2009-10-13

Vaccinvarning via mejl.

Det kom ett mejl till mig från en vän.
Verkar som det är ett mejl som florerar som typ ett kedjebrev:


"Jag vill bidra med några punkter att fundera på inför massvaccinationen av svenskar from 12 oktober, 2009.
1. Jag har varit i kontakt med en person som arbetar för Crusell SBL (den ledande vaccindistributören i Sverige). Personen kommer inte själv att vaccinera sig för denne vet att vaccinet ger “allvarliga biverkningar”.


2. Influensan kallad svininfluensan består egentligen av genetiskt material från svininfluensa, människoinfluensa och fågelinfluensa. Det är hur enkelt som helst att verifiera det genom att studera vad som skrivits i den vanliga pressen. Många tror att genblandningen beror på att virus i naturen korsar sig med varandra. Eftersom jag läst mikrobiologi och genetik vid Stockholms universitet vet jag att det är en omöjlighet eftersom virus inte förökar sig sexuellt. Virus förökar sig genom replikation. Korsning i naturen förutsätter sexuell förökning.
Då tänker de flesta: men det vet ju alla att virus muterar i naturen.
Ja, men det har ingenting med korsning och förökning att göra. Jag har försökt förklara denna enkla grundkunskap i biologi för en SvD journalist som fortfarande inte förstår vad jag pratar om. Misstänker att de politiker som ligger bakom beslutet att köpa in 18 miljoner influensa “shots” inte heller förstår detta. Konsekvensen av att vi förstår att ett virus bestående av genmaterial från svin, människa och fågel är omvälvande.
Det kan nämligen endast betyda en sak. Viruset är fabricerat, tillverkat av människan.


3. Genetiker, biologer och läkare känner till detta, men de är förhindrade att uttala det öppet i media. För i samma ögonblick som de påpekar att viruset är fabricerat kan dessa förlora jobbet. Så enkelt är det. Istället försöker läkare bla i Sverige (via DN, SvD) mer inlindat ifrågasätta behovet av massvaccination. Så mitt råd är: läs mellan raderna. Dessa läkare försöker förmå människor att ifrågasätta dels behovet av vaccination, dels politikernas felaktiga beslut och dels läkemedelsbolagens vinstintressen.


4. En ingrediens i Pandremix (svininfluensavaccinet) är thimerosal (konserveringsmedel) som innehåller kvicksilver (ethylkvicksilver). Jag fick uppgiften från Läkemedelsverket. Enligt Oxfords keminfosidor är thimerosal klassat som ett gift. Amalgamfonden har varnat för samma form av kvicksilver eftersom formen på kvicksilvermolekylen är av typen etylkvicksilver (nära släkt med metylkvicksilver), en molekyl som lätt tar sig in hjärna och nervsystem. Förbud mot kvicksilver i amalgam infördes i Sverige 2009-06-01. Beslutet att köpa in vaccin som innehåller thimerosal till svenska folket togs 2009-07-24. I ena stunden totalförbjuds kvicksilver i munnen och i nästa stund är det okey att spruta in en liknande form av kvicksilver i blodbanorna. Nu är det helt plötsligt inte farligt alls.


5. Vaccinet är ej testat på människor. Stat och Landsting varken tänker eller agerar logiskt. De enda som tjänar på hela pandemicirkusen är läkemedelsbolagen som kontraktsmässigt gjort sig ansvarsfria om människor får skador av ett vaccin i en prototypmodell som inte testats på människor. Svenska läkare har gått ut via SvD och starkt ifrågasatt detta.


6. Har du hört att svenska läkare avråder äggallergiker att ta vaccinet? Varför? Jo, för vaccinet är tillverkat mha ägg. Vad som är känt men ej debatterat i media är att vaccinet därför innehåller djur-RNA och DNA rester från produktionsledet av vaccin (äggen). Dessa gensträngar fäster an vid kroppsceller efter att de sprutats in i kroppen. Vårt immunförsvar identifierar de främmande gensträngarna och angriper. Problemet är att gensträngarna fäst an vid kroppsceller med följden av att immunförsvaret angriper kroppsceller med anfäst djur-RNA/DNA. Slutresultatet är autoimmuna sjukdomar av typen MS, ALS (en neurodegenerativ nervsjukdom), fibromyalgi, artralgi och en rad andra besläktade “inre allergisjukdomar”. Det är alltså inte konstigt att det tom står i biverkningslistan från Läkemedelsverket nedan. Man känner alltså till de autoimmuna reaktionerna i kroppen, men man håller tyst om det.


7. Det återkommande mantrat som stat och landsting upprepar är: “Det är bättre att några få dör eller bli skadade av vaccinet än att långt fler dör och blir skadade av influensan.” Problemet är att slogan är ogenomtänkt och högst spekulativ och den enda part som tjänar på den är läkemedelsbolagen som dessutom gjort sig ansvarsfria.


