder i media, som nästan uteslutande också (såklart) ägs av Rothschild och/eller dess bulvaner..

En del information kommer från denna artikel från 2005 som är otroligt intressant att läsa, sen har jag spättt på med helt egna spekulationer..
Bland annat för man fram teorin att Adolf Hitler har Rothscild-blod i sig, samt det faktum att Rothschild finansierade stora delar av den tyska krigsmakten och därmed var medskyldiga i högsta grad till dödandet av judarna.
Handlar även om hur Rothschild tillskansat sig kontrollen och makten över i princip hela vår planet... Läs den..

5 kommentarer:

  1. En intressant detalj i den medföljande artikeln är det faktum att Napoleon försökte rycka upp denna "onda rot" men att han misslyckades liksom Lincoln och senare John F Kennedy. Efterkrigshistorien har kastat otroligt mycket skit på Napoleon och kallat honom för djävulen själv. Men om Napoleon hade vunnit kriget så skulle världen med säkerhet ha varit en bra mycket bättre plats än det utstuderade helvete vi lever i idag. Ny tycks det som om Rothschild endast kan förstöras inifrån, av sin egen röta, så gott som alla yttre fiender har eliminerats. Hur har Rothschild kunnat nå så långt? Genom ränker, bedrägerier och lönnmord, allt krönt av en feghet som är så låg att den trotsar allt mänskligt förstånd.

    SvaraRadera
  2. Back to the source2 mars 2011 kl. 00:26

    lol "Rothschild, elitens elit."

    Nästan vart man än vänder sig på nätet så dyker denna familj tillsammans med Rockefeller upp.
    Då räcker det med att vi släcker dessa två familjer så är "eliten" utrotad.

    Riktigt så enkelt är det nog inte...

    Malteserriddarna kontrollerar bankerna för den högsta allmänhet. Den Knights of Malta är underordnade till stormästaren Matthew Festing som är underordnad till jesuitgeneralen.

    Rothschilds är Vatikanens bankmän och jesuiterna låg bakom skapandet av Federal Reserve.

    SvaraRadera
  3. Joakim: Håler inte med riktigt.. Många yttre fiender har eliminerats, men den de fruktar allra mest och som är den enda som kan fälla dom är kvar.. Folket.
    Det är rädsla som ligger bakom att de måste hålla oss rädda med t.ex. "war on terror" samt att de har kontroll över media. Vore de inte rädda för oss så skulle de inte behöver gömma sig för oss.

    Anonym: Intressant, men vad har det med inlägget att göra?

    Back to the source: lolla på, trevligt att kunna få någon att skratta..
    Hur många är det i Rothscildfamiljen idag? Det hinner byggas upp en ansenlig mängd förgreningar under några hundra år, och de var inte få från allra första början ens.
    De du nämner har jag läst mkt lite om, så det vore kanon om du kunde lägga med länkar som man kan läsa och få mer kött på benen om det du säger.
    Sen vet jag inte om du menar att det som kommer fram om just Rothschild är bluff, båg, lögner och skrönor? Ska de ersättas av Malteserriddarna, eller?
    Är historien fel som beskrivits, så är jag mer än glad om du kan kommam med "motbevis" sas..

    SvaraRadera
  4. Back to the source3 mars 2011 kl. 22:44

    Rothschilds är en historiskt mäktig släkt, men i förhållande till den "riktiga eliten" som förövrigt funnits ett bra tag mycket längre än Rothschilds dynastin. De går tillbaks till Romarrikets dagar och direkt ättlingar till de stora männen på den tiden. Alltså är de arvtagare.
    Samlingsnamnet för dessa mäktiga nobla familjer är "The Black Nobility". Dessa är längst upp i näringskedjan så att säga.
    Tillsammans med Malteserriddarna är det de som har kontrollen över bankväsendet.

    Självklart ingår även Jesuiterna i denna hierarki speciellt med tanke på att Adam Weishaupt själv var Jesuittränad vilket kan ses som att Illuminaternas existens inte var någonting annat än en front organisation vars syfte var att starta den franska revolutionen som hämnd för att man skulle ha bannlyst Jesuiterna, men även för att ha en organisation eller order redo att ta på sig ansvaret.

    Jesuiterna är alltså den högsta ordern och står sig långt över frimureriet som faktiskt skapades och kontrolleras utav Jesuitordern.


    Här har du "lite" information bra sammanfattad för att inte bli för kvantitativt.

    Den första informationen består utav en forumtråd där många matnyttiga länkar finns som leder bra och trovärdig information.
    http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=29513

    Här är en länk till en video där "den svarte påven" eller rättare sagt Jesuiternas Superior General konfronteras utav wearechange. Han ses även som en utav de mäktigaste, kanske till och med den mäktigaste mannen i världen.
    http://www.youtube.com/watch?v=LM5qVaKSwoE

    SvaraRadera
  5. Back to the source: Tusen tack!
    Nu fick jag ännu mer att bita i och samtidigt bli lite förvirrad..;)
    Men det är bra, farligt att snöa in på ett spår och inte ta åt sig från alla möjliga håll.

    Väl värt att gräva i onekligen..

    SvaraRadera