2012-01-16

Tips om sida: Vaccin.me

Fick en kommentar i ett inlägg gällande Pandemrix från Linda, och det är viktigt att lyfta upp och fram den sidan hon meddelade om.

Sidan är vaccin.me:
"Välkommen till vaccin.me - en ny sajt som vänder sig till alla som är intresserade av att lära sig mera om vaccin. Här lyfter vi fram sådan forskning som kategoriskt tystas ner av läkemedelsindustri, myndigheter och sjukvårdsapparat. Ju fler som använder vårt vetenskapliga rapporteringsformulär om biverkningar desto bättre. Vi siktar på att samla ihop 1000 rapporter från drabbade. En samarbetspartner anlitar en jurist för att konfrontera ansvariga myndigheter."
Ett alldeles lysande initiativ! Så oerhört tragiskt dock att det behövs, eftersom det ger ett starkt minusbetyg åt nuvarande system.
Ett minusbetyg som förtjänas bör poängteras!

Man kan även rapportera biverkningar på denna sidan, men som jag förstår det som så är den inte istället för den som "officiellt" bör lämnas in till myndigheterna.

Läs gärna igenom de berättelser som finns från personer som är direkt eller indirekt drabbade av skador/trauman som är starkt misstänksamma härröra från vacciner.

Allmänt så förstår inte personer att det finns en annan sida gällande vaccinationer.
De tror på de officiella utspelen och myndigheternas försäkringar om vacciners säkerhet och nödvändighet som marknadsförs villigt av ett oftast helt okritiskt mediasällskap.
Det galna och vanvettiga i att vi inte får all information av de vi betalar för att skydda oss gör saken bara än mer bisarr.

Men, kanske vi kan få förändring om vi utbildar oss själva och börjar se och tänka mer kritiskt på den meny som vi blir serverade från myndigheterna som de hämtar sina rätter från de dignande lobbyistborden på Restaurang Girig & Lurig?

4 kommentarer:

 1. Vi på vaccin.me tackar hjärtligast för puffen! Du har helt rätt: vårt formulär är inte det "officiella" - vi uppmanar starkt att alla drabbade anmäler sina biverkningar både till myndigheter och till oss!

  SvaraRadera
 2. Linda:
  Varsågoda, det är det minsta jag kan göra..
  Jag lär tipsa om er sida i övrigt också, finns många som vill jäkta iväg för att få Gardasil nu.

  SvaraRadera
 3. Jag önskar att fler kan göra som jag och sätta upp lappar på stan och skolor. Texten jag gjorde finns nu att ladda ner på vaccin.me. Det känns otroligt skönt och lite aktivistiskt att göra något som folk reagerar mot.

  Annars så brukar jag mest sprida på nätet men det brukar ju bara bli en liten klick "redan frälsta" som får den informationen, därför kände jag att jag måste göra något annat. Tidningarna vägrar ju att ta in eller skriva något som kan vara vaccinfientligt.

  SvaraRadera
 4. Pernilla:
  Mycket bra! Varje sak som man gör för det man tror på (eller inte tror på) gör förändring.
  Håller med om att de allra flesta som kikar på denna, och andra sidor, är redan medvetna.
  Men, ibland kommer det besökare som inte är det också.

  Själv tror jag att det personliga mötet är absolut mes effektivt.
  gå inifrån och ut i omgivningen, och "väcka" de som väckas kan och vill.
  Då kan man få en dialog på ett bra sätt, och även be de andra att prata med sina nära i sin tur.
  Det slår det mesta, men tar längst tid..

  SvaraRadera