2011-09-06

9/11-propagandan går på högvarv..

Kommentera här gärna propagandan från Wolfgang Hansson. Jag tror att denne Wolfgang är den som minst gånger gått emot officiella paradigmer, hur galna de än är. Ett riktigt duktigt får med andra ord..

"Offren hedras vid nyinvigd minnespark.

På söndag är det tio år sedan terrorattackerna mot World Trade Center i New York då närmare 3 000 människor dödades. Attentaten ledde till två krig och stöpte om en hel värld. Offrens minne högtidlighålls i den nyinvigda minnesparken vid Ground Zero. Klockan 08.46 på morgonen den 11 september 2001 flög ett stort passagerarflygplan rakt in i det norra av tvillingtornen på Manhattan. Alla utgick ifrån att det var en fruktansvärd olycka. En kvart senare skingrades den villfarelsen när ett annat kapat passagerarplan flög in i det södra tornet. Strax därpå dundrade ett tredje plan in i det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon i Washington. Ett fjärde var på väg mot den amerikanska kongressen men störtade på en åker i Pennsylvania.

Chocktillstånd

USA och omvärlden var i chocktillstånd. 19 kapare från Mellanöstern, merparten saudier, hade tvingat supermakten på knä med hjälp av flyglektioner, pepparspray och mattknivar. Utsända av terrororganisationen al-Qaida och dess ledare Usama bin Ladin som hämnd för att USA stationerat utländska soldater på arabisk mark och för att man stödde Israels ockupation av Palestina. Det var första gången i modern tid som USA fått utstå en attack mot fastlandet.

Hela världen kunde följa terrordåden i direktsändning. De kunde se hur de två tvillingtornen kollapsade inom loppet av 90 minuter. Majoriteten av dödsoffren krävdes i New York. Hade dåden inträffat en timme senare hade dödssiffran förmodligen varit mångdubbelt högre. Nu fanns 20 000 i byggnaderna mot normalt 50 000.

Fristad

Tio år sedan terrordåden som förändrade världen. USA svarade med att attackera Afghanistan och störtade talibanregimen som gett Usama bin Ladin en fristad. Men det tog nästan tio år innan man hittade bin Ladin och dödade honom i en kommandooperation i Pakistan. Det är ett på många sätt förändrat USA som högtidlighåller 10-årsdagen. De två krigen i Afghanistan och Irak har varit mycket kostsamma i både människoliv och pengar. USA är svårt skuldsatt och har fått se sin status som enväldig supermakt sjunka ihop. I New York bygger man upp en ny skyskrapa vid Ground Zero som med sin stora mast blir ännu högre än World Trade Center. Bygget blir klart tidigast 2013. Men en minnespark med träd och granitpooler där de två gamla tornen stod invigs lagom till 10-årsdagen. Alla namnen på de 2 977 döda ska läsas upp vid minnesceremonin."

Kommentera även gärna denna filmsekvens gällande samtalet som sägs ha varat under 23 minuter med flygvärdinnan Betty Ong:


Vad gäller filmklippet så finns det massor att undra över..
Låter hon skärrad, rädd, uppjagad, hotad, utsatt för tårgas eller liknande?
Varför säger hon "our number one" och "our purser" om kollegorna? Möjligen är det snacket som är bland personalen på flygplan, men det låter knasigt.
När hon säger att de inte kan ta sig till business class för att ingen kan andas, låter hon ansträngd som att hon inte just kan andas? Jag har testat skyddsmask mot bl.a. tårgas i det militära, och skulle vara "tuff" (ung och dum heter det nu :)..) och ta av mig gasmasken innan vi hade utrymt skjulet där vi testade tårgasen.
Att prata så lugnt och avslappnat som hon gör om det är tårgas i luften vågar jag säga är en omöjlighet..

Man bör veta att det förekommit andra påstådda samtal från de "kapade"planen denna dagen.
Ted Olson sa att hans fru Barbara Olson hade ringt honom, vilket senare visade sig vara en lögn.
Uppgifter gör även gällande att Barbara blivit arresterad 2005, vilket borde vara småsvårt om hon var död. Teorin om att Ted's nya fru egentligen är Barbara finns också att finna..

Mark Bingham var en annan person som sägs ha ringt från ett av planen.
Han ringde sin mor och presenterade sig med för- och efternamn... Hur ofta gör man det?
Flight 93 hade också lite mysko samtal...

Förresten, det är massiv propaganda på många kanaler nu om 9/11.
Alla, så klart, anammar den officiella konspirationsteorin med hull och hår. Det är massor med känsliga berättare och dyster musik som ska skölja över oss nu..
Synd att det verkar vara ytterst få kritiska röster som hörs eller syns i detta bruset.

