2012-04-07

Lydlakejen Bildt, vår vägvisare mot avgrunden..

"Bildt utskälld i Sarajevo
Utrikesminister Carl Bildt var bland dem som kom till Sarajevo för att minnas Bosnienkriget. Men besöket mötte kritik och en journalist som bevakade konflikten kallade det "magstarkt" att närvara.

Det var känslosamt när tusentals på fredagen samlades i Sarajevo på Bosnienkrigets årsdag. Ett långt band av 11 541 röda stolar löpte fram för till minne av de civila dödsoffren, bland de närvarande fanns Carl Bildt. Men den svenska utrikesministerns närvaro väckte kritik från två journalister som anklagade Bildt för att, i sin medlande roll som EU-sändebud, ha gjort för lite.
– Varför är han här i dag? När han kunde göra något sade han att Milosevic var en trevlig typ, sade Florence Hartman, tidigare taleskvinna för Haag-domstolens chefsåklagare, till nyhetssajten Klix.
Bildt valde att ignorera kommentaren och klev i stället bort från sina kritiker.
Ed Vulliamy, tidigare journalist på the Guardian, bevakade konflikten och han anklagade såväl politiker som diplomater för att ha tolererat "tre, långa blodiga år" av slakt.
– Jag tycker att det, för folk som var involverade i den processen, är rätt magstarkt att vara här, sade han till Klix.
– Om de inte har kommit för att be om ursäkt, från djupet av sina hjärtan, till Bosniens folk och de dödas spöken. Men det tror jag inte."

Se här hur Bildt vänder ryggen mot Florence Hartman som vill prata och ha svar:


Ignorera kritik och kritiker är ju Bildt´s signum, vilket bara visar på hans arrogans och den egna tron att han är mer en gud än en "folkets ledare"..
Folket pissar han ju på, gång på gång och oavsett vart den lilla människan befinner sig, men kommer undan det hela tiden.

Han är vår nuvarande utrikesminister och tidigare statsminister..
Han var högst troligt redan under inbördeskriget i Jugoslavien var orsak till mycket död och lidande (pga arrogans, order eller inkompetens), och detta har följt honom till Lundin Oil-skandalen, rånet av Libyen och även via olika tankesmedjor där han förordat krig och död..
Numera är Bildt en ständig deltagare i Bilderbergergruppens årliga "hemliga" möte, där det de pratar om är så hemligt så ingen får berätta om vad de har på agendan, trots att det utåt ska ses som en tebjudning..
Vår nuvarande utrikesminister är anklagad för spioneri, vilket han avfärdar med sedvanlig arrogans eftersom han är oantastlig och aldrig kan göra fel eller gör fel..
Bildts medverkan i Saudi-affären är troligen intim, eftersom Saudierna är sängsällskap till USA och Bildt och hans anhang förtvivlat gärna vill ha Sverige som en liten gullig lydstat till USA..

Hans insatser skulle för länge sedan ha resulterat i avsked, rättegång i internationell och nationell rätt, och det han hittills troligen har gjort sig skyldig till är groteska brott mot inte bara Sverige utan mot miljoner människor världen över..

Men, han är kvar..
Skyddad och omhuldad av sina kamrater i de högre skikten, de som har kontrollen över media, politiker och lagliga instanser.
Jag tror att det för de flesta inte är möjligt att ta in, att samma person kan vara bakom så mycket ondska utan att åka dit. De blundar istället, och tittar som den väl indoktrinerade skock de är vidare på Melodifestivalen eller Let's Dance, för det är ju det viktigaste som händer.
Det säger ju media med sina svulstiga rapporter och livebevakningar, så då är det ju så..

Fundera lite på hur denna man, som är helt eller delvis delaktig i massor av död och elände, fortfarande kan åtnjuta sin frihet och sina förmåner medan det räcker för andra ministrar att fuska med skatten, strunta i TV-licensen eller kanske vilja köpa sig lite sex för att få sparken och därefter få löpa gatlopp offentligt..

Det är helt åt helvete, om man säger det lite inlindat..
Jag har medvetet inte lagt med en massa länkar till källor mm, för jag vill att fler tar reda på vad för person Carl Bildt egentligen är, vad han ligger bakom och funderar på vart han har sin lojalitet.
Det är inte mot Sverige och svenskarna. Vad jag kan se, så är hans lojalitet mot mörka krafter, ondska som bara vill ha mer makt och som gör exakt vad som helst för att nå dit..

Carl Bildt är deras duktiga lakej för en del av skitjobbet, en länk i en vidrig apparat som inte ger sig förrän de har totalt herravälde och satt oss alla i total skuld och totalt slaveri.

Då får Bildt sin belöning efter vilken sjuk önskan denne lakej nu än har fört fram..

4 kommentarer:

 1. Ja, denne vår egen dödsängel drar skam och vanära över vårt land. I praktiken tillsattes han redan vid tidpunkten för den statskupp som genomfördes den 28 feb 1986 i Sverige, då den sista "riktiga" politikern var verksam. Vi lever i praktiken i en diktatur men eftersom svenskarna är så lydiga och så blinda så behövs inga militärpoliser på gatorna...

  Off topic: Denna bloggsida laddar långsamt och det är nästan omöjligt att se videor direkt på sidan, man tvingas se dem i nytt fönster, på YouTube. Handlar det om någon inställning som står på fel värde, bilder som tar för mycket plats e.dyl?

  SvaraRadera
 2. Joakim, visst är det så.. Svenskarna har blivit så lydiga/hunsade/indoktrinerade så man blir ärligt ledsen och bedrövad..

  Att sidan laddar långsamt är nget som jag märker av, den är lika trög som andra ;) (har just nu ett seeeegt mobilt bredband)..
  Vet faktiskt inte vad det kan bero på, men kan kika om bakgrundsbilden är boven (enda jag kan komma på just nu)..

  SvaraRadera
 3. Hm, bakgrundsbilden kan ha varit "boven" för nu funkar videon på sidan...

  Men jag vill ju inte vara orsak till ett sämre utseende på sidan. Bakgrundsbilden var jättestilig, kanske går den att omvandla till ett lite smidigare format, exempelvis "gif"? Man gör det lämpligen med gratiskonverterare som "Irfanview" eller med bildomvandlare online.

  SvaraRadera
 4. Det är lugnt Joakim :). Man ska förnya sig ibland, å det är troligen inte bara du som haft trubbel med laddning å så.
  Vet inte om jag kan använda andra bilder än vad mallarna har sas, men kan kika på det.

  SvaraRadera