2009-12-06

Missfall av vaccin?

Tyvärr har jag inte uppdaterat mig själv mycket på sistonde gällande vaccinet, haft fullt med privata saker, men se här hur Läkemedelsverket svarar angående det mycket misstänkta i att vaccinet orsakade ett missfall:
"– Vi har tidigare utrett fyra fall med kvinnor som anmält missfall efter vaccinering. Vi har tittat grundligt på varje fall och dragit slutsatsen att det inte har några samband med vaccinet, säger Ingemar Persson, senior expert vid enheten för läkemedelssäkerhet."


Självklart. Naturligtvis. Visst är det så....
Eller inte.
Varför i hela friden analyserar man dessa fall så väldigt grundligt, medan det inte görs för de som man raskt meddelar är avlidna pga influensan??
Media är så förbannat snabba att meddela att "XX är nu död i Svininfluensan", är har man absolut inte forskat vidare i allt som man måste göra för att vara säker på att det är influensan ensam som orsakat tragedin.


Dessa dödsfall har undantagslöst handlat om personer som haft en stor och/eller svår sjukdomsbild i övrigt, eller att de till och med blivit nekad vård.
Hur tufft analyserar Läkemedelsverket dessa?
Varför har man inte samma inställning till dessa, som för misstänkta avlidna av vaccinet?


Lägg nu till det hemliga avtalet mellan vaccinleverantören och Staten, som enligt rykte säger att leverantören har ensam beslutanderätt om vilka biverkningar som skall rapporteras, så behöver man inte ens teorisera i en konspiration för att misstänka att det är väldigt, väldigt fel.
Att staten som beställare gjort ett obeskrivligt dåligt jobb är väl klargjort, och jag hoppas att de ansvariga för detta blir som minst avskedade och offentligt uthängda.
Hur troligt är det månntro?


Tyvärr så är nog de verkliga uppgifterna på allvarliga biverkningar mycket fler än vad vi får reda på.
Man kan inte låta bli att undra hur våra politiker är funtade, som ser detta ske framför sig men inte lyfter en fingernagel för att hjälpa oss...
Samma med media, som verkligen inte gör sitt jobb och på allvar synar vad som hänt och händer...
Det finns ju onekligen hur mycket som helst att rota i:
- Baxters leverans av smittat vaccin, hur var det möjligt?
- Mikrobiologen i USA som sägs varnat för ett utbrott i Ukraina redan i augusti, vad har hänt med honom?
- Det hemliga vaccinavtalet, har media verkligen inte någon innanför som kan skvallra?
- "Experterna" på Läkemedelsverket, hur många (om någon) sitter på två stolar?
- WHO's hemliga rådgivargrupp, kan inte media mer eller mindre tvinga fram vilka det är som ingår i denna?
- Den verkliga kostnaden för samhället som massvaccineringen innebär?
...å en hel del till, som att till exempel upprätta en möjlighet för alla att fritt berätta om sina egna och/eller närståendes bekräftade eller troliga biverkningar...

Likväl som myndigheterna kan skarva väldigt grovt om antalet smittade och döda, så borde väl samma sak gälla antalet biverkningar av vaccinet och antalet döda av det?

Men, det är väl säkert inte alls samma sak enligt alla vaccinkramare....

3 kommentarer:

 1. Kan du inte göra en PDF av vad du förstått?

  SvaraRadera
 2. En PDF? Varför inte botanisera bland inläggen istället?

  SvaraRadera
 3. http://www.sr.se/jamtland/nyheter/artikel.asp?artikel=3298964

  Trots! vaccination blev pojken så svårt sjuk att han var tvungen att läggas i respirator.
  På lokalnyheterna nämndes detta ytterst kort, såhär i slutspurten på vaccinationskampanjen. Det känns rent brottsligt, då sjukvården måste ha varit smärtsamt medvetna om att pojken vaccinerats redan för flera veckor sedan, då detta inträffade. Ändå har man massvaccinerat och tryckt på att barn i riskgrupper ska skyndas få vaccinet. Nu väntar jag på en pandemi av sjuka nyfödda, efter att alla gravida pådyvlats giftet. Det är en mardröm.
  /Mihra

  SvaraRadera