2011-11-24

Lidandet efter Pandemrix är INTE slut!

När vaccinationshysterin gällande svininfluensan var som mest sjukligt hysterisk så var vi några som inget annat önskade än att, som minst!, informationen om riskerna skulle föras fram på ett öppet och ärligt sätt.
Som vi alla nu vet så var det tvärtom som gällde. Det enda som kunde ske var att man fick en svullnad/rodnad där man blev stucken och kanske, i sällsynta fall, få influensaliknande symptom.
Det var allt, om man ska tro en chefsmikrobiolog under tiden det begav sig..
Sanningen var och är troligen mycket värre än vad som kommit fram, vilket vittnesmålen på bloggen Livet Efter Sprutan är ett tydligt tecken på.

För lite mer än två år sedan fick jag en kommentar på ett inlägg från skaparen av just den bloggen, som jag sedan pushade fram lite extra.

Fortfarande är det tyvärr en tillströmning till Livet Efter Sprutan, som en vuxen som drabbades av bl.a. narkolepsi. Det som "bara" drabbade några få barn ni vet..
Jag tror att det finns ett otroligt stort mörkertal av sjuka människor därute, som inte kopplar ihop sin sjukdom med Pandemrix.
Att det var ett stort antal som dödades av vaccinet är jag tämligen säker på också, särskilt bland de äldre.

Orsaken till att de drabbade inte vet om att de är vaccinskadade är för att myndigheterna mörkar det hela på det allra snuskigaste sättet, och att lydmedia låter dem komma undan med det!
Politikerna bryr sig inte, men vem tror fortfarande att de bryr sig om något så simpelt som folket?

Känner du någon som kan misstänkas ha farit illa av vaccinet, eller om det är du själv, ta kontakt med dem på Livet Efter Sprutan.
Jag antar att de kan ge betydligt bättre svar och råd än några patetiska marionetter på socialstyrelsen eller Läkemedelsverket kan mäkta med..

7 kommentarer:

 1. Alan Watt talar mycket om detta på sin podcast "cutting through the matrix" på iTunes eller http://cuttingthroughthematrix.com/ (dålig design men bra innehåll). Han lägger där ut en mycket väl underbyggd argumentation för att allt som händer är planerat långt i förväg, och slutet på planen är ett totalitärt världssamhälle där varje individ är under konstant detaljerad övervakning och kontrollerad genom medicinering och där endast de utvalda är tillåtna att fortplanta sig. Väl värt att lyssna.

  SvaraRadera
 2. Anonym 24 november 2011 11:44
  (använd gärna ngn signatur)..

  Det som för många anser vara fullständigt galna tankar och teorier är faktiskt redan i full blomning.
  Tyvärr ser inte drönarsvenskarna detta, eftersom de sedan späd ålder blivit lärda att lyda och följa "ledaren". Denna ledare kan inte heller ha eller göra fel, vilket blir pinsamt uppenbart vad gäller allt det fusk och/eller moraliskt felaktiga saker som olika politiker åker dit för. Då ser vi ändå bara de översta snöflingorna på Antarktis troligen..
  Svininfluensan och den påföljande hysterin bevisade bara ännu mer vart myndigheter, politiker och media står, och det är då rakt inte på den lilla människans sida oavsett vad Jan "Skenhelig" Helin och anhang säger för vackra ord.
  I regel så är det handling som bevisar vad man går för, inte en massa ord.

  Att vi får svårare och svårare att få barn är tämligen uppenbart, även om WHO gör sitt yttersta för att dölja de verkliga siffrorna.
  De har ändrat, sänkt, "reglerna" flera gånger för hur många levande spermier en man ska ha för att anses "normal".. Därmed så blir andelen rätt så konstant, och de har lurat systemet grovt.
  Orsaken till att vi män blir mindre och mindre fertila är många, men Bispenol A är väl en av de större bovarna samt troligen en hel massa annan skit vi medvetet/omedvetet får i oss.

  Jag tror att det är svårare att göra kvinnor infertila faktiskt, utan det minsta bevis. Detta för att de är skapta att klara av mycket mer än oss just för att det är ju de som bär på barnen och därmed är "segare".
  Vi män fick mer fysisk styrka och kvinnorna är helt enkelt betydligt segare i sin fysik. Man kan ju t.ex. se på livslängden då får man en indikation på att de klarar av en hel del mer..
  Då är det enklare att rikta in sig på männen och våra möjligheter att få barn, om det nu är regisserat.

  SvaraRadera
 3. Nu är det snart fritt fram för HPV vaccinet verkar det som. Det ska ges till alla flickor 11-12 år. Det kanske är just det som krävs för att skapa infertilitet, precis som du skriver. Sen så måste alla "köpa" sin graviditet med speciellt utvalda gener.

  Men jag tänker göra vad jag kan för att upplysa föräldrar och förhindra detta. Känner en skolsköterska som ska utföra detta, och hon måste ju, fruktansvärt.

  SvaraRadera
 4. Pernilla:
  Jag hoppas att föräldrar överlag börjat öppna ögonen inför vad det egentligen är de ger de små flickorna..
  Den okritiska, närmast religiösa, tilltro till myndigheterna som många har är obehaglig att se. Samtidigt som föräldrar kan spy galla över utförsäljning, vårdskandaler och en omänsklig människosyn så gör de precis som samma myndigheter säger om det gäller vaccinationer eller liknande.

  Och det är inte bara flickorna som är i farozonen:
  "Pojkar 9-15
  Även pojkar kan vaccinera sig med Gardasil och minskar då risken både att få och föra vidare de virus som Gardasil skyddar mot, dvs de som kan orsaka livmoderhalscancer och cellförändringar på livmoderhals, blygdläppar och slida samt kondylom. Än så länge har man bara testat Gardasil på pojkar 9-15 år. Därför kan vaccinet bara rekommenderas till pojkar inom denna åldersgrupp. Men studier av Gardasil på äldre pojkar, och män, pågår."
  http://www.gardasil.se/pojkar-9-15

  Det är nog lika bra att jag skriver ett inlägg om detta ser jag :).....

  SvaraRadera
 5. http://liveteftersprutan.blogspot.com/2011/11/verkligheten-som-bade-staten-och-media.html

  vaccin.me

  SvaraRadera
 6. Vilket bra inlägg och tänkvärda kommentarer! Ni som drabbats av biverkningar från vaccin fyll i formuläret här:
  http://vaccin.me/anmal-biverkningar-och-skada-av-vaccination/

  och skicka sedan en fristående berättelse om er situation och hur ni blivit bemötta:
  http://vaccin.me/din-berattelse/

  Eftersom lydmedia inte vågar skriva om verkligheten måste vi ta saken i egna händer!

  SvaraRadera
 7. Tack Linda..
  Kommer puffa extra för sidan, det behövs ju tyvärr.
  Varit inne och debatterat vacciner överlag hos Kostdoktorn, och tydligt är att det blir fler och fler som är nyttigt kritiska och granskande mot denna multimiljardindustri.
  Och som du skriver, så måste vi tydligen ta tag i mycket själva för att kunna öppna upp för en debatt som minst.

  SvaraRadera