2011-11-30

Svenska soldater: Opiumodlares livvakter??

Sverige medverkar i kriget i/belägringen av Afghanistan, där som minst fem svenska soldater dödats.
Våra så kallade ledare har satt en övre gräns på deltagande svenska soldater till 855 stycken.

Kriget har som lägst orsakat mer än 30 000 personers död, troligen är den sanna siffran långt mycket högre. Att kriget var groteskt felaktigt från början, som ett iscensatt efterskalv av de regisserade attackerna under Elfte September, gör liksom inte det hela mer trevligt.

Att fånga saudiern Usama Bin Laden gick lite halvsnett, tills de sa sig finna honom i Pakistan(?) där de påstås ha skjutit honom för att därefter fortare än kvickt dumpa honom i böljan den blå..

Kan de vara så att vi är med och ser till att något helt annat än frihet och demokrati ska växa och frodas i Afghanistan?
Inte helt omöjligt....
Kika på grafen nedan. Någon spektakulär avvikelse i den?
I slutet av 2001 kom USA och bombade Afghanistan rätt rejält, och har sedan dess (tillsammans med lydorganen NATO och ISAF) haft mer eller mindre kontroll över landet.
En kontroll som så klart borde rendera i en fortsatt minskning, eller iaf fortsatt låga siffror, av det mycket låga resultatet från opiumproduktionen 2001..Är det inte otroligt märkligt att det är tvärtom, trots att de säger sig fått bort opium-talibanerna?
Filmerna ovan visar ju lite på vad det handlar om, men jag tror att invasionen var välkommen/regisserad för att få fart på produktionen igen.

It's all about the money...

3 kommentarer:

 1. Ang Osamadödandet - kommandogruppen som utförde räden har mycket lägligt dött i en helikopterkrash. Inget lik, inga vittnen, mycket lägligt.
  /Peter

  SvaraRadera
 2. "av de regisserade attackerna under Elfte September"

  borde vara

  av de uruselt regisserade attackerna under Elfte September


  BBC rapporterar vad som ännu inte har hänt, och strax därefter händer det i fullt dagsljus utan orsak. Gissar att panik infann sig.

  SvaraRadera
 3. Anonym 30 november 2011 11:24..
  Bara tillfälligheter, sammanträffanden och sånt som är oturligt då det föder knasiga teorier. Så säger de officiella nickedockorna, om de ens säger något..
  Jag undrar starkt om denna kommandogruppen ens existerat, vilket gör det väldigt enkelt att döda dem då de inte ens existerat.

  Hela den aktionen var så pinsam i alla dumheter som kom fram efteråt, men det är enbart vi som bryr oss om att se bakom rubrikerna i lydmedia som ser det.
  Resten av folket lallar bara vidare i sin inbillade verklighet.

  Anonym 30 november 2011 19:57...
  Stämmer att man kan använda rätt starka förklaringar för vad de ville lura på oss den dagen..

  WTC 7 är exceptionellt intressant, och det som väcker många än idag. Bara pga det faktum att det hållts undan folkets vetskap under så lång tid från officiellt håll.

  Sen får alla gärna skriva anonymt, men trixa till en signatur så det går att hålla isär er om det blir fler kommentarer. Tack..:)

  SvaraRadera