2009-12-13

Vaccinlögner och sen rapportering...

Ett nytt fall har letat sig fram genom propagandan, denna gång en höggravid kvinna som sex dagar efter vaccination fick en hjärnblödning. Därmed så fick barnet förlösas med akut kejsarsnitt, sju veckor för tidigt..

Man låter en i dessa samband bekant herre uttala sig om fallet:
"Professor Jan Liliemark vid Läkemedelsverket har inte hört talas om hjärnblödning som biverkning av vaccinet tidigare.
"– Det är väldigt tråkigt att sånt här inträffar. Men det är för tidigt att säga om det har något samband med vaccinet eller inte. Vi får titta på rapporten och utreda det."
Självklart är det så. Att misstänka vaccinet för sådana hemska biverkningar går ju inte för sig, då det verkar som man tror att det är en gåva från gudarna...
Sätter en slant på att det blir som det alltid blir i sådana här fall, nämligen att det var "underliggande faktorer" eller "slumpen" som orsakade hjärnblödningen.

Någor som är än mer sjukt, är att detta skedde 23/11...
Det rapporteras om det 13/12..
Ganska precis tre veckor sedan mao. I tre veckor har man hållt detta från allmänheten.
Varför??

Är det för långsökt att anta att man gjort det för att inte fler ska strunta i att bespruta sig med erkänt farliga substanser med en närmast garanterad risk (1 av 10) att få en biverkning?

Sen, lille Jan Liliemark, ifall du nu är korrekt citerad, så bör du nog omedelbart se dig om efter en ny tjänst...
Först ser vi vad en stroke är:
"Stroke är ett samlingsnamn för hjärninfarkt (blodpropp i hjärnan) och hjärnblödning. Stroke, tidigare sa man slaganfall, är en av våra stora folksjukdomar. Av de som fått stroke har cirka 85 % fått en hjärninfarkt och cirka 15 % en hjärnblödning"

Sen kikar vi på vad Läkemedelsverket själv skrivit:
"Två fall av stroke, en med dödlig utgång, finns rapporterade, 3 respektive 4 dagar efter vaccinationen. Inget av dessa fall bedöms ha något direkt samband med vaccinationen."

Naturligtvis så är inte dessa fall orsakade av vaccinet enligt detta staliga verk. Vi ska bara tro dem på deras ord helt enkelt, utan att de backar upp med ett uns av bevis eller förklaringar.
Det är Läkemedelsverket som anges som källa här:
"Vilka biverkningar har vaccinet?
I de kliniska prövningar som gjorts har man sett lokala reaktioner som rodnad, svullnad och ömhet samt feber, huvudvärk, illamående och influensaliknande symtom men inga allvarligare reaktioner har rapporterats."

Visst kan det vara ordtrollande, då man refererar till just de kliniska prövningarna.
Hade de ens brytt sig om att kika på den bipacksedel som de har länkat på sin egen hemsida, så hade man sett följande texter:
"Följande biverkningar har inträffat efter att Pandemrix H1N1 godkänts för försäljning:
• allergiska reaktioner som kan leda till allvarlig sänkning av blodtrycket som, om det inte
behandlas, kan leda till chock. Läkare är medvetna om denna risk och har akut behandling
tillgänglig för dessa tillfällen.
• generella hudreaktioner inklusive ansiktssvullnad och urtikaria (nässelfeber)."


"Följande biverkningar har inträffat de närmaste dagarna eller veckorna efter vaccination med vacciner som rutinmässigt ges varje år för att förhindra influensa. Dessa biverkningar kan inträffa med Pandemrix.
Sällsynta:
• kramper
• svår stickande eller dunkande smärta utmed en eller flera nervbanor
• minskat antal blodplättar, vilket kan orsaka blödning eller blåmärken.
Mycket sällsynta:
• vaskulit (kärlinflammation som kan orsaka hudutslag, ledvärk och njurpåverkan)
• neurologiska störningar såsom encefalomyelit (inflammation i centrala nervsystemet), neurit
(nervinflammation) och Guillain-Barrés syndrom (en typ av förlamning)."


********************

Vad är det vi egentligen har här?
Vi har media och/eller sjukvården som under tre veckor inte går ut officiellt med ett misstänkt fall av en mycket allvarlig biverkning av vaccinet.
Det är en representant från Läkemedelsverket som uppenbarligen ljuger, eller åtminstonde verkar vara oförmögen att läsa.
Vi har minst två statliga hemsidor (Krisinformation och Läkemedelsverket) som benhårt står fast vid att det bara finns milda biverkningar, när till och med produktens egen "innehållsförteckning" säger den totala motsatsen.
Vi har dessutom politiker som inte uttalar sig, och ett media som verkar inte vilja/få rota i denna soppa...

