2009-03-08

Fler sanningssökare!

Ska man tro den allmänna opinionen, vårt publika media och de "folkvalda" politikerna så finns det bara en sanning om det som hände den elfte September 2001.
Fast cementerad är den officiella förklaringen att Usama Bin Laden var den som hade orkestrerat attackerna mot Pentagon, World Trade Center och troligen så var även Vita Huset alternativt Camp David ett av målen.
Alla vet vilka de skyldiga är.
Alla vet hur det gick till.
Alla vet varför....

Denna allmänna sanning har om och om igen kablats ut i media och ur politikernas munnar. Vi blir tillsagda att för att sådana hemska attacker ska undvikas, så måste vi säga ja till att vår egen frihet naggas i kanterna. För att vi ska vara trygga i fortsättningen, så ska vi lägga en stor del av vår frihet i pant. Sorgligt nog så säger de flesta av oss ja till denna kostnad...
Krig har startats då man jagat terrorister och dess allierade till 9/11. Dessa krig håller på än idag, och skördar dagligen offer..

Jag, tillsammans med troligen miljoner andra vanliga människor världen över, tror inte på den officiella förklaringen.
Orsakerna till varför man inte tror på den kan vara flera och mångfacetterade. För min egen del så handlar det om alla de omöjliga saker som hände på en och samma dag, och de mycket otroliga förklaringarna. Där man lämnar förklaringar det vill säga. Kan man inte på ett halvt trovärdigt vis förklara en sak, så ser man bara till att inte ha med det i en officiell redogörelse.
Personligen så har jag inte svaret på vem eller vilka som gjorde det. Dock är jag mycket övertygad om att de styrande i USA hade kunskapen om när, och troligen även varför.
Teorierna är många. Det var den krigskåta och lättledda Bush som gav order, eller så var det den skuggregering som finns bakom samtliga styrande i stort sett alla länder. Judarna, representerade av de ofantligt stora bankirfamiljerna, finns även de med som den verkliga hjärnan bakom det hela.

En sak är klar för mig, och det är att man från alla officiella kanaler mörkar den sanning som någonstans ligger och gömmer sig.
Och, som sagt, jag är inte ensam.
Det finns en otrolig massa "rörelser" som är på jakt efter sanningen. Det kan vara en löst sammansatt grupp på en hemsida, eller mer effektivt jobbande organsiationer.
Bland de verkliga tungviktarna i jakten på sanningen, så finns det organisationer som jobbar efter sin specialitet med att vilja ha fram sanningen.
Dessa grupper består bl.a. av:
Advokater
Piloter
Religiösa Ledare
Brandmän
Veteraner
Vetenskapsmän
Fysiker m.fl.
Arkitekter och ingenjörer....
Det finns säkert ännu fler "specialorganisationer" som inom sitt specifika område ställer frågor, visar på det omöjliga och kräver att sanningen ska fram om 9/11.

Men..... tills nu så har jag saknat en grupp som öppet ifrågasätter den officiella teorin.
Politikerna.
Att de saknats är väl inte så konstigt, eftersom det troligen är ett politiskt självmord att ställa sig på sidan som ifrågasätter den otvivelaktiga sanning som makten tryckt i oss under flera år.
Sen är ju inte politiker speciellt kända för att bry sig heller, om det inte handlar om sin egen karriär d.v.s....

Men, nu finns det äntligen även en sådan "organisation"!
Political Leaders For 911 Truth
I skrivande stund så är det 29 politiker som är med i denna organsiation/rörelse. Att flera av dem är pensionerade är inte så konstigt, men där finns till exempel en italienare som är EU-parlamentariker och en som sitter i representanthuset i USA.
Ingen svensk, ännu....
Vem kommer vara den första svenska (pensionerad eller ej) politiker som har kurage att vara med i denna mycket viktiga jakt på sanningen!

Låt jakten på sanningen fortsätta....

11 kommentarer:

 1. Den här filmen får dig att förstå en hel del av 911:
  The New American Century

  Jämför den med MISSING LINKS
  och
  Fabled Enemies

  Hur ska vi förstå 911? Se alla tre filmerna och dra dina egna slutsatser.

  SvaraRadera
 2. 911 handlar om mer! Det handlar om hela vårt samhällsbygge - ett hierarkiskt system som gjort oss till olika mycket värda.

  Bombay/Mumbai var Indiens 911 - vilka låg bakom?
  The Mumbai Attacks and the Militaries of the USA, India and Pakistan

  Vilka är planerna? Vems är planerna?
  Codename Operation Enduring Turmoil Exposed! - Neocon Plans for Pakistan and rest of the World

  Och media håller de flesta i okunnighet!

  911 var bara en början enligt deras sätt att se! 911 var deras THE NEW PEARL HARBOUR - Sök på det och fatta!

  Nu lever vi i fortsättningen av 911 - somliga kallar det för fjärde världskriget - ser det kalla kriget som det tredje världskriget:
  Ex-CIA director: U.S. faces 'World War IV'

  Varför inte kolla in The War Party från BBC och kanske fatta! Dålig kvalitet på videon men du lär känna spelarna. Så mycket svårare än så här det inte att fatta.

  SvaraRadera
 3. Hur länge till skall det ta innan denna gigantiska bubbla spricker? När den spricker (har ju redan börjat spricka)så blir det otroliga konsekvenser. De som ligger bakom (se filmen Missing Links t.ex) har en garanterad lynchning att se fram emot, vilket är på tiden. Det är inte bara 911 dom är skyldiga till.

