2011-04-01

Ännu en som vaccinerats sjuk.

Det träder fram fler och fler som drabbats av biverkningar av den grövre sorten från Pandemrix..

Senast är det om Ellinor, 16 år, som drabbats:
"Efter två veckors undersökningar fick de besked: Ellinor hade drabbats av autoimmun hepatit – en kronisk leverinflammation. Det är en sjukdom där leverns celler förstörs av kroppens eget immunförsvar."
"– Läkaren förklarade att immunförsvaret hade flippat ur och inte längre kände igen den egna levern, utan ville stöta bort den. Han sa att vaccin kan trigga i gång en autoimmun reaktion och trodde att det berodde på vaccinet."

Detta från ett vaccin som var säkert och de biverkningar som kunde komma enligt expertisen var rodnad, svullnad och lite feber..
Ska inte rabbla upp alla idiotiska kommentarer som dessa experter låtit fara fram över sina läppar, men det är ett bevisat konstaterande att de hade fel i det mesta.
Men inte fan får de stå till svars på något vis för detta!!

Är även undrande till varför denna artikel inte kan kommenteras, men de kanske har lärt sig att det då framgår med för dem smärtsam tydlighet att propagandan börjat att kraftigt avta i effekt..

Fler och fler börjar inse att vi är grundlurade.
Det är bra..

9 kommentarer:

 1. Det är är vad atlantislegenden beskriver som Karmisk Avrättning.
  som "foliehatt" säger jag bara:

  I told you so..

  SvaraRadera
 2. Jag dejtade en sjuksköterska 2009 och hon sa att hon aldrig skulle röra skiten som hon fick trycka i patienterna. Själv tog jag inget vaccin och inte fan dog jag för det! Det roliga är att man hela tiden går ut med att vaccinet räddade liv, men det finns absolut inga bevis för det eftersom man inte kan veta om de som vaccinerats skulle ha dött utan vaccinet. Däremot ser vi ju nu fler och fler negativa konsekvenser av vaccinet. Som Henke sa: I told you so.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Måste säga att din blogg är superbra. Undrar om det är ok att jag länkar den från min? Tycker det här med vaccinet är intressant. Har själv inte vaccinerat mig och min son då min mor är verksamhetschef för flera vårdcentraler och själv vägrar vaccinera sig.
  Vill att flera läser den då du har massa andra intressanta inlägg.
  Linda

  SvaraRadera
 4. Henke: Säger samma sak, men det börjar bli väldigt tröttsamt att upprepa sig..

  Johan: Det är många som säger som hon. Men, de kan inte gå ut med det de tycker, vet och känner för då är det byebye till jobbet som de troligen i övrigt gillar mycket. Se hur de behandlade Annika Dahlqvist, och hon hade också rätt.. Vi kan se i länder som inte hade denna andel vaccinerade att dödstalen procentuellt inte var högre, utan på samma nivå eller lägre om jag minns rätt. Så det är bevis att det inte hade inverkan på flunsan, utan resultatet var att vi fick en massa olika biverkninga som vi dessutom betalade dyra pengar för då och såklart även nu genom vård till de drabbade. Rent pengamässigt så kommer denna vaccination kostan många miljarder, och vilka är det som håvar in de slantarna? Jepp, GSK & Co.. först gör de folk sjuka och tjänar en bra slant på det. Sen kan de sälja läkemedel mm för att mildra/bota de sjukdomar som de orsakade med vaccinet, å tjäna pengar på offren igen. Smaklöst i kubik, och inte fan reagerar myndigheterna genom att t.ex. stämma GSK eller iaf vägra handla av dem i framtiden..

  Linda: Tackar, det värmer att höra..:) Självklart är det ok att länka. Nyfiken på om din mor fick munkavle och blev beordrad att inte prata illa om vaccinet eller till orsaken att det skulle ges. Hört det från andra att så var fallet nämligen.

  SvaraRadera
 5. Tror inte min mor fick munkavle men när jag pratade med henne om detta då media gick ut med informationen så sa hon bara att detta är inte testat på människor och man vet inte alls vad det är för biverkningar. Sen pratade hon bara om vem som har vinst intresse i denna fråga. Vad jag fattat så är det samma personer som sitter i nån medicinsk kommitté som ska tala om för oss om vi behöver vaccineras när något sånt här händer är samma personer som tagit fram vaccinet. Rena guldgruvan för dem och de har väl försökt mörklägga det hela. Inget som jag vet är säkra uppgifter men det hela är fuffens. Mins sambo har precis samma tänk som du och allt du skriver om är sånt han berättat för mig om tex klimathot, oljeläckor och annat båg. Så fortsätt skriv, vi är helt med dig!
  /Linda

