2011-04-08

Att fördumma folket..

Avdelning "Vem fan bryr sig!":
En avdankad jurymedlem i trikåer..
Ser inte värdet i att slösa pixlar eller dataminne för en sådan antinyhet, men det är ju jag det.
En snubbe med maximalt en hit, som dessutom är urkass, skall in i ett hus..
Wow, ännu en person med på tok för stort ego ska hänge sig till att med likasinnade trasiga själar visa oss tröttmössor hur livet ska levas!
Kan inte vänta måste se detta nuuuuuu!!!..eller inte.
Någon Linda, gissar kändis i ett lägre bokstavsträsk, har tatuerat sin lekamen..
Det är allt tur att vi alla får se vad denna lilla pingla har ristat på sitt skinn, för det kan ju innebära att fler känner igen gaddningen och därmed bäraren, efter en vild bortamatch efter en blöt krogkväll.. För det är väl därför man basunerar ut detta som en "nyhet", eller??
En fotbollsspelare har sagt fula ord och får därför inte spela..
Nä fy fan alltså, så jäkla illa att svära in i en TV-kamera! Sådana fulheter ska vi inte vara med om, när det finns bättre saker som att se massmord live. Eller varför inte ren och skär förnedring och pajkastning? Lögner i kubik är också heeeelt ok, eftersom vi ser politiker allt som oftast stå i televisionsapparaten och prata (= automatisk lögnleverans).
Det går bra, men se för helvete till att inte svära!!
Medlemmar i vårt lands mest giriga socialbidragstagare (med stark betoning på "tagare") får inte komma på en efterfest!!
Buhuu, snyft och snörvel..:(:( Kära nån så synd det måste vara om dom, så orättvist och nesligt! Detta måste vi starta en Facebookgrupp om, och protestera vildsint för, så de verkligen kommer in och kan sörpla gratis champagne och hiva i sig gratiskäk i massor.. Nå'n rättvisa måste det väl ändra vara liksom?!?!

Avdelning "Varför brys sig ingen?":
Utarmat uran..
NATO använder sig av kärnvapen, men det anses helt ok.
Utarmat uran har använts i ammunition sedan kriget i forna Jugoslavien, och då av NATO-ledda styrkor. Enligt vissa uppgifter så har man använt det i Serbien, Kosovo, Irak, Afghanistan och nu i Libyen. Det bisarra är att man anser det vara ofarligt, om man såklart bortser från att det är just ammunition.
Klarar du av vidriga bilder så kika här, där man sägs få se effekterna av vad denna ammunition åstadkommer lång tid efter att den använts. Varningen är ärlig, det är otrevliga bilder, men verkligheten är ofta ruskigt otrevlig.
Det är enklast för var och en att söka runt på nätet, börja med "depleted uranium" och se sen vart du hamnar.
Kollade lite snabbt på våra mediasajter, och det är mer än fattigt skrivet om det. Senast var 2005 och 2007, så det står klart att för media är detta inget av värde att rapportera om eller granska..

Bilderbergergruppen...
Jag vet, jag tjötar..
Men, Bilderbergergruppen och deras årligen tillhörande "konferens" kan man inte bortse ifrån. Toppen av den sk eliten i världen samlas för samkväm och tebjudning, om man skall tro dem själva och deras officiella hållning.
Varför det då är superduperhemligt om vad de snackar om osv blir ju lite motsägande, samt det faktum att media världen över fullständigt ignorerar att det sker.
Ingen kan få mig att tro på att det är inget nyhetsvärde eller liknande, det är enbart ett fantastiskt idiotargument som möjligen de med störst och mest heltäckande blyhjälmar tror på.
Kanske bäst att förklara vad jag menar med blyhjälm också ;)..
Vi som inte litar på media, politiker och allt som kommer via de officiella kanalerna kallas ofta och gärna för, eller att bära, foliehatt.
Då blir det med samma resonemang, enligt mig, att de som har blind tilltro till det vi är kritiska mot bär heltäckande blyhjälm som hindrar dem från att se och höra annat än det tillrättalagt korrekta.. Om den är passande som liknelse eller ej är väl av mindre betydelse, men dessa medlöpare och som medvetet eller omedvetet är förrädare, är ju värda ett epitet de med :):)..

Pengaskapande..
Att privata banker tillåts skapa pengar från absolut ingenting annat än tro, och att detta inte är något annat än världens absolut största och mest vidriga bedrägeri, är det tyst om.
Vissa artiklar kan ha med denna info, men de är få och oftast inte så förklarande så de sovande begriper dem. Ett undantag var en artikel i DN, där Anders Borg pratade för mycket sanning. Den är numera borttagen från deras sajt.. Att kommentera på mediasajter om detta är verkligen att be om att bli censurerad, iaf för undertecknad.

Klimatteorin..
Den är och förblir extremt skakig, den tes som IPCC lagt fram. Motbevisen ligger i drivor, och det är bara att skyffla fram en mängd som den officiella teorin inte kan förklara.
Ändock står all media och alla politiker i stram givakt bakom koldioxidhotet, och med vett och vilje gör sig till åtlöje i det publika rummet om och om igen. Fascinerande vad girighet och dumhet kan åstadkomma..

Det finns en massa saker till man kan peka på, men jag har bara dragit fram några exempel på vad vi inte får veta mycket eller ens något om. Istället serveras vi fördummande "nyheter" om saker som egentligen är fullständigt ointressanta..
Media har en äckligt stor makt, och de använder den till att hålla de flesta okunniga, ovetande, okritiska och för att fortsätta vara en lättledd skock.
Den propaganda de ägnar sig och på det vis de nyttjar sina kanaler och inflytande, är inget annat än ett sätt för att hålla de verkliga ledarna bakom ryggen. Att vara journalist idag är inte ens i närheten av det det en gång förr var, då det nu istället gäller att vara en grindvakt för skrämmande och farliga krafter.
Ett ämne som ingen journalist idag på ett kritiskt och objektivt sätt tar sig an är 9/11. Detta trots att det "ämnet" onekligen innehåller mängder med material som en riktig journalist skulle anse vara en guldgruva för att få fram minst ett tiotal olika scoop. Men, det är tyst och de är lydigt inrättade i det politiskt korrekta ledet.

Jag kan inte säga hur och med hjälp av vilka medel man lyckats få de största mediaföretagen i världen och alla dess anställda att så tydligt vara inrättade i ett och samma led, men det går inte att få verkligheten till annat än att det är just så det är.
När man som en gemensam och samtidig "rörelse" rapporterar samma sak, missar samma saker och drar samma slutsatser, så innebär det för mig att man jobbar för samma "ledare" och gemensamt mot ett och samma mål.

Det är synd att det målet är att hålla människorna nere och ovetande, för jag kan inte alls se att man gör det för en god sak, utan för att man är fundamentalt livrädd för vad folket skulle göra om de visste sanningen...

1 kommentar: