2007-12-27

En av mina egna 9/11-frågor..

Uppdaterat, se längre ner:
Här är en bild, från en gata i närheten av World Trade Center.

Och här en bild från bland annat en parkeringsplats, också i närheten av WTC....Vad är orsaken till att dessa är helt utbrända???
Vad i (om man går efter den officiella teorin) en av brand orsakad kollaps kan göra denna
skada??

Uppdaterat 071228:
Lägger till några fler bilder, med funderingar...


Denna bilden visar brinnande bilar. Har sett förklaringen att det är det pyroklastiska molnet från "kollapserna" som antände bilarna. Men, skulle inte papperet på marken brinna också i så fall? Se även att träden inte är brända....Denna brandbilens främre del verkar brunnit ut totalt. Vart är grillen och lyktorna? Bakre delen verkar vara helt skonad från elden (t.o.m. däcket verkar intakt).

16 kommentarer:

 1. Jag tror att "de" använt sig av någon form av energivapen aktiverat från en eller flera satelliter i rymden, eventuellt med en basstation (HAARP) som energigivare. Har inget belägg för teorin men söker man runt lite på Internet så hittar man snart fler med liknande teorier. Eventuella flygplan, missiler och liknande tjänstgjorde nog bara som en s.k. "smokescreen".

  SvaraRadera
 2. Ja, att det skulle vara enbart "kollapsen" som orsakat detta men lämnat byggnaderna intill intakta, är för mig totalt omöjligt.
  Man kan även ställa frågan VAD som orsakar att enbart bilar antänds, men (vad det verkar) lämnar byggnader ifred.
  Var inte större delen av Manhattan strömlöst följande natt också?
  Vad berodde det på?

  SvaraRadera
 3. Joakim hann före att skriva vad jag tänkt skriva. :) Jag visade bilderna för en f.d. rysk militär pilot för några månader sedan. Han sa "energivapen". Intressant nog ser man på vissa av bilderna i kollektionen detta kommer från, hur plast och tunn plåt klarat sig medan motorblock innanför oskadad plåt smält. Tyder på att energin utlösts inne i kraftfullare metallklumpar. Är det fler än jag som härvid tänker på de bärande stålpelarna i WTC-byggnaderna?.... Föreslår herrar och damer med intresse för denna typ av nya vapen att även fundera på scalar technology. Det handlar om att i 4-D rymd rikta in två eller flera 'skalära' strålar så att de där de möts bildar ett 3-D energifält. Nicola Tesla pratade om detta. Någon lyssnade kanske...

  SvaraRadera
 4. Nej grabbar. Det handlar om kärnvapen..nya moderna småskaliga.

  Räknar man den frigjorda energin så kommer man till att det måste varit så.

  Har varit i kontakt med ex-militär som säger sig veta att så var fallet.

  Han har skrivit om det på internet:

  http://www.saunalahti.fi/wtc2001/military.htm

  SvaraRadera
 5. Lars, det var vad jag själv trodde den 4 februari 2006, då jag länkande till din länk från den här översiktsartikeln i ämnet. Men minikärnvapen förklarar inte de anomalier vi ser...

  SvaraRadera
 6. Om kärnvapen funkar utan urskiljning, så är det otroligt att det skulle vara det man använt. Särskilt om man tittar på en av de två sista bilderna jag lagt till, där papper och träd inte ens är svedda...
  Men ska kolla in länken du skickade Lars, och seom jag får reda på något jag nytt.

  SvaraRadera
 7. OK..men jag minns att jag läst och sett en karta som visar radioaktiva hotspots i Manhattan vid tiden för 9/11. Tycker mig minnas att det skulle ha strålat runt WTC...

  Har för mej att den energi som behövs för att totalt smula sönder all den betong som pulvriserades inte kan förklaras med thermate/thermite eller C4. Men ok..vi väntar och ser.

  SvaraRadera
 8. Lars: Har kollat igenom sidan du länkade. Man skriver där om bilarna:
  "Reports of cars exploding around the WTC and many burned out wrecks could be seen that had not been hit by debris. Fusion energy (heath radiation and the neutrons) caused cars to ignite and burn far from WTC site."
  Och gällande allt papper som inte tagit eld:
  "No bodies, furniture or computers found in the rubble, but intact sheets of paper covered the streets with fine dust. Items with significant mass absorbed fusion energy (neutrons, x-rays) and were vaporized while paper did not. Paper and powder theory."

