2012-02-20

Viktigaste Målet Någonsin..

Detta är tveklöst den allra viktigaste målet någonsin:
TA BORT BANKERNAS MÖJLIGHET ATT SKAPA "PENGAR"!

Idag är systemet så fruktansvärt sjukt, vrickat, girigt och bara så otroligt fel så man kan knappt kan tro att det är sant.
Bankerna har den unika möjligheten att skapa pengar av absolut ingenting. Egentligen är det inte pengar de skapar, utan skulder. Skulderna döper de sedan om till aktuell valuta, som svenska kronor. Skulden skapas i samma stund som en "låntagare" accepterar att banken "lånar ut" en summa.
Banken har inga pengar undanstoppat som de lånar ut!
De gör sitt allra yttersta för att hålla oss alla kvar i villfarelsen att det är just riktiga pengar som vi lånar. De säger att om du har pengar på ditt konto så får du en liten ränta för att de får låna dina pengar att låna ut till andra.
Fundera då på om du någonsin saknat pengar på ditt konto/dina konton av just den anledning.
Aldrig hänt, eller hur?

Redan där är deras gigantiska bluff fullständigt genomskådad.
Som BÄST så lånar de alltså ut den summa som en sparare har på sitt konto genom att skapa samma mängd falska pengar genom falskmynteri.
Det är nämligen en total omöjlighet att annars låna ut pengar till Sven från Lottas konto, där Lotta har kvar sina pengar på kontot samtidigt som Sven får mer pengar, Lottas, på sitt konto.
Om det inte vore pengar, utan låt säga en bil, så blir samma scenario att Lotta sätter in sin bil i bankens garage. Hennes bil kan då lånas ut till Sven som betalar en hyra, av vilken Lotta får en liten del för att hon låter banken använda hennes bil och låna ut den.
Men samtidigt som Sven kör i Lottas bil för att hälsa på sin mamma, så kan Lotta ta exakt samma bil och köra till jobbet!
Det skulle vi kalla magi, eller ett megastort bedrägeri, eller hur?

Ämnet är på samma gång invecklat som väldigt enkelt.
Det finns många som både kan berätta enklare och med mer fakta än jag, så ta hjälp av dessa för att se detta groteska system och hur det är orsaken till nästan allt som är fel i världen idag.

Målet måste vara att få ett slut på detta galna system som gynnar väldigt, väldigt få men som enbart skadar oss alla andra..

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Lincoln är en bloggare som skriver om detta på ett mycket bra sätt..
Att besöka han blogg Parasitstopp/Ett Nytt Penningsystem är därför en stark rekommendation.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Vill man istället läsa en bok, så tipsar jag med varm hand att läsa Bankerna & Skuldnätet av Ellen Brown.
Finns på svenska att beställa här.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Är film så du vill lära dig, så finns det några bra informationskällor:

Bill Still med sin film "The Secret Of Oz". På Engelska utan svensk text:


Ekonomiprofessor Richard Werner beskriver väldigt kort hur bankerna funkar:


"Money As Debt" är en annan film, med samma budskap:


Det är inte regeringar som bestämmer, det är bankerna, eftersom nästan inget lands styrande organ har kontroll över och skapar pengarna. Det är bankerna som har den makten..
Systemet kräver att fler och fler sätter sig i skuld mer och mer, vilket är orsaken till allt från fattigdom och svält till krig och depressioner.

Det finns ett slut, men det slutet innebär troligen även slutet för oss alla, eftersom dessa groteska parasiter inte kommer ta livet av sig själva utan kommer äta och äta och äta av värddjuret tills värddjuret dör. Värddjuret är alla vi vanliga människor världen över..

Är det den framtiden vi vill ha och förtjänar?

Tipsa gärna om fler källor till information bland kommentarerna, då detta verkligen är DEN sak vi måste förändra för att ha en chans till att få en bättre värld framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar