2009-12-11

Influensasjuk trots vaccinerad

En liten, liten notis på sr.se berättar om att en 6-årig pojke i Jämtland blivit svårt sjuk i Nya influensan trots att han är vaccinerad..
SVT rapporterar om samma sak, lika lite, men även med uppgiften att fullgott skydd fås från vaccinet först 14 dagar efter besprutning.

Texten berättar att pojken varit sjuk "en längre tid" vilket, som även tipslämnaren Mihra påpekar, visar att sjukvården har haft vetskap om detta men inte gjort det officiellt.
Varför har man varit tyst tills nu?
Kan det vara så enkelt att de är bakbundna av det hemliga avtalet mellan vaccinleverantören och staten, som kan innebära att alla beslut om rapporteringar om biverkningar tas av vaccinleverantören?
Är det så, så är det inget annat än en smällfet skandal...

Tänk om media med sina resurser kunde ta tag i detta och rapportera som en oberoende och ej påverkad aktör, då skulle jag bli glad över att ha fel i mina teser om att de är styrda propagandamegafoner.

Jag är medveten om att vaccinet, om det hjälper, inte ger fullgott skydd förrän efter dessa 14 dagar, men det är inte riktigt det saken handlar om här anser jag.
Det är detta faktum att man verkar mörka vissa uppgifter och förstora andra, allt med samma mål att få folk att ta sprutan.
Friheten att välja vaccinering eller ej manipuleras när media, politiker och sjukvård inte kör med öppna kort och rapporterar ärligt och sanningsenligt.
Samma sak gäller den totalt ologiska och motsägande tolkningen som råder gällande misstänkta dödsfall av influensan och dödsfall av vaccinet.
Ett större motsatstänkande är svårt att finna enligt mig...

Varför är vi utsatta för denna propaganda?
Varför är det så otroligt viktigt att vi alla ska vaccinera oss mot en mycket mild influensa, så man måste mörka, ljuga och överdriva om det positiva/negativa?
Varför känner man att man måste manipulera oss till att ta beslut baserat på fel grunder?

Kan svaret verkligen vara positivt för den lilla människan??

8 kommentarer:

 1. Vad är det för idioter på Smittskyddsinst. Som tror att Immunförsvaret "räknar dagar"?

  SvaraRadera
 2. fan på med foliehatten, du är ju pranoid så det räcker :)

  SvaraRadera
 3. Jag tänker att detta rent av kan vara en biverkning./Mihra

  SvaraRadera
 4. Kjell: Jag tror att det kan vara en "maxtid", eftersom ingen människa är den andra lika. Vissa mediciner doserar man efter vikt, ålder, längd osv, men inte vaccinet. alla under 13 år halv dos, alla över 13 hel dos. Punkt.
  Därmed så är mitt eget antagande att en sexåring bör ha fått ett skydd mycket fortare i tid räknat än t.ex. en karl som väger 110 kg till 190 cm.. det är min egen logik som talar dock, inget vetenskapligt i det. Men ser man på en sådan sak som Treo, så är det väldigt viktigt med dosering efter ålder.

  Anonym: Visst sörru, den är på. Hellre är jag iklädd folie av valfritt slag från topp till tå än att jag är en okritisk fårskocksmedlem. Sen är det intressant att man kan vara paranoid för att man är undrande till varför det man ser och hör inte överenstämmer med verkligheten, men det kanske du kan svara på?
  Är man paranoid för att man uppmärksammar ett öppet motsatstänkande eller det faktum att media inte rapporterar det som rapporteras bör och att det man ibland rapporterar är sagt som sanning fast det är lögn?
  Du får gärna tro på dina ledare, att de bara vill dig gott och att de aldrig har en annan agenda.

  Sen kan du gärna förklara mer utförligt om vart jag har fel, eller vart det paranoida ligger. Om du kan dvs...

  SvaraRadera
 5. Och anonym: Detta fjanteri med att kalla folk för foliehattar är bara lathet hos den som gör det. Ta reda på saker och vakna. Du kommer att må piss ett tag när du inser att världen inte är som du tror, men jag lovar: Det är värt det!/ Mihra igen

  SvaraRadera
 6. Sorgligt HCA att du går på vaccinimmunologin? Vacciner kan inte göra ett dugg för att skydda dig mot sjukdom! Och sen tro att det skall ta upp till 14 dgr är nys. Varför inte 20 - 30 dgr?
  Vacciner ger mer sjukdom och elände i stället. Sedan vaccinerna började härja hos mänskligheten har vi fått mer och allvarligare sjukdomar! Så är det se dig omkring!

  SvaraRadera
 7. Kjell: Jag vågar inte vara så tvärsäker att vaccin inte funkar alls, inte nog insatt.
  Däremot så är det tveklöst så att det ger ett flertal svåra biverkningar, fler och värre än det det sägs ska förhindra...
  Därmed så bör en stor del av det ev positiva i det försvinna, ifall det nu finns något.

  Tänker även på de kurvor som visar hur sjukdomar redan hade en kraftig tillbakagång innan vaccin sattes in, och där det blev en ökning av fallen efter vaccineringshysteri. Ungefär som att det blev fler smittade i flunsan här iom vaccineringen startade...
  Men, tvärsäker på att det bara är dåligt/overksamt/skadligt vågar jag inte vara. Än.

  SvaraRadera
 8. Litar du inte på ett immunförsvar som tagit människan 4 miljoner in i framtiden?
  Vilka sjukdomar som fanns i begynnelsen kan vi ju fantisera om, men inte var de så allvarliga och många som i dag det är jag säker på.
  Detta är alla toxinernas fel, det är jag 100% säker på och där ingår vaccinerna som de värsta!
  Faktum är att inget bolag vågat göra en dubbelblind test att jämföra vaccinerade med ovaccinerade, de skulle genast se att de vacccinerade inte vunnit någonting i jämförelse. Bara mer sjukdom och lidande än de ovaccinerade. Titta på Amish folket i USA de vaccinerar inte sina barn och de är friskast i USA!
  I Sverige har vi barnen i Järna som inte är vaccinerade. De är 100% friska!
  I Australien har vi över hundra barn tror jag som blev adopterade av en läkare på -40 talet. Han gav dem vegetarisk föda, rent vatten och inga mediciner! De utvecklades bäst i hela Australien!
  Vi har det bedrövlig med ursprungsbefolkningar som har svåra sjukdomsförhållanden , de vaccineades mer och oftare än övriga vita barna som var friskare.
  Jag har många exempel på människor som helt avstått från att vaccienra sina barna och sig själva. De är friska och ser en förkylning som ett reningsbad!

  SvaraRadera