8. Jag anser att Landstingets och politikernas okunnighet och godtrogenhet har nått farsartade proportioner. Nu är tåget satt i rullning och de varken kan eller klarar av att stoppa ekipaget. Prestige spelar naturligtvis in i bilden. De enda vi kan hoppas på är att folk tar sitt förnuft till fånga och låter kroppens immunförsvar skapa immunitet mot viruset genom att ha influensan. Inget vaccin behövs. Det är så naturen skapat oss och det har fungerat i miljoner år.


Källor:
Oxfords Univesity om Thimerosal http://msds.chem.ox.ac.uk/TH/thimerosal.html
Läkemedelsverket skriver: “Produktinformation för prototypvaccinet Pandremix” http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2009/Produktinformation-for-protoypvaccinet-Pandemrix1/
Innehållsförteckning för vaccinet (Pandremix)http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/emea-combined-h832sv.pdf
(tagit bort texten som beskriver biverkningarna, se länk ovan för dessa/HCA)

Slut citerat mejl "


Avsändare påstås vara Torbjörn Sassersson, vilket jag inte kunnat verifiera. Återkommer med svar på den frågan om jag får det bekräftat/dementerat på något vis.

Det är upp till var och en att ta denna information och kontrollera det själv vid behov...

8 kommentarer:

 1. Bra att det börjar komma material på svenska också....!

  Vi kämpar på.

  ;-)

  SvaraRadera
 2. Intressant inlägg HCA, jag har tankar om ett utförligare inlägg på min blogg om några dagar. Men som vanligt är jag överhopad av arbete för tillfället. Vad säjer du om vaccinernas vara eller icke vara?

  SvaraRadera
 3. Lars: Kämpandet ger resultat också. Fler och fler ifrågasätter mer och mer, även vaccineringen. Det är bra..

  Kjell: Vacciner i sig börjar jag luta åt att de kanske inte är som placebo, men att det finns en hiskelig massa onödiga. Riskerna med dem har en tendens att krafigt förminskas samtidigt som fördelarna förstärks grovt. Då är frågan om de behövs i den utsträckning och till de gigantiska kostnader som det blir... Lutar åt att det, som så mycket annat, handlar om enbart pengar och där hälsa kommer långt ner på skalan efter intäkter, marknadsandelar, inflytande och karriärmöjligheter.
  Även det visar att allt är som vanligt iofs, vilket är tragiskt.

  SvaraRadera
 4. Wayne Madsen säger på russiatoday för en vecka sen att han samlar mer och mer bevis på att viruset är skapat i lab - http://www.youtube.com/watch?v=E2KqlfuIn9g

  Att experter inte vågar säga vad de vill kanske är förståeligt med tanke på hur många mikrobiologer som dött på mystiskt sätt de senaste åren!

  SvaraRadera
 5. Enligt undersökningar som läkare i UNT hänvisar till så får ca 10 av 100000 barn uppsöka läkarvård pga av svininfluensan. Jämför nedan med frekvensen av möjliga biverkningar av vaccinet Pandremix.

  Sällsynta (påverkar 1 till 10 av 10 000 användare)
  Mycket sällsynta (påverkar färre än 1 av 10 000 användare)
  Sällsynta:
  • allergiska reaktioner som kan leda till allvarlig sänkning av blodtrycket som, om det inte
  behandlas, kan leda till chock. Läkare är medvetna om denna risk och har akut behandling
  tillgänglig för dessa tillfällen.
  • kramper
  • svår stickande eller dunkande smärta utmed en eller flera nervbanor
  • minskat antal blodplättar, vilket kan orsaka blödning eller blåmärken.
  Mycket sällsynta:
  • vaskulit (kärlinflammation som kan orsaka hudutslag, ledvärk och njurpåverkan)
  • neurologiska störningar såsom encefalomyelit (inflammation i centrala nervsystemet), neurit
  (nervinflammation) och Guillain-Barrés syndrom (en typ av förlamning).

  SvaraRadera
 6. Det är klart att viruset är skapat. Naturen uppför sig inte som ett svin om det får köra med justa medel. Den här kommentaren gav jag hälsominister Maria Larsson på Newsmill. Nu kan man ha direktkontakt med politikerna öppet så att alla andra också kan se. Det ska man utnyttja. Här kommentaren:

  "Gillar dig och Göran H! Men gillar inte att ni vill massvaccinera ett helt folk. Det tycker jag ni ska förbjuda. Vi gick inte på två sprutor till varje svensk. Hela upphandlingen som skedde november 2007 var ett dyrt hafsverk. Ser du något samband mellan massavlyssning och massvaccinering? Det gör jag.

  Hur ställer du dig till tvångsvaccinering? Vissa länder planerar visst något sådant. Läskigt värre måste jag säga. Vad gör ni om WHO utlöser alla klausuler och kräver det?"

  SvaraRadera
 7. Här är en ledtråd till vem avsändaren kan vara - http://www.soultravel.se/2009/1015-vaccin/vaccin.shtml

  SvaraRadera
 8. Snabba allergiska reaktioner var de beredda på.....men inte den kroniska som jag drabbades av.

  Önskar kontakt med andra som drabbats av svullnader/angioödem och utslag/urtikaria efter vaccinationen.

  Besök gärna min blogg.

  http://liveteftersprutan.blogspot.com/

  SvaraRadera