  SvaraRadera
 6. Linda: Ok, låter bra om detta med att få de som jobbar inom vården mest handlar om överhysteriska chefer som gått över gränsen på vissa platser bara, så det inte var en riksomfattande "order".
  De som satt (och sitter antar jag) med i WHO's expertpanel sades vara jäviga då de kom från eller samtidigt arbetade för olika läkemedelsbolag. Skitsnack och konspirationsteorier var de svar man fick. Men, det visade sig vara korrekt, det med. Vilka som ingår i den gruppen är hemligt (??) men man har iaf gått ut med att vissa även har anställning inom bolagen som drar extremt stor ekonomisk vinning av pandemin. Orsaken sägs vara att det är svårt att finna expertisen på annat håll. Men det låter som ett taskigt argument..
  Mörkläggning är det såklart, och det man där också måste se är hur det låter sig mörkläggas av alla från media och inom den politiska sfären.. Det är bara vi med "foliehattar" som är obekväma och illvilliga å ställer frågor och inte går med i ledet ;)..

  Bra och klok sambo du har ;)
  Jag kommer fortsätta skriva, till förtret för vissa, hehe..

  En undran gällande det du skriver om på din blogg.
  Du skriver om att vara gravid och ha diabetes, och mycket om vad du äter osv.. Av det jag läst så verkar det vara mkt kolhydrater. Själv äter jag efter LCHF, och har bl.a. på Kostdoktorn.se läst att diabetiker är en grupp som verkligen bör hålla sig ifrån kolhydrater. Nu kan det ha skillnad på diabetes 1 å 2, inte insatt alls egentligen. Skulle vara intressant å få din synpunkt på det han skriver bl.a. här:
  http://www.kostdoktorn.se/diabetes

  Obs, ta inte detta som kritik eller så, jag är bara nyfiken. Som vanligt :)

  SvaraRadera
 7. Linda, igen.. Glömde tacka för din "push" för min blogg. Så, tackar :)

  SvaraRadera
 8. Hej igen!
  Jag har kört LCHF innan jag blev gravid, äter mycket vegetariskt inom familjen och annat nyttigt. Min läkare sa att jag måste ha en viss mängd kolhydrater när jag är gravid och samtidigt tränar. Så jag kör på det men förr i tiden var diabetiker ordinerade att bara äta fett i princip för att hålla ett jämt blodsocker. När jag körde LCHF hade jag ett superbra blodsocker så jag vet att det funkar. Har helt annan kost idag än vad jag hade vid förra graviditeten och använder bara bra råvaror och undviker smakförstärkare o dylikt. Kan säga att jag märker otrolig skillnad på min son då jag tagit bort detta och även godis med färgämnen när det väl blir något.
  japp min sambo är en av foliehattarna :) och otroligt smart. Tyvärr när man inser vissa saker så vill ju människor tysta en så det är så trist när vissa försöker förmedla information som dej.. hade du blivit blockad från facebook pga din blogg?
  /Linda

  SvaraRadera
 9. Linda: Tack för att du berättar :).
  Härligt att LCHF funkar/funkade för dig med, och iom att jag inte är läkare så undviker jag om det behövs kolisar eller ej under graviditet, det får Kostdoktorn svara på ;)..
  Allmänt tycker jag det är fascinerande hur så många köper att man kan äta "som vanligt" (kolhydratrik kost) så länge man medicinerar, när det ofta går att äta sig medicinfri. Har en morbror som håller kosten å slipper mediciner, medan hans sambo är tvärtom. Gissa vem som även gått ner rejält, och behövligt, i vikt? ;)

  Visst blir barn annorlunda om man minskar ner skräpet de får i sig. Det har jag märkt på min 13-åring iaf.

  Självklart är sambon otroligt smart, det går hand i hand med att vara iklädd en gyllene foliehatt ;);)..
  Tystad blir jag ideligen, men inte här..än är väl bäst att säga. Men det är ett lotteri att kommentera på medias artiklar, det beror nog på vilken censurator som är i tjänst om man kommer igenom deras finmaskiga garn av godkänd information. Precis nyss blev en kommentar om "begravningsindustrin" bortplockad, kanske för att jag hade mer info än vad AB hade själva att tillgå ;(. Avundsjuka månne?
  Facebook har kastat ut mig två ggr, så det tar emot att traggla igång ett nytt aliaskonto igen. Deras regler är ju minst sagt horribla, men kontentan är attt man MÅSTE vara den man säger sig vara och man får inte ha ett alias öht.. Det kan ha att göra med bloggen, elelr inte. Eller så har det med vilka "vänner" man har på FB, och att det får röda lampor att plinga hos dem. Ser FB enbart som en gigantisk apparat att kartlägga människors sociala liv, med allt vad det innebär. Privat är jag där oerhört PK, å lämnar inte ut många rader info om mig själv eller liknande..:) Jekyll & Hyde, typ..
  Hälsa sambon, och har han en blogg så får ni gärna tipsa om den. Annars är det hög tid att han skaffar sig en han med :)..

  SvaraRadera