2012-09-05

Locket är hårdare påskruvat än någonsin..

Diskussion i Axess TV från 2007 om bl.a. medias roll vad gäller rapporteringen om brottsligheten bland invandrare:Detta är väl vad som närmast passar in på det som kallas "Lilla Saltsjöbadsavtalet", vilket titeln på klippet också antyder...
Wikipedia kan man läsa att det avtalet är en konspirationsteori utan grund, vilket det kan vara om man går efter vilka kriterier de där sätter på vad teorin är. Det räcker ju att det inte existerar ett skrivet dokument utan att det är en gemensam muntlig överenskommelse för att just den sagda teorin inte stämmer..

Så har vi då panelen i klippet ovan, och framför allt Susanna Popova och Thomas Gür, som pratar om något som inte kan betecknas som annat än att man från media medvetet "lagt locket på" vad gäller denna rapportering... Märk väl att ingen av de andra medverkande opponerar sig, som Ortmark t.ex. Skulle de inte gjort det, ifall Susanna och Thomas pratade i nattmössan eller inbillat sig saker under kanske ett tillstånd av berusning?

Tycker det är ställt utom allt tvivel att media tagit på sig en roll som en filtreringsapparat. Eller mer troligt, de är beordrade till det.
Att media fortfarande har en mycket snedvriden rapportering är ju absolut glasklart, och det inte bara gällande invandrare kontra brottslighet, utan även på så många andra plan....

De krig som förs och förts de senaste decennierna har varit kraftigt vinklade, där media med unison stämma ställt sig bakom en och samma teori..
Aktuellt nu är Syrien, där vi blir matade in i absurdum om hur Assad och hans regim är de dumma.
Att Al-Qaida är en stor del av "rebellstyrkorna" vill man inte liksom meddela svenskarna, och särskilt känsligt är det nu när Bildt sagt att Sverige måste stötta rebellerna, alltså Al-Qaida...
Detta blir extremt märkligt om man ska kika tillbaka på hur man officiellt ställt sig angående Al-Qaida, där man kan se 9/11 som "startskottet" för det globala kriget mot terrorismen, där terrorismen och Al-Qaida var och är samma sak.
Över en natt, typ, så vänder de officiella vindarna håll fullständigt och de som förut var världens avskräde är nu dess hjältar.

Vi som inte bara anammar massmedias enhetliga framrapningar, vet att Al-Qaida från början var skapad av bl.a. CIA. Från början var de frihetskämpande (känns det igen?) mujaheddinsoldater som CIA tränade, beväpnade och finansierade som en motståndare till Sovjet under kriget i Afghanistan.

Jag rekommenderar att man tittar på SyrianGirl's olika klipp som hon har på sin filmkanal, men jag måste varna för att det finns några otroligt hemska klipp!
Men de motsäger totalt den massmediala bild vi blivit matade om att det är Assad's regim som massakrerat civila mm, utan att det är de "frihetskämparna" själva..  
**Vi kan se på en händelse som 9/11, och snabbt inse att media inte över huvud taget brytt sig i att granska makten och hur de skött utredningar eller grävt i något av allt det material av "konstigheter" som finns från den dagen...
**Bilderbergergruppen går fri från att bli synade i sömmarna, och de som deltagit får aldrig frågor om detta från våra olika mediahus.
**Att det är de privata bankerna som skapar "penningmängden" (eg skuldmängden) har det varit otroligt tyst om, även om det slinker emellan några artiklar då och då som påvisar detta faktum. Nä, det är den heliga marknaden som styr allt får vi lära oss.
**Den okritiskt och helt enhetliga rapporteringen kring "klimathotet" är även det ett tecken för mig att massmedia är en och samma kropp men med olika ansikten för att ge illusionen av att verka under konkurrens.
** Carl Bildt går hela tiden fri från en verklig granskning. Kan bero på att om man rensade hela hans källare på nya och gamla synder så finns inget annat än att åtala honom för högförräderi och flera brott mot mänskligheten..
**Vi ser en total blindhet inför att rapportera alla oegentligheter gällande Barack Obama och om vart han är född, samt även vem som är hans far. Att Vita Huset la ut en bevisad förfalskning på hans födelsepapper är bara en liten del. Filmen "Dreams For My REAL Father" och Sheriff Arpaio's undersökning samt bevis för att Obama/Vita Huset ljuger är man i närmast all massmedia tyst om..

Och det är bara några få saker där media fullständigt havererat, i alla fall om man ska se media som folkets "skyddsnät" mot en fuskande, ljugande och mörkläggande makt.
Istället så är massmedia av idag en mycket viktig för makten att just kunna ljuga, fuka och mörklägga!

I denna snuskiga mediaverklighet så är det faktum att media medvetet skyddar vissa brottslingar inte något konstigt, för de är redan enbart verktyg för att föra fram nationell och internationell indoktrineringspropaganda..

Vi vare sig får eller ska glömma alla de svek som media stått för mot folket.
Jag tror att deras glansperiod är fullständigt över, och de kan enbart rädda sina egna skinn genom att helt vända om, erkänna och ta sina "straff", och därefter bygga om och bygga rätt..

7 kommentarer:

 1. Väl skrivet!

  Och sveket från mediernas sida fortsätter med ännu mer. Allra senast var det Newsmill som stängde av sin kommentatorsfunktion. http://www.newsmill.se/artikel/2012/09/11/d-rf-r-st-nger-vi-kommentarsf-lten#comments
  Och dessförinnan studioett - http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=4097&grupp=14434&artikel=5246893

  Tyvärr är det ju så att gemene man fortfarande litar blint på vad som sägs i gammelmedia. Och har man en avvikande åsikt så får man direkt stämpeln "foliehatt" eller "konspirationsteoretiker" Men kanske kan man ändå skönja en viss skepsis från flera håll men än tror jag inte vi nått en kritisk massa som ser igenom medias lögner.