Finns det egentligen någon fortfarande kvar som går på denna charad, denna tragiska visning av en illa spelad pjäs utförd av extremt dåliga skådespelare?

Är det verkligen så att det finns många som frivilligt låter sig grundluras gång på gång, för att det är enklast att tillhöra den oformliga massan av nyttiga idioter som far fram i main-stream-fåran?

Är mänskligheten verkligen så otroligt lätt att manipulera, så man kan styra dem mot vad egentligen all sans och vett säger är fel?

4 kommentarer:

 1. “If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”


  Joseph Goebbels quotes

  SvaraRadera
 2. Och här är ett härligt citat från bertrand Russell http://sv.wikipedia.org/wiki/Bertrand_Russell
  Pacifist och nobelpristagare. Alltså har han bidragit med något viktigt till världen med sitt arbete, enligt Nobels kriterier för att man ska få priset.

  Citatet kommer från boken Impact of Science on Society, London: George Allen & Unwin, 1952, men baseras på Russels föreläsningar på Oxford University redan på 30-talet.

  ”Education should aim at destroying free will, so that after pupils have left school, they should be incapeble throughout the rest of their lives, of thinking or acting otherwise then as their schoolmasters should have wished. Diet, injections and injunctions, will combine from a very early age to produce the sort of carracter and the sort of believes that the authoritys consider desireble. And any serious criticism of the power that be will become psycologicly impossible”

  Pacifist var han, men det finns andra sätt än att använda just våld, för att stävja vildarna tyligen.....

  Känns detta igen i Sverige, där hälften snabbt bestämde sig för att rulla upp ärmen och frivilligt låta myndigheterna injecera gift i sina kroppar?

  SvaraRadera
 3. Japp, folk är lättmanipulerade och har slutat att tänka och använda sitt sunda förnuft. Det är tragiskt men jag gissar att konsekvenserna av att bara svälja allt rakt av kommer att bli allvarliga för de stackare som vaccinerat sig.

  SvaraRadera
 4. Jan-Ola Gustafsson16 december 2009 17:15

  En författare vars namn jag tyvärr glömt har hävdat att den mest lättstyrda befolkningen är den som lärt sig att älska sin träldom, Svenskarna nämndes som ett praktexempel på detta. Och nog har metoderna att uppnå detta varit effektiva. En urvattnat skolsystem där idag högskoleexamina innehåller mindre kunskaper än min generation fick i slutet av 1950-talet, ett bidrags- och subventionssystem som utarmat initiativrikedom och framåtanda och istället gjort merparten av folket till tacksamma mottagare av statens allmosor. Allmosor som de själva tjänat in men som under omvägen via en rad byråkratier har minskat väsentligt men livnärt horder av övervakare och kontrollanter inom de olika myndigheterna. Resultat: Ett folk som i likhet med hundarna inte biter den hand som föder dem.
  Är det att undra på att mängder av människor med påstådd "högre" utbildning sväljer allt nonsens som kommer från överheten utan att göra egna överväganden eller ställningstaganden.

  Hela vägen från kommunal politik och upp till nationell nivå har politikerna alltmer börjat formulera sig på ett sätt som skvallrar om att vi medborgare betraktas som halvapor utan egen tankeförmåga. Men så har vi utan någon som helst debatt blivit av med vårt försvar, vi har en liten styrka av legoknektar till den amerikanska imperialismen som till väldiga summor sätter sina liv på spel i t ex Afghanistan - ett land som aldrig utgjort en risk för oss.
  Och hela projektet backas upp av en grupp skrivbordsgeneraler i landet utan eget försvar och till råga på allt annat av en vapenvägrare med hemvist i missionsförbundet. Det gäller "försvarsministern", tomhylsan Sten Sture Tolgfors vars märkliga utveckling till krigshetsare bl a finns beskriven på Wikipedia. Kolla där!
  Bilderbergaren Reinfeldt och Trilaterala Kommissionsmedlemmen, tillika Bilderbergaren Calle Stroppen Bildt arbetar frenetiskt bakom kulisserna för att inlemma oss i Nato formellt, eftersom vi redan nu fungerar ihop med denna
  globala ockupationsstyrka.
  Svenska företag utgrupperar fortlöpande till låglöneländer och de sociala problemen och kostnaderna ökar i snabb takt. Men v em bryr sig? De folkvalda ombuden
  spelar sin teater i Stockholm medan landet sjunker ner i armod.
  Är det någon som har ideer om hur man kan vända denna ogynsamma spiral??

  SvaraRadera