2009-08-29

Vaccininfo MSM inte meddelar.

Några länkar mm där man finner "alternativ" information om vaccinering än vad som brukar kommer från media, politiker, läkare och läkemedelsbolag.

Sen är det upp till var och en att ta åt sig, men det kan vara bra att visa att det finns en hel del information och åsikter som inte får utrymme i den dagliga propagandadoseringen.


En föreläsning av Dr Rebecca Carley angående vacciner i 15 delar.
Ladda ner hennes bok "Horrors Of Vaccines Exposed" här
Bilden ovan från hennes hemsida.
***********************************************************
Dr True Ott om riskerna med vaccination mot den Nya Influensan (aka Svininfluensan).
***********************************************************
Brittney om sina erfarenheter efter att ha tagit Gardasil.
Om Kenzie efter att ha tagit Gardasil, från hennes brors synvinkel...
CNN(!) om bieffekter från Gardasil..
Gabrielle, ännu en som fått "bieffekter" från Gardasil..
...plus en massa andra berättelser om Gardasils "verkan"...
Biverkningar enligt FASS är: Smärta, svullnad, rodand, feber (1 på 10), blåmärken, klåda (1 på 100), nässelfeber (1 på 1000), andningssvårigheter (1 på 10 000).
Biverkningar som rapporterats efter marknadsintroduktion: Svimningar, ibland åtföljda av skakningar eller stelhet
Allergiska reaktioner som kan inkludera svårighet att andas, väsande ljud (bronkospasm), nässelutslag och utslag. Några av dessa reaktioner har varit allvarliga.
Liksom för andra vacciner innefattar biverkningar som rapporterats under allmän användning följande: svullna körtlar (hals, armhåla eller ljumske), Guillain-Barrés syndrom (muskelsvaghet, onormala känselförnimmelser, krypningar i armarna, benen och överkroppen), yrsel och huvudvärk, illamående och kräkningar, ledsmärta, värkande muskler, ovanlig trötthet eller svaghet, frossa och allmän sjukdomskänsla.

Detta ska man betala 3354 kr för enligt Sanofi Pasteur MSD...
***********************************************************
Stan har en sida om varför man inte ska ta vaccinet mot den nya influensan.
Jane Burgemeister har sidan The Flu Case, med massor av information som man inte får reda på via andra kanaler..
***********************************************************
Robert Kennedy pratar om autism och vaccin, hur utvecklingen följt varandra...
***********************************************************
Dr Annika dahlqvist om varför hon inte skall ta vaccinet. Denna artikeln är inte med på AB's samlingssida om Svininfluensan. Sen är jag less på att de inte kan använda den verkliga benämningen, Nya Influensan.. Vissa anser att den benämningen är en mörk liknelse med den Nya Världsordningen (New World Order)... Tja, det får vi helt enkelt se om det stämmer eller ej.
***********************************************************
Hur kvicksilver (en delkomponent i vaccin) dödar hjärnan...
***********************************************************
Ett lik från Spanska sjukan ger material så man åter kan framställa den genetiska koden.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

8 kommentarer:

 1. Excellent!

  Har precis börjat följa din blogg via google reader.
  Trevlig läsning.

  Fridens :)

  /Emma

  SvaraRadera
 2. Tack Emma, det var en bra sida ni hade också...:)

  Få kolla in vad det där google reader är för något med...

  SvaraRadera
 3. Ang. kvicksilver i vaccinet... Läkemedel som använder tiomersal som konserveringsmedel innehåller cirka 25 mikrogram kvicksilver, vilket motsvarar 2-3 portioner insjöfisk.

  Det som dock "oroar" är att det sägs att det inte bara är gamla/svaga som riskerar att dö, utan även unga/friska. Men detta är inte helt klarlagt.

  Sen är det ju så att då det är en "ny" influensa så är det färre som är immuna vilket kan göra att väldigt många blir sjuka på kort tid, vilket kan leda till samhällsekonomiska följder.

