2008-11-10

AB: Mer terrorhot...

Inatt låg detta som toppnyhet:
"Usama bin Ladin planerar en ny attack mot USA.
Enligt en arabisk dagstidning publicerad i London kommer den att ”vida överträffa” elfte september."
Tidningen, Al-Quds Al-Arabi (aldrig hört talas om den förut..) anses ha pålitliga källor. Möjliga objekt är flygplatser, tågstationer, Buckingham Palace och Houses of Parliament.

Mina observationer angående artikeln:
Ingen möjlighet att kommentera artikeln finns.
Ingen ruta med sedvanlig info om de blogga som länkar till artikeln.
Ingen forumstråd.
Varför denna "blockad" mot folkets åsikter??
Kanske kan det bero på det som jag beskrev i föregående inlägg, att AB anser det vara olämpligt att personer har möjlighet att påtala och uttala sig om alla välgrundade misstankar om att UBL är död, eller att Al-Qaida egentligen inte är en rörelse/organisation utan namn på en datafil?
Förutom alla de som kommer att påtala att 9/11 inte var orkestrerad av UBL, och att det var sanslöst många otroliga sammanträffanden just den septemberdagen 2001.
Man vill inte att folket ska kunna få denna info, och börja söka själv. Tror jag.

Aftonbladet och dess gelikar är inget annat än skuggledarnas verktyg för att bestämma vad massan ska veta. Överbevisa mig gärna...

En annan sak som denna "nyhet" kan vara inledningen på, är att man ska börja den avslutande fasen i att en gång för alla få en enad värld under ett enat styre...
USA är i extrem kris, vilket troligen ledarna blankt skiter i egentligen, men det är mycket lättare att ha folket med sig än mot sig dock.
Onödigt att föra "krig" mot den egna befolkningen för att man krigar borta....
Skulle nya attacker ske, så blir det ödesdigra effekter för oöverskådlig framtid.
- Allas vår frihet kommer vara ett minne blott. Saker som FRA och Patriot Act kommer te sig som lätta vårvindar i jämförelse. Polisstaten blir en omedelbar verklighet, där deras befogenheter kraftigt ökas.
- Ingen ny president. Sker det nya False-flag-operationer innan Obama ska tillträda, så kommer Bush inte lämna ifrån sig makten. Nya lagar har ju gått igenom, där USA´s president vid allvarliga hot mot landets säkerhet sitter kvar tills det sas gått över. I klartext, på obestämd tid..

USA måste ha krig för att fungera ekonomiskt. Att dra bort styrkorna från utlandet kommer inte att ske, däremot är en utökad närvaro i fler länder mer trolig. Detta för att krig ger ett uppsving i landets ekonomi och att de därmed får mer nöjda medborgare. Nöjda och fogliga medborgare dvs... att dra bort styrkorna från Irak vara bara tomt valprat från Obama/McCain.
Nu är saken den dock, att den amerikanska medborgaren är less på att landet är i krig.
9/11 gav ledarna stöd i ryggen från befolkningen att attackera de onda, och det efterföljande War On Terror fungerade också bra under några år. London-bombningarna gav även de bränsle till den brasan..
Men nu början elden rejält att falna, och riskerar slockna. Finanskrisen har gjort att människorna hellre ser att man klarar av sitt eget lands problem först, istället för att "demokratisera" ett land långt bort.
Terrorvapnet som ledarna världen över använt sig av hittills har plötsligt blivit mycket trubbigt.
Det är dags att vässa det, och få det vassare än någonsin förr...
Nu är vi snart inne i den avslutande scenen, där ledarna kommer att göra allt för att skapa den totala kontrollen genom att skapa den totala skräcken och rädslan, där vi enbart kan få trygghet genom att ge bort vår frihet.

Jag avslutar med att säga som jag sagt några gånger tidigare.
Hoppas jag har otroligt fel...

8 kommentarer:

 1. Krigsutbrottet måste helst kunna skyllas på någon av de länder som USA är mest skuldsatt till - dvs Kina, Japan, Saudi-Arabien, Ryssland, Förenade Arabemiraten.

  "Anfaller" någon av dessa kan ju USA kräva att man makulerar skuldsedlarna.
  Japan sitter just nu med överlägset mest amerikanska statspapper.

  Krig måste ju löna sig.

  I alla övriga fall ökar även upprustningen och krigsekonomin nog bara skuldberget trots att man kanske kan sysselsätta folk både som soldater och inom upprustningsindustrin.

  En annan point: Det har ju då och då kastats fram att man (bl.a av den nya möjliga stabschefen i Vita Huset Rahm Emanuel)planerar en "draft" dvs värnplikt även nu i USA.

  Det skulle betyda 32 miljoner nya gratissoldater att skicka ut och dö av långtidsverkningen av den egna ammunitionen tillverkad av utarmat uran.