15 kommentarer:

  1. Vad trött man blir på Wolfgang, ljuger varje gång han skriver något för aftonblaskan..äckligt o läsa hans texter!

    SvaraRadera
  2. Koko: Han är verkligen extremt "korrekt" i det han skriver, sällan han går ifrån mall 1 A i propagandarättskrivning.
    När AB hade kommentarer på hans artiklar så blev han även verbalt mosad de allra flesta gångerna.
    Mycket för att han verkar onormalt dåligt påläst på vilka sanningslögner han ska distribuera.

    SvaraRadera
  3. Cui bono?
    Vilka tjänade på 911?
    Israel, USA, Great Britain(GB)
    Förlorade på 911?
    Muslimska länder, oljestater, Israels grannländer

    Svenska Media - varför skällde/skäller inte hundarna(media)
    The Dog That Didn’t Bark
    Silver Blaze is one of the most popular Sherlock Holmes stories, in part because the mystery is in part solved by Holmes recognizing that something didn’t happen:

    “Is there any point to which you would wish to draw my attention?”
    “To the curious incident of the dog in the night-time.”
    “The dog did nothing in the night-time.”
    “That was the curious incident,” remarked Sherlock Holmes.

    Holmes realizes the guard dog didn’t bark because it knew the perpetrator of the crime. The absence of an expected happenstance is a signal.

    Mikael Cromsjö http://vaken.se/ är den i Sverige
    som kritiserat de officiella förklaringarna till 11 september 2001 - 911.

    Mikael Cromsjö för Vaken.se i intervju för SVT Agenda

    TV - Debatt om konspirationsteorier, sanningsrörelsen och 9/11:
    http://www.youtube.com/watch?v=V9LfsWPyoQI

    http://www.youtube.com/watch?v=lrJ9Kg1dZeE

    http://www.youtube.com/watch?v=dVfetworfe4

    Försvarade den officiella historien gjorde
    generalkonsul Olle Wästberg

    Olle Wästberg

    Försvarade den officiella historien gjorde Torbjörn Elensky
    Torbjörn Elensky: "Ej folkbildning. Teorier om konspirationer stänger samtalet." Publicerad 2009-05-11 08:57

    Urkonspirationen är den judiska. Judarna sägs ha manipulerat oss alla till liberalism och demokrati liksom kommunism och plutokrati. De har startat både franska och ryska revolutionen och världskrigen. Påståenden som i dag har skrämmande stor spridning både i väst och i arabvärlden. Förintelseförnekare och konspirationsteoretiker är samma andas barn.

    Lars Wilhelmsson är en tidigare vänsterman som numera utbreder sig om kommunismen som judisk konspiration och kallar historieböckernas skildring av Förintelsen för ”den sionistiska versionen”. I dag anordnar han ett seminarium på ABF i Stockholm kring den amerikanske religionsfilosofen David Ray Griffins bok ”Motsägelser om 11e september”. Griffin är en av dessa som från detaljer i händelseförloppet kring 11 september hoppat till slutsatsen att den amerikanska regeringen själv dödat tusentals av sina egna medborgare.


    Christopher Bollyn

    The Book - Solving 9-11: The Deception that Changed the World

    PDF-version

    SvaraRadera
  4. David Ray Griffin
    svarade Torbjörn Elensky 090511

    “9/11: Time for a Second Look”
    Prof. David Ray Griffin ifrågasätter den officiella versionen om terrordådet den 11 september 2001
    Tid: Måndagen den 11 maj 2009, kl 19.00
    Plats: Stockholm, ABF, Katasalen, Sveav 41
    Inträdesavgift: 100 kr, inklusive Griffins bok
    Arrangör: Alhambra Förlag
    Motsägelser om 11 september - Alhambra förlag:
    Ett öppet brev till USA:s kongress och press
    av David Ray Griffin

    Sanningsrörelsen TV4:
    del 1

    2 Loose Change

    3 Niels Harrit

    4 Egon Fried(v)

    5
    David Ray Griffin Alhambra Lasse Wilhelmsson


    6 Egon Fried(v )

    Vaken.se på
    TV4 Kalla Fakta

    Erik Åsard är en av de som försvarar den officiella versionen i svenska media:
    Publicerad: 2009-11-01
    Konspirationsteorierna de maktlösas vapen mot en arrogant överhet

    DN - Kaos föder konspirationsteorier Publicerad 2009-11-22

    Christopher Bollyn

    The Book - Solving 9-11: The Deception that Changed the World

    PDF-version

    SvaraRadera
  5. Hej, en sak funderar jag på. Är det någon som funderat på varför det tredje höghuset föll efter just 7 timmar. Undrar om det kan ha varit en "miss i planeringen".

