2009-08-22

Fler vaknar..

Närmare 40% tänker ta vaccinet mot den sk "svininfluensan".. Mindre än vad jag trodde, vilket är glädjande med tanke på den massiva propaganda som varit.
Kan det bero på att fler å fler tänker och söker själv? Släpper indoktrineringen sitt grepp om fler av våra medmänniskor?...
33% ska inte ta vaccinet, inkl jag. Att bara kavla upp skjortärmen å låta någon injicera ett nära på otestat vaccin, som dessutom utstått massiv kritik för farliga innehållskomponenter är inget för mig..
Resten, 27%, är osäkra....

Källan är en högst ovetenskaplig undersökning från Aftonslasken..:):)

Samma "tidning" vill nu stressa upp oss genom att påstå att "det kan bli slagsmål om att få en spruta mot svininfluensan."
Hehe, tror inte det liksom..:) Om 40% ska köa för att bli besprutad av ett medel man köpt in som ska täcka 100% två gånger om, så ser inte jag hur det skulle kunna bli brist..

Dagens "jornalistik" är enbart skrattretande....

4 kommentarer:

 1. Läs:
  http://twelfthbough.blogspot.com/2009_04_01_archive.html

  Seven months later BiondVax, an Israeli company, developed a "quantum leap in technology" for influenza vaccines. The key players are Isaac Devash, Chairman, Ron Babecoff, Founder and CEO, and Ruth Arnon, Weizmann Institute of Science Professor.

  "It's a quantum leap in technology," [rara avis] he told ISRAEL21c. "It's a totally different concept from other vaccinations. What generally happens today is that there are 120 monitoring stations globally that look for new strains of virus around the world. Once it shows up, they identify the surface of the virus and develop a vaccine to combat it."

  SvaraRadera
 2. Oj! För inte så länge sedan låg siffran på 80% som skulle kunna tänka sig ta vaccinet...

  Mänskligheten gör framsteg!

  SvaraRadera
 3. Jan-Ola Gustafsson26 augusti 2009 09:43

  Alla konstigheter som omger den internationella nojan "svininfluensa" är ett starkt tecken på att här ligger underliga motiv bakom hela företeelsen. Myndigheter och hälsovårdande organ ger motstridiga och ibland rent besinningslösa uttalanden. Stater beställer miljontals doser vaccin från multinationella giftfabriker som ingen har kontroll över och tyvärr
  suger den godtrogan majoriteten i sig denna sörja av "information"
  utan funderingar eller ifrågasättande. (En parallell är den internationella kampanjen för att lura unga flickor till att injiceras med Gardasil som enligt en text i TV-reklamen kan(!) skydda mot livmoderhalscancer. I flera länder har sensationella och förfärliga skador drabbat dem som fått denna vaccin och både artiklar och filmer ang detta finns på internet.
  I sammanhanget kan man med fog fråga sig om allt detta vaccinerande är ett led i uppfyllandet av de uttalade målen på ett märkligt monument i Georgia, USA. Googla på begreppet The Georgia Guidestones och läs ang detta. Ett av de angivna målen är att kraftigt reducera jordens befolkning. Att under en utdragen period "avveckla" stora mängder människor genom injicerade sjukdomar blir ju inte lika brutalt som att skjuta eller gasa dom i industriell skala och väcker inte någon större uppmärksamhet från allmänheten som har större intresse för bl a Zlatan och eurovisionsschlagerfestivaler. Jämför med de flera hundra tusen amerikanska veteraner från båda gulfkrigen som befinner sig i varierande stadier av sin hädanfärd på grund av massiva vaccineringar som de utsattes för innan de sändes iväg på sina uppdrag. Mängder av info ang detta finns på nätet.

  Den framlidne författaren Anderz Harning skrev för ett tjugotal år sedan en bok med titeln "Mogadondalen". Boken skildrar ett framtida Sverige där statsfinanserna inte medger pensioner eller vård av gamla och sjuka, utan man har infört ett system för terminering av invånarna vid uppnådda 60 år. Jag läste om den boken i somras och frapperades av den profetiska skärpa som ligger bakom hela intrigen i denna bok. Läs den gärna för den skildrar på ett bra sätt tankarna hos MAKTEN för vilken enskilda människoliv är av noll och intet värde.

  SvaraRadera