  SvaraRadera
 2. Expressen hade motsvarande artikel och idag har det tillkommit en till... Se vad jag mejlade författaren.

  SvaraRadera
 3. Jag misstänkte ett tag att det inte skulle bli något val, efter en ny, innovativ terrorattack. Men val blev det - och då kanske attacken istället kommer innan Obama tillträder... En snygg grej skulle vara att offra frontmannen - Bush JR - då skulle dels ett ungantagstillstånd kunna införas, och dels skulle Dick Cheney sväras in.
  Man kanske börjar bli överkonspiratorisk...:)

  SvaraRadera
 4. Varför inte sprida det som media tiger om? Låta var och en avgöra själv! Talar nedanstående länkar sanning till hundra procent? till hur många procent? noll procent?

  Så följ de här länkarna och sök sen själv för att skapa dig din egen bild:
  How 9/11 was done
  Sprid det sen vidare för att få igång en diskussion!

  Här finns allt noga dokumenterat och genomgånget - uppgifter det ska gå att lita på - så läs:
  Complete 911 Timeline
  Israel


  Och det finns videos att se för att förstå:
  Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

  Israel spies on the USA part 1

  Missing Links

  The War Party från BBC

  Var och en måste själv få döma!
  Media tiger så sprid det vidare
  som media tiger om!!!

  Och läs hur det hela startade i september 2000 med skriften Rebuilding America´s Defenses från PNAC - Project for the New American Century med medlemmar som Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz med flera "toppar" - så läs på sidan 63 om deras THE NEW PEARL HARBOR:
  http://www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf
  Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like avnew Pearl Harbor.

  Det här är inte svårt att förstå
  men eftersom media tiger
  så får de flesta inte möjlighet att bilda sig en egen uppfattning!
  Vem har tid och ork att leta reda på den här infon? Inte många.

  Så sprid vad media tiger om.

  SvaraRadera
 5. Öh, al-Quds al-Arabi är en av de kändaste arabiska tidningarna...

  http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Quds_Al-Arabi

  SvaraRadera
 6. Lars: Oavsett vilken de sas ger sig på, så lär det bli ett helt annat scenario än Irak/Afghanistan. Iran har stora tuffa polare, likväl som Ryssland om de nu int eär stora nog i sig självt..).
  32 miljoner soldater...ja, skulle ngt ske som "vida överträffar 9/11" så lär USA rusta sig till tänderna.

  Johan: Var inne å läste, samt kommenterade. Märkligt att EP å AB har samma lydelse i sina "nyhetsartiklar" utan hänvisning till TT, Reuter eller annan byrå som de brukar ha i liknande fall...

  Magne: Det är lätt att bli överkonspiratorisk i en överkonspiratorisk värld...
  Dick Cheney, vilken mardröm. Om möjligt än värre än Busken..

  Anonym: Ska kolla igenom dessa. Önskade att du lugnade dig med kommentarer, det ligger närapå 40 st opublicerade för att de inte har med inlägget att göra eller för att det är samma sak som påtalas igen som du redan framfört tidigare...

  Johnny: Mycket möjligt. Men jag kände inte till dom. Har inte förut sett en artikel i svensk press hänvisa dit heller vad jag kan påminna mig.

  SvaraRadera
 7. HCA, Ja det är ju omöjligt att veta var sanningen slutar och var fantasin börjar. Vi vet ju egentligen bara att det finns bra mycket mer än det som rapporteras i media. Hur mycket däremot... Det vete fåglarna.

  Anonym, i all vänlighet, du verkar engagerad i ämnet - så varför inte starta en egen blogg? Det behövs fler som säger sanningen, och gärna då på svenska. För som du skriver, är det inte alla som tar sig tid och ork. Tänk på't!

  SvaraRadera
 8. Tack för tipset magne! Har haft många bloggar men så få kommenterar! Bättre att samlas på en blogg med många kommentarer!

  Har du sett videon Missing Links http://video.google.com/videoplay?docid=7877765982288566190

  Spåren från 11 september 2001 leder till Israel - det är det Missing Link som videon berättar om. Avsikten var att starta ett nytt världskrig med början i Afghanistan och Irak.

  Somliga av dem kallar det för fjärde världskriget - för enligt dessa så var kalla kriget det tredje världskriget.

  http://www.cnn.com/2003/US/04/03/sprj.irq.woolsey.world.war/
  LOS ANGELES, California (CNN) -- Former CIA Director James Woolsey said Wednesday the United States is engaged in World War IV, and that it could continue for years.

  Media berättar inte om spåren från 911 till Israel och inte om avsikten med 911 - starta ett nytt världskrig. Och människor söker inte själva!

  Internet är så stort - så magne varför inte blogga om Missing Links - du som har en hel del som kommenterar!

  Den som tagit reda på mest om dessa 911 spår till Israel är journalisten Christopher Bollyn så läs vad han tagit reda på:
  http://www.bollyn.info/home/

  SvaraRadera