  Det är alltså inte farligheten som är det värsta med influensan, utan just risken att många drabbas samtidigt

  SvaraRadera
 4. Gunnarsson: Visst är det små mängder, men är det små nog för spädbarn/ofödda? Sen har vi det att det kan innehålla squalene, komponenten som påstås ha orsakat GulfWarSyndrome...
  Jag har i min närhet två fall där småbarn blivit autistiska efter vaccinering, men inget går att bevisa. Att deras personlighet blev som förbytt en kort tid efter vaccination är såklart enbart sammanträffanden enligt vården.

  Men pröva få vården att ge en garanti att barnet inte blir autistiskt eller får andra hjärnskador, så vägrar de.

  Hur regerar/agerar kvicksilvret med övriga komponenter i vaccinet, samt dessa komponenter ihop med kroppens mekanismer?
  Att folk kan bli rejält sjuka, eller t.o.m. dö, av vaccinet är det väl ingen som bestrider. det i sin tur bör ju innebära att det inte bara är allenarådande snällt?

  Att vaccinera sig för att samhället säger det, är ju verkligen att frånsäga sig sitt eget bestämmande och fogligt följa flocken..

  Hur många gånger i historien har inte det beteendet visat sig vara en katastrof för människorna?

  frågan är, ska jag ta risken att få flunsan, där det är en extremt liten risk att dö/bli allvarligt skadad, och OM jag blir sjuk bygger upp ett eget tillverkat immunförsvar..
  eller...
  ..ska jag ta ett vaccin som forseras fram, är relativt otestat,styrs väldigt mycket av girighet och inte ens är säkert att det skyddar mig?

  Jag tar den första ordinationen.

  SvaraRadera
 5. Det vaccin som kommer att användas i Sverige innehåller ca 5 mikrogram tiomersal per dos. Och andelen kvicksilver i tiomersal är ca 50 procent. Med andra ord är det väldigt liten risk att kvicksilvret skulle medföra andra biverkningar än just överkänslighetsreaktioner.

  Det finns ett regeringsbeslut som trädde i kraft den 1 juni 2009 om förbud mot kvicksilver gäller inte läkemedel. Det är således inte tillämpligt för vaccinet.

  Många verkar tycka att det hela överdrivs. Överdrivs eller inte... finns det överhuvudtaget någon som kan svara på den hypotetiska konsekvensen i framtiden? Överdrivs åt vilket håll?

  SvaraRadera
 6. Gunnarsson: Det där regeringsbeslutet gäller inte lågenergilampor heller för den delen. Bort med de farliga termometrarna, in med (i mitt tycke) ännu farligare lampor. Sicka pappskallar.
  Nåväl, ett sidospår..:)

  Det är omöjligt att svara på hur det är om fem-sex månader, helt klart. Antingen så är min egen skepsis överdriven, eller så var den sund och rätt...
  Även jag hoppas jag överdriver, och är överdrivet skeptisk och "konspiratorisk"..;)

  Squalene är ju en annan komponent, som anklagas orsakat GWS.

  Min skepsis grundar jag på dels att media/politiker helt blundar för kritik, och bryr sig inte att ta vissa larm på allvar.
  Baxter's 72 kg vaccin som var nerlusat med fågelinfluensa så försöksdjuren dog har tystas ned.
  Burgermeisters massiva kritik och hopsamlade information, är allt hjärnspöken? Tror inte det, men ändå är det tyyyyst i MSM...

  Att vaccin är enbart av godo är alla väl ense är fel? "Fel" sker, och någon blir lidande.
  Dock är det smärtsamt tyst om dessa fall, en tystnad som även gör att nya eller gamla fall får svårare att komma tillt tals...

  SvaraRadera
 7. "Det finns ett regeringsbeslut som trädde i kraft den 1 juni 2009 om förbud mot kvicksilver gäller inte läkemedel. Det är således inte tillämpligt för vaccinet."

  ytterligare en länk till indiciekedjan, var det för att bana väg för det som är det viktigaste i världen just nu, att få tillfälle att injicera världens befolkning?
  En annan del i vägröjningen var ju WHO´s ändringar i sin definition av pandemi, det verkar som att man började bli oroliga i maj att smittan inte spred sig tillräckligt!

  SvaraRadera
 8. Intressant blogg!

  Mvh Marina http://vaccin.me/

  SvaraRadera