2008-10-08

Klimatfrågan hos Adaktusson

Klimatfrågan har i media nästan uteslutande handlat om hur vi människor genom våra koldioxidutsläpp ökar den globala temperaturen...
Eftersom verkligheten inte överenstämmer med dikten, så tar media hjälp av lögner, grova felaktigheter och lösa påståenden för att verifiera teorin.
Man döljer/undviker de fakta som talar emot klimathotshysterin, och det är ytterst sällan som någon som är skeptisk till det mänskligt orsakade klimathotet får en ärlig chans att föra fram motsägande fakta i frågan.
Jag som skeptisk till detta hot, blir bland annat kallad förnekare. Detta är en tydlig passning att man vill knuffa in oss i samma fack som förintelseförnekare, och därmed ta ifrån oss troheten.
Men, det är så man gör vid rädsla. En effektiv försvarsteknik som man hoppas fungerar, eftersom de troende till klimathotet vet att de inte har bevis eller fakta som backar upp deras hypoteser.
Al Gore och Pär Holmgren är två i mängden som totalt vägrar att ha en öppen debatt med "klimathotsskepiker"... Det kommer de även undan med hur lätt som helst.

Jaja, allt detta beror på att media är sjukt styrda. Men, Adaktusson tillhör inte ett media som tydligen inte är lika styrt av dolda agendor. Än...
Se honom här intervjua Peter Stilbs:


Och här Per-Olof Eriksson:


En eloge till Adaktusson som vågar ta tag i detta! Han lär inte ses med blida ögon av övriga sk journalister eller reportrar som så envetet blundar för annat än katastrof- och domedagsscenarier.

(Hittade detta på The Climate Scam, och en av läsarna där, Toprunner, har tydligen fixat ut dessa på "tuben".)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar