2012-08-01

Psykopaternas tidevarv..

Två damer som, ärligt talat, inte kan anses vara annat än fullblodspsykopater..
Hillary Clinton:

(tipstack Vidsynts blog)

Madeleine Albright:

(tipstack Vidsynts blog

...och en herre med samma sjuka övertygelse..
Bill Richardson:


Med såna "ledare", som helt saknar empati men är är desto mer fulla av sjuka övertygelser om världsherravälde och global kontroll, så är det inte konstigt att vi inom kort kommer ha en total kollaps. Om det sker genom finansiell härdsmälta (oundvikligt, men när?) eller genom att galningarna startar ett krig som snabbt utvecklas till ett förödande Tredje Världskrig med fasansfulla följder, ja det kan vi nog bara invänta och se vad det blir..
Mitt tips är att det blir krig för att "rädda" den redan döende Euron och Dollarn. Bakom kulisserna står de ständigt skygga bankirerna och drar i sina trådar för att få presidenter, statsministrar, kungligheter och mediasfären att gå åt det håll de bestämt och önskat.
Att "rädda" ekonomin handlar absolut inte om att skapa bättre förutsättningar för dig och mig, utan om att bankirerna ska hinna roffa åt sig mer makt över länder och hela kontinenter.

Jag tror att det vi alla borde vara beredda på att vi inom kort kommer stå inför rent livsavgörande val, men att vi i Norden ändå har bland de bästa förutsättningarna att klara oss, även om det inte kommer bli lätt.

3 kommentarer:

 1. Vi skulle nog kunna ta varandra i hand.

  SvaraRadera
 2. Här är en video med samma kalla cyniska budskap, det är Hillary Clinton som helt öppet och frankt erkänner att USA låg bakom och sponsrade Al Qaeda för att slå tillbaka Sovjetunionen i Afghanistan. Några som helst betänkligheter över METODERNA verkar inte finnas spår av...

  SvaraRadera
 3. Farfar, det tror jag med. Skulle gärna ha möjlighet att förverkliga samma "samhällsoberoende" livsstil som du/ni arbetar upp. Jag är dock mentalt beredd, så när allt faller så kommer inte jag stå handfallen och apatisk, för de som blir sådana kommer inte klara sig..

  Joakim, det finns inte den minsta lilla darrning av en tendens att hon (och hennes gelikar) ser något fel i hur de agerar som ett välsmort förintelsemaskineri världen över. De två verkligheterna som de för fram möts sällan (den fluffiga mediabilden vs den bloddränkta sanningen), och det krävs att vara fullständig psykopat för att hålla isär dem. Denna hemska kvinna är dock värre än sina "kollegor", för hon kan inte byta "frekvens" från galen (normaltillståndet) till "mediaversionen" (en empatisk fluffversion). Hennes galenskap är för total och kan inte tyglas lika bra som hos andra...

  SvaraRadera