  MvH Dan

  SvaraRadera
 2. Tack Dan..
  Först så kunde man kommentera anonymt i riksmedia, vilket man tog bort och tvingade folk att använda sina officiella konton på Facebook. Många registrerade då alias, vilket fick FB att agera (om jag minns rätt) och i sin tur öka kontrollen så att man var den man sa sig vara..
  Vilket i sig är ett steg i åsiktsregistrering och kraftigt åsidosätta yttrandefriheten. Vad jag vet så står det inte att yttrandefriheten inte gäller om man är anonym..
  Media fick det lugnare ett tag, eftersom de flesta av oss (även jag!) har en inbyggd rädsla att om man har en eller flera åsikter som går emot det politiskt korrekta kan ge stora konsekvenser för den egna personen eller familjen..
  I Sverige idag får man inte vara medlem/aktiv i ett politiskt parti som finns i riksdagen i vissa fackföreningar, för då blir man utesluten!!
  Pratar man om sin skepsis kring officeialla sanningar kring klimathotet eller 9/11 så blir man stämplad, och drar man upp ren fakta som Bilderbergergruppen eller Obamas födelseattest blir man förlöjligad...
  Och nåde den som har en kritisk åsikt om invandringspolitiken och/eller vissa religioner och dess effekter, de får vara beredda på att av en enig och enögd mediakår och dess blint troende lakejer ses som laglös och knappt värd att kallas människa..
  Verkligheten är fasansfull, men för varje dag så ser fler och fler igenom lögnerna.
  Når vi en kritisk massa, så kommer vi stå inför rejäla ohyggligheter, för kontrollen och makten släpper de inte ifrån sig utan att försöka kväsa oss först.

  SvaraRadera
 3. "Vi ser en total blindhet inför att rapportera alla oegentligheter gällande Barack Obama [...]"

  Det är dessvärre inte bara en blindhet; dyngskallemedia har mörkat denna fråga på ett mycket bedrägligt sätt. Obama är den största politiska bluffen i USA:s historia.

  SvaraRadera
 4. Magnus, han är troligen det. "Gott" sällskap har ju dock i Buskarna och Clinton, men de har inte förfalskat en massa födelsepapper mm..
  Inte ens att lagens väktare säger att efter deras undersökningar så är dokumentet Vita Huset lämnat ut en förfalskning mäktar lakejmedia att skriva om.
  Journalistiken i Sverige är tyvärr död, och i dess plats har vi TT-robotar och avlönade små indoktrinerade människor som i bästa fall klarar av att med Google översätta artiklar de blir tillsagda att publicera..

  Media "imponerar" dock på en sak, deras förmåga att just lyckas mörka viktiga händelser/fakta så till den grad att "svensson" aldrig hört talas om dem..
  Därför de även selekterar hår vilka artiklar som ska kunna kommenteras, samt tvingar oss att inte kunna vara anonyma. Men, det finns motmedel mot deras skygghet!:
  http://avpixlat.info/2012/09/19/yttrandefrihet-2-0-avpixlat-lanserar-ny-teknik-for-fria-kommentarer-i-gammelmedia/

  SvaraRadera
 5. Tack för respons, HCA.

  Ja, familjerna Bush och Clinton är helt införstådda i Obama-bluffen, liksom övriga i makteliten är. De har hela tiden känt till att Obama inte är en naturligt infödd medborgare, alltså född i landet av föräldrar som är medborgare i samma land, men har inte dragit sig för att ljuga och bryta mot grundlagen. Massmedia har varit verkligt hjälpsamma med att mörklägga eller desinformera om detta brott. Jag, liksom pastor James David Manning, anser att Obama-bluffen är den silverkula man kan fälla storkorruptionens monster med eftersom så många av lögnens och ondskans krafter är delaktiga i den. Därför önskar jag att flera sanningsintresserade engagerar sig i denna fråga i kommentarsspalter. Jag har varit alldeles för ensam därvidlag de fyra senaste åren.

  Ja, det kan man nog säga; svensk journalistik hos SR, SVT, DN, Svd och andra är död. Den är i alla fall så ohederlig och förljugen att den är mycket sjuk.

  Det är förbryllande vilken vägg av mörker dyngskallemedia utgör; man undrar ju hur mycket av detta som är planerad strategi eller om det bara handlar om psykologiska faktorer, främst rädsla, omoral och dumhet.

  Jag har läst om "Avpixlade kommentarer"; kan vara värt ett försök.

  SvaraRadera
 6. Ett tips ! www.kunskapskällan.se

  SvaraRadera
 7. Det är ingen skilnad på dom olika politiska partierna i Sverige och eu. Dom försöker att lura oss för att vi inte ska se deras riktiga agenda. Dom är inte så inkompitenta som dom vill att vi ska tro.
  Om 2 företag konkurerar och det ena företaget har 7 gånger mer i lön vad händer???
  Det är därfor vi har arbetslöshet och invandring och en medvetet katastrofal politik i eu så att eu sänks så vi lättare kan konkurera med fattiga länder. Politiker jobbar hårt för det så lågutbildades löner går ned kraftigt allt för att vi ska ha en global politik så nu när politiker har denna politik så har lågutbildade bara ett val och det är 1 stark ledare i eu och murar och det kommer snart. Jag har alltid varit imot facism men vad har vi för val vi längst ner så nu stödjer jag anti demokrater för dom är dom enda som kan rädda Sverige och eu från politikerna.

  SvaraRadera