2010-07-04

Lite offline..

Sådärja, nu har den bärbara jobbdatorn också kraschat.. Förbaskade teknikmojänger!..

Dessa Microsoft-prylar verkar vara extremt dåliga må jag säga. Inte ofta man hör en Mac-ägare svära över sina burkar. Stämmer det att Mac är bättre?
Bör kanske bli en sån, ifall de finns i normala prislägen dvs..

Det blir nu bara sporadiska inhopp tills iaf en av burkarna mår bra igen, eller till jag hittat en skatt så jag kan köpa en ny :)..

Ha det gött i värmen, och tänk på att andas så lite som möjligt så inte koldioxidhalten blir högre ;)

7 kommentarer:

 1. Microsoft gör inga datorer vad jag vet...

  SvaraRadera
 2. Tips: Inaktivera förinstallerade virusprogram (McAfee, Norton, Norman). De bör inaktiveras och inte avinstalleras för att undvika problem. Ladda hem Avast antivirus (gratis) för ett funktionsfritt virusskydd. Ladda även hem Programmet "Threatfire" och en bra brandvägg ex. "PC Tools Firewall" och installera dem.

  Det tar ett tag att lära sig bra inställningar för brandväggen och vilka program som skall tillåtas, man får ta det som ett pågående projekt. Till sist, ladda hem ett stabilt anti-spyware-program och kör det då och då. Programmet "Spybot Search&Destroy" är tillförlitligt. Med dessa förberedelser kan man hålla en dator i gott skick länge.

  SvaraRadera
 3. Funktionellt, menar jag förstås, inte funktionsfritt... :-)

  SvaraRadera
 4. Johan: Nä, det är klart :). Blir lätt fel, särskilt när det är MS på allt från oosyst till www-läsare...

  Joakim: Tack, ska ta åt mig tipsen för min egen dator. Knegets burk, ja där varken kan eller får jag inst ett skvatt:(...

  SvaraRadera
 5. Vad trist kommer sakna dina inlägg!
  Hoppas det fixar sig med datoriet, ha en trevlig sommar under tiden.


  / Linda

  SvaraRadera
 6. Tjoho, ny dator har anlänt! Så Linda å kanske någon mer stackare lär inte bli av med mig ens under sommaren..:)
  Hoppas detta sommarelände tar slut snart förresten, jag är en av få (konstigt nog...som hellre har 15 minus än 25 plus..

  SvaraRadera
 7. HCA skrev:
  "Hoppas detta sommarelände tar slut snart förresten, jag är en av få (konstigt nog...som hellre har 15 minus än 25 plus.."

  Du är inte helt ensam, här är en till.

  Fast det kan vara skönt med sommarkvällar efter ett åskväder och drygt 20 plusgrader med solen i moln och en svalkande bris.

  SvaraRadera