2011-09-06

"Bolaget Sverige"???

Detta verkar så sjukt så bara därför stämmer det säkert...
Hittade detta på Infokuriren, som i sin tur fann det på sidan Bakom Kulisserna (se länk nedan).
Kopierar rakt av:

"Från Bortom Kulisserna:

Bolaget SWEDEN THE KINGDOM OF är registrerat på Securities Exchange Commission i Washington, DC

Detta “bolag” äger dej genom “ditt” namn och personnummer (namn stavat med stora bokstäver). Detta “bolag” är medlem i EU. Detta “bolag” har en stor “Nationell” skuld. Detta “bolag” har varit försatt i konkurs sedan mitten av 30 talet, därav konkursförvaltaren RIKSGÄLDEN. Vad står det i Konkurslagen ang. kontrakt efter konkurs deklarerats?

GREPPAR NI SKALAN AV BEDRÄGERIET?

Bolaget “Sveriges kungarike” har hos SEC företagsadressen:
BOX 16 306 S
RIKSGALDSKONTORET
STOCKHOLM SWEDEN V7 103 26

Gå till “fina gamla” Sverige hos U.S. Securities And Exchange Commission >>

Kolla även in Jordan Maxwell’s videor där han förklarar mer. Det som gäller i USA gäller i princip även i Sverige.
Läs om SEC på Wikipedia."

Någon med mer kunskap i detta får gärna berätta...
Fast om Sverige som land egentligen är ett bolag styrt från USA, så kan man ju förstå med den flathet och inställsamhet våra sk folkvalda inte bryr sig om oss.
Vi är deras "anställda", och de gör bara vad deras "chefer" i sin tur ber dom att göra..
Reinfeldt & Co är tveklöst det som jag länge misstänkt, små mellanchefer utan egentlig makt men som gärna vill sprätta runt och tro de har mer att säga till om än vad som är verkligheten..
Jag trodde inte att det kunde vara bokstavligt på detta viset bara.

6 kommentarer:

 1. Har länge letat efter denna information. Har haft min misstanke men inga "bevis". Alla kommuner, landsting politiska partier och även riksdagen är företag. Bara att kolla på allabolag.se. För mer info kan jag rekommendera John harris it's an illusion  http://m.youtube.com/?rdm=4nubgyo09#/watch?v=V0IM7Hobd_k

  SvaraRadera
 2. Zapsnought: Din länk gick till något annat, men denna söksträng går troligen till rätt filmer:
  http://www.youtube.com/results?search_query=john+harris+it%27s+an+illusion&aq=0&oq=John+harris+it%27s+an+illusion

  Detta borde undersökas mer. Officiellt handlar det nog enbart om att det ska bli rätt med skatter, momser osv. Men om "något" är ett företag så lyder det även under lagar som gör det möjligt för försäljning, konkurs, uppstyckning osv.

  SvaraRadera
 3. På Dun & Bradstreet så dök det här upp:

  http://creditreports.dnb.com/webapp/wcs/stores/servlet/ReportSelectionCmd?dunsNumber=1&busName=KINGDOM%20OF%20SWEDEN&storeId=11154&catalogId=71154&productId=0&address=885%202ND%20AVE%20%23%20AVW&city=NEW%20YORK&state=NY&zip=100172201&country=US

  Och

  http://creditreports.dnb.com/webapp/wcs/stores/servlet/ReportSelectionCmd?dunsNumber=0&busName=KINGDOM%20OF%20SWEDEN%20CORPORATION&storeId=11154&catalogId=71154&productId=0&address=510%20LAVERS%20CIR%20APT%20264&city=DELRAY%20BEACH&state=FL&zip=334447974&country=US

  SvaraRadera
 4. Kolla även Veronica Chapman - youtubekanal truthjuicefilms "The grand deceptions" och Santos Bonacci - youtubekanal MrAstrotheology; The Law bl a.

  SvaraRadera
 5. Tja. Jag såg igår på filmen it's an illusion. Pratade för några veckor sedan med en person som verkade påläst inom området och hörde talas om artikel sex i de mänskliga rättigheterna. Hörde sedan från en annan person att vi i Sverige inte har något "födelsecertifikat". Jag undrar hur vi i Sverige blir registrerade som bolag, är det genom det så kallade födelseanmälan? Jag vill gärna veta mer.

  MVH Axel

  SvaraRadera
 6. Officiellt handlar det nog enbart om att det ska bli rätt med skatter, momser osv. Men om "något" är ett företag så lyder det även under lagar som gör det möjligt för försäljning, konkurs, uppstyckning osv.

  SvaraRadera