    Kan det vara så att planeringen var att 3 flygplan skulle köra in i byggnaderna (även i Tower 7 alltså). Men att av någon anledning så misslyckades det med ett tredje plan så att de till sist var tvungna att spränga byggnaden ändå.

    Det hade på något sätt sett betydligt "bättre ut" om det rasade när ett flygplan körde in i det istället för som det nu gjorde "helt av sig själv". Nu ser det ju ut som en kontrollerad sprängning.

    SvaraRadera
  6. Tower 7 demolerades på klassisk manér till skillnad från tvillingtornen som sprängdes uppifrån och ner. Därför tror jag inte på ett tredje plan.

    Jag tror att Tower 7 skulle demoleras i skydd av rök om vinden låg rätt annars i nattmörker. Plan A byts mot plan B beroende på rök och vind.

    Den som var satt att styra BBCs rapportering sjabblade och BBC följde plan A där man rapporterade byggnadens kollaps som ännu inte inträffat.

    Man har plötsligt inte råd att vänta till natten för att dölja en klassisk demolering. Byggnaden är packad med hårda bevis. Att kollapsen ser dum ut och skapar frågetecken är i detta läget underordnat. Sådant går ju att vränga, vilket man också gjort.

    SvaraRadera
  7. Janne:
    En teori är att flight 93, det som sägs krascha utanför Shanksville efter att passagerarna försökte ta över planet igen, var det som skulle ha träffat WTC 7.

    Allt är så osannolikt så det går inte att ta den officiella förklaringen ett uns på allvar.
    Finns otroligt med stora och små saker, men det stora är de tre skyskraporna som sägs kollapsa.
    För det första, så är enda gången någonsin ett hus byggt av stål/betong kollapsar isf.
    För det andra så är det inte bara en skyskrapa som kollapsar, utan tre stycken på samma dag..

    Med mycket god vilja skulle jag kunna köpa att ett av de träffade husen skulle kunna kollapsa.
    Men inte två, och inte identiska kollapser..
    Och absolut inte det tredje, som inte var i närheten av att drabbas av samma explosioner mm.

    WTC 7 var aldrig ens nämnt i den officiella utredningen. Detta för att det hände efter att själva attacken var slut.
    Samma med de två stora skyskraporna, där de inte alls brydde sig om att förklara hur kollapsen kunde ske.
    Det var inte relevant, och en effekt av attackerna...

    En av många bra filmer om WTC 7:
    http://www.youtube.com/watch?v=_YQ8PScVE7Y

    SvaraRadera
  8. Anonym 8 september 2011 00:51
    Det beror ju lite på hur det var tänkt att det planet skulle träffat WTC 7..
    Var det meningen att det skulle träffa längre ner, så hade det fått effekten av en klassisk demolering.
    Tornen träffades högt upp, så det hade inte funkat alls med en nedifrån-upp-demolering där..

    BBC's sjabbel var komiskt, och berodde naturligtvis på att de sa lite fel..:)

    Att de lyckats vränga och mörka WTC 7 är ju ruggigt tydligt. Naturligtvis med trogen assistans av media..
    Fråga icke-vakna omkring om och vad de känner till om WTC 7, så lär det nu vara 8 av 10 som inte har en aning om det.
    Tre-fyra år efter 9/11 var det närmare 10 av 10.
    Så mörkningen lyckas sjukt bra..

    SvaraRadera
  9. Lyssna för att få veta mer om 911:

    09/07/2011 Wednesday - 1st Hour: With Jim Dean. 2nd Hour: With Todd Fletcher.

    Googla på - Anti-Defamation League - ADL 911


    In retaliation for this confrontation, Abe Foxman of the AntiDefamation League issued a press release yesterday condemning Veterans Today, Gordon Duff, James Fetzer, Alan Sabrosky and Kevin Barrett as “vicious antisemites.”

    Our take?

    Shakespeare says it best, as is so often the case:

    The lady doth protest too much, methinks.
    Hamlet Act 3, scene 2, 222–230

    This oft misquoted line from Shakespeare, used in the context we note, makes the point well.

    If there were any doubt of Israel’s complicity in 9/11, we have put those doubts to rest.

    As Abe Foxman pointed out so aptly on his website, www.adl.org, the issues of Israeli involvement in 9/11 must be addressed, not through childish accusations and bad prose, as the ADL is best known for, but extradition, trials and executions.

    När ska svenskarna förstå 911 - aldrig? De svenska media tiger och ljuger! De kallar oss "Die dumme Schweden" - de dumma svenskarna - eftersom vi låter oss luras!