  Kollade upp detta med "paper and powder theory" och fann denna film:
  http://video.aol.com/video-detail/paper-and-powder-theory/771116343

  Hamnade även på denna sida:
  http://www.wtcnuke.com/pulverise.php
  Inte gått igenom den ordentligt, men det verkar som man har tagit en del från den finska sidan.

  Så, det verkar som att det kan vara mycket troligt att man använde sig av vätebomber...

  Leif: Ska ta tag i detta med energivapen och kolla det med. Sett många skriva om HAARP exempelvis, så det får bli läxan ikväll..:)

  Tack för responsen..

  SvaraRadera
 9. Vidareläsning. Även slides och andra länkar från den här indexsidan.

  Ett par slides, se sista punkten nedan (bild, men man får inte dra in dessa i kommentarer, så högerklicka!):

  Possible Tests (1)

  Se även (bilder, men man får inte dra in dessa i kommentarer, så högerklicka!):

  Possible Tests (2)

  Possible Tests (3)

  Mushroom Cloud Rising From Sea

  Frågeställning: Vilka krafter har den verkliga militärstrategiska makten på planeten? Är det rentav religiösa och/eller kriminella organisationer som håller stater som gisslan?

  Jag erkänner villigt att jag fortfarande inte förstår riktigt vad som pågår, och vilka som egentligen styr världen.

  SvaraRadera
 10. Leif: Där fick man en del att bita i...:) Nu finns det att göra ikväll också, skönt...

  Att hålla stater som gisslan, är en tanke som slagit mig också.
  Då måste jag "vrida om" tänkandet gällande Bush helt, och utgå med inställningen att han egentligen är god. Att 9-11 var en demonstration från de som han kanske ville ha bort. Vilka de nu än må vara. Men "bankirerna" ligger nära till hands att peka på..
  Att denna händelse då visade Bushregimen vilka som egentligen bestämde, och att dom sedan dess varit deras lydiga undersåtar.
  Hans agenda kanske var från början den som Ron Paul har uttalat idag..
  Långsökt kanske...
  Det är åt det hållet, eller så var han medveten om vad som skulle hända. Inte med i planeringen, men han hade/har sin roll i terrorspelet.

  Om USA är gisslan, så kan det förklara mörkläggandet och nedtystandet av många saker.
  Men det kan även förklaras utav en lednig med ett uttalat mål gällande New World Order.

  Jag lutar nog fortfarande åt att han är insyltad i det med en annan agenda i kikarsiktet....

  /HCA

  SvaraRadera
 11. God.... Det var väl att ta i. :) Såvida man inte ska tolka hans vansinnigheter som ett desperat sätt att väcka oss andra till insikt. :)

  SvaraRadera
 12. Jo, jag tog i ordentligt. Men då har jag sas "vänt" totalt i tänkandet om honom...
  Inte en trevlig plats att vara i tanken kan jag meddela...

  Hur det än är med hans deltagande eller ej, så gör han ett riktigt dåligt jobb iaf.

  SvaraRadera
 13. Har testat tanken. Rekommenderar Massmedvetandevapen funna i Vita Huset utlagt 070707 av undertecknad.

  SvaraRadera
 14. Se sidorna 32-27 i Dr. Judy Woods "Requests for Correction per Section 515 of Public Law 106-554" som kan nedladdas från am. regeringswebbsite, länk till .gov webbserver med PDF, modell större. För den som ev. inte vill ladda ned från am. regeringswebbserver har jag lagt kopia här: Dr_Judy_Wood__prod01_002667.pdf. På dessa sidor finns bilderna vi diskuterar. Noteras bör att snart efter att Dr. Wood sände detta dokument till NIST sände Scholars for 9/11 Truth and Justice sin egen motsvarande skrivelse, http://stj911.org/actions/NIST_DQA_Petition.pdf, då utan bilder på verkningar av energivapen. För dem som inte kan föreställa sig så exotiska vapen är detta indicie på att Wood är desinformatör. För mig personligen är detta indicie på att Woods fantasiförmåga är mer utbyggd än andras, och att olika ståndpunkter i denna fråga inte har med vad som är sant att göra eller med att någon vill illa utan med olika föreställningsförmåga hos olika sanningssökare att göra!

  SvaraRadera
 15. Se sidorna 32-37 ska det förstås stå!

  SvaraRadera
 16. Tack Leif, det var ett mastigt dokument. Många bilder som jag inte sett tidigare faktiskt. Ska läsa igenom det mer noggrannt. Även Scholars-filen som hade mindre bilder å mer text...:)
  Intressant om de andra byggnaderna inom WTC-området.
  Har funderat över de enorma hålen tidigare i WTC5 & 6....

  SvaraRadera