2010-04-19

Viktigt filmtips!

Invisible Empire.
Se den, det är mitt enkla råd...


Tipstack till Byfånen

5 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja väcka uppmärksamheten på att mer kritiskt granska välpolerade, professionella produktioner som den här videon. Enligt min mening är det desinformation när den är som "bäst". Vi vet redan att makteliten förvränger allt som är sant, rent och trovärdigt och gör det till ett diametralt motsatt begrepp.

  Eliten har, enligt vad jag menar, tagit den ursprungligt harmoniska pyramidsymbolen och låtit den symbolisera det onda. Devisen "Novus ordo seclorum" betyder rätteligen "det nya TIDEVARVETS ordning" men har kommit att stå för "den nya världsordningen"; en fascistisk diktatur som är ett faktum IDAG!

  En enad värld är i slutänden det enda hoppet för en framtid i fred men elitisterna låter det framstå såsom en "global diktatur" utan någon frihet. Den globala diktaturen är den verklighet vi lever i HÄR OCH NU! Elitisterna behöver inte skapa full kontroll, de har redan den kontrollen.

  Hemliga ordnar beskylls för att vara hjärnorna bakom en "komplott" mot demokratin. I själva verket är de flesta av nämnda ordnar ursprungligen andliga organisationer som står för sann frihet, men som i rådande världsläge tvingats gå under jorden.

  Det som sker nu är att makteliten piskar fram ett hat mot en enad och harmonisk värld. De låter okritiska människor driva deras kampanj och föra deras strid. Själva kommer de inte verka för en "världordning" i någon form, det ligger inte i deras intresse. De behöver en ständig splittring och en evig kamp mellan falanger. Detta fascistiska "lyckorike" är det helvete vi lever i här på jorden.

  SvaraRadera
 2. Alex Jones är ju tydligen med och producerar den här och jag blev väldigt illa berörd av att han så aggresivt sågade Zeitgeist skapare Peter Joseph, som förövrigt enligt min mening är fullständigt brilliant.

  hela intervjun här: http://video.google.com/videoplay?docid=434042117846104780#

  SvaraRadera
 3. en bra intervju med Peter Joseph finns här http://vimeo.com/9471418

  SvaraRadera
 4. Alex Jones - glöm!!!

  Lyssna - fatta:
  The Financial Barbarians at the Gate — Dr. Michael Hudson_on Guns & Butter
  This Show was broadcast April 19, 2010.

  Interview with Dr. Michael Hudson. Covered: Europe; the worsening financial situation and indebtedness; the history of banking and the criminalization of the banking system; tax policy; real estate asset inflation; US imperialism via the monetary system; neoliberal/neofeudal economics; classical political economy; finance capital breaking away from industrial capital; the financial crisis leading to a political crisis; similarities with the Roman Republic; what measures labor should take.

  SvaraRadera
 5. Som Morgan Reynolds ofta skrev till mig: Think for yourself!

  Tänker på det ibland. Det provocerade mig i stunden men jag inser i efterhand hur rätt han hade.

  SvaraRadera