    Judarnas växande makt i Sverige
    Den växande "förintelsen" av Sverige
    http://radioislam.org/islam/svenska/fildok/judmakt.htm
    Långt innan juden Aron år 1775 kom till Sverige hade dock judar kommit till Sverige och i flera fall utövat inflytande på makthavarna. Den förste kände i Sverige bosatte juden var en viss Herman Israel från Lybeck, som finansiellt understödde Gustav Vasa i dennes kamp mot den katolska kyrkans välde - bl a för att komma över kyrkans stora rikedomar. Snart blev emellertid Herman Israels - och lybeckarnas . krav alltmer pockande, så att kung Gustav Vasa blev alltmer förbittrad på den snikne och fräcke juden Herman Israel, vilket bland annat skildras mycket åskådligt i Strindbergs drama Gustav Wasa. Den samtida krönikören Peder Swart berättar att kungen träffade Herman Israel på en gata i Malmö - efter ett möte där med den danske kungen. Gustav Vasa sade genast mycket upprörd till Herman Israel:

    "Var är nu det myckna goda som du med ditt kreditiv och dina stora eder på de lybskes vägnar har tillsagt mig? Var är brandskatten - den lösen som du inhöstade för att lybeckarna inte skulle bränna ned Stockholm - och var är den ersättning som du förtröstade mig med till Gotlandståget? Du skall en gång få härför skam, din arge förrädare!"

    I samma stund drog Gustav Vasa sitt svärd, men kansler Laurentius Andrae och de andra herrarna i kungens sällskap skyndade till juden Herman Israels undsättninng och lyckades lugna den upprörde kungen, så att han stack ned sitt svärd i skidan igen, medan den förskräckte Herman Israel darrade som ett asplöv i alla leder och grät strida tårar - inför att ha blottställts och inför det öde som tycktes vänta honom!

    Varför skällde/skäller inte hundarna(media)
    The Dog That Didn’t Bark
    Silver Blaze is one of the most popular Sherlock Holmes stories, in part because the mystery is in part solved by Holmes recognizing that something didn’t happen:

    SvaraRadera
  10. @HCA

    Ja det är ju helt häpnadsväckande, jag kan inte förstå hur någon normalt funtad människa kan tro på den officiella versionenav 9/11efter att ha sett Tower 7 kollapsa.

    @Anonym

    Tack för flera intressanta länkar.

    (kan inte du eller ni kalla er något annat än just "anonym").

    SvaraRadera
  11. Tony Blair säger idag i Ekot att det största återstående problemet för demokratin i mellanöstern är IRAN och att åtgärder måste vidtas……någon som är förvånad……?
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4688579
    Tony Blair varnar för ett fortsatt krig mot terrorn – Ekot | Sveriges Radio

    SvaraRadera
  12. Janne:
    WTC 7 är elefanten i rummet, och det är därför media, politiker och myndigheter är så tyst om det.
    Man måste vara ultraextremt naiv och elitrumpsslickande för att gå på de officiella skrönorna om det :)

    Det finns en teori om att sju länder ska invaderas på ett eller annat sätt efter 9/11.
    Irak, Iran, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien och Libanon var på den "listan".
    Tio år därefter så är man på god väg på ett eller annat sätt.

    Det största hotet mot demokratin är främst politikerna och media.
    Vi har knappt någon RIKTIG demokrati kvar, det mesta är show, spektakel och lurendrejeri...

    SvaraRadera
  13. Paul Craig Roberts on the 9/11 10th Anniversary - GRTV Feature Interview 002
    http://www.youtube.com/watch?
    This week GRTV talks to Dr. Paul Craig Roberts, former Assistant Secretary Treasury, former editor of the Wall Street Journal, author and researcher, about the significance of 9/11 on the brink of the tenth anniversary of those events. We discuss the many points at which the official explanation of 9/11 do not mesh with the available evidence, the many experts who have raised their voices in dissent (and been silenced), and what our response to 9/11 teaches us about where we are heading as a society.

    SvaraRadera
  14. Förra inläggets länk funkar inte -
    den här länken funkar!!!

    Paul Craig Roberts on the 9/11 10th Anniversary - GRTV Feature Interview 002
    http://www.youtube.com/watch?v=hBOMSj0uNmw
    This week GRTV talks to Dr. Paul Craig Roberts, former Assistant Secretary Treasury, former editor of the Wall Street Journal, author and researcher, about the significance of 9/11 on the brink of the tenth anniversary of those events.

    We discuss the many points at which the official explanation of 9/11 do not mesh with the available evidence, the many experts who have raised their voices in dissent (and been silenced), and what our response to 9/11 teaches us about where we are heading as a society.

    SvaraRadera