  SvaraRadera
 4. DU får bli den första svenska politikern! :)

  Mycket intressanta nyheter... Vi får se om det dyker upp några politiker i vårt land, med det enorma mått av civilkurage som skulle krävas.
  AE11T växer ju ordentligt, iksom resten av rörelsen - så varför inte? Förr eller senare har folk tillräckligt med socialt bevis (i form av andra ifrågasättare) för att våga ta steget själva.

  SvaraRadera
 5. Anonym: Bra. Fortsätt med att hålla dig till ämnet, och håll dig gärna från att upprepa samma sak om och om igen, så får du gärna kommentera/tipsa!

  Sverker: Det har gått så långt, med så många som blivit inblandade, så troligen kommer inte bubblan spricka inifrån. Vi kan hoppas att det kommer fram någon whistleblower så småningom, som sätter eld i baken på våra politiker. Samtliga politiker som okritiskt sväljer olika officiella sanningar (t.ex. klimathotet) är medskyldiga till effekterna deras beslut åstadkommer.
  Skulle FRA-lagen ens varit möjlig utan 9/11? Hade London-bombningarna skett om det funnits en officiellt kritisk massa mot 9/11? Hur många liv hade sparats i afghanistan och Irak om det funnits en opposition som inte varit nöjd med de officiella mörkningarna?
  Tyvärr så är alla högdjuren inom politiken insyltade i detta, där de flesta troligen har vetskap om vart sanningen bär oss. Att de därmed är med och döljer sanningen, visar på att de antingen är med på denna "agenda" eller så är de helt enkelt rädda för vilka som sanningen avslöjar.
  det är upp till folket att utbilda varandra i detta, och därmed få ändringar till stånd nerifrån.
  det enda makthavarna är rädda för, är ett vaket och kritiskt folk...

  Magne: Måste först bli politiker..:) Sen får man spela med i deras spel en stund, innan man visar att man är det svarta fåret i deras fina församling..:)
  att på ett ärligt vis förvänta sig framgång är tyvärr omöjligt.
  Jag tror attd et var det som var fallet med t.ex. JFK. Han spelade med i deras smutsiga spel, tills han blev president. Väl där, så ville han förändra allt som var fel, och gick emot vad skuggregeringen gav order om. Hur det gick, vet vi ju alla...
  Det är inte heller en ovanlig företeelse i särskilt USA. de presidenter och ledande politiker förr som vart emot det sjuka penningssytemet har fått betala med livet oftast.
  Det viktigaste är att medborgarna väcks till liv igen. att leda en lättledd, sovande flock är inga problem, men att försöka missleda ett vaket och kritiskt folk är en omöjlighet.
  Så kommer vi bara närmare det målet, att fler är vakna och kritiska, så har vi kommit långt.
  Som jag sagt förut; Om bara varje vaken person väcker i sin tur en person, som sedan väcker en till osv, så kommer vi till slut att vara i majoritet. vi kan inte bli färre, utan bara fler, eftersom har man väl sett all skit som finns så är det en omöjlighet att gå tillbaka till att vara en i den grå massan igen.
  Visst, alla startar inte bloggar och skriver om det, eller sitter på arbetsplatsen och "mässar". därför är det viktigt att det sker i det personliga mötet. Klyschan kvalitet är bättre än kvantitet anser jag stämmer mycket bra in på hur man ska gå tillväga.
  Sen, när nog många fått upp ögonen för hur lurad man egentligen är av etablissemanget, så är det möjligt att kunna göra saker med mer kvanitativa inslag.

  SvaraRadera
 6. Ber om ursäkt för att den förra kommentaren blev så slarvigt skriven. Jag tror dock att de flesta begriper vad jag skrev..:)

  SvaraRadera
 7. det byggs ju tydligen en massa "läger" i USA, och ingen verkar veta vad de ska användas till...

  SvaraRadera
 8. Garlic: Ja, jag såg den där artikeln. Den uppumpade bubblan i USA lär ju spricka snart, och när den spricker så lär det hända saker snabbt i det stora landet i väster.
  Vi får se om vi "foliehattar" får rätt, vilket jag inte hoppas, och att det kommer braka samman totalt.
  Faller USA, faller de flesta med dom. De åtgärder som man pysslar med nu, med gigantiska "stödpaket" till allt från banker till bilindustri, ska betalas med en hjälp av befolkningen som förlorar sina jobb....
  Om nu Obama är sådär jätteunderbar som all media och alla politiker vill göra gällande, så bör han ju ta hem en jäkla massa militär personal från världens alla hörn föratt spara.
  När dessa kommer hem, så är det ytterligare folk som ska kämpa om de få jobb som finns....
  Troligen så är dessa FEMA-camps byggda med tanke på just cenariot at folket får nog, och sätter sig upp mot makten en gång för alla.

  SvaraRadera
 9. Alltså, jag respekterar er och åsikterna här är av stor vikt men...

  Kanske ni ska sätta på er en extra foliehatt innan någon läser era tankar...?

  SvaraRadera
 10. Noirs: En extra? Hur kan man ha en extra om man inte har någon från början?
  Då du tydligen inte håller med, så förklara gärna varför det är fel. Debatt är positivt, troll-inlägg är bara larvigt.

  SvaraRadera