2009-05-22

NATO smygs på Sverige?

Enligt förre Generallöjtnanten Carl Björeman så är den nära förestående flygövningen Loyal Arrow i Norrland ett sätt att att i smyg knyta ihop Sverige med NATO.
"Tio nationer, ett tusental personer och ett sextiotal flygplan beräknas delta. Ett brittiskt hangarfartyg ska gå upp i Bottenviken och dess flygplan ska operera från farvattnen utanför Luleå"

Ett tecken som talar för är att övningen ingalunda leds av F21, även om förbandet är värd, utan det är en ren NATO-ledd övning. Detta enligt F21 själva..

Carl berättar vidare:
"Det är tänkbart att den svenska moderatledda regeringen har två olika men närbesläktade syften med att låta genomföra "Loyal Arrow". Bägge är utslag av den taktik som regeringen hittills använt sig av: att smyga Sverige in i Nato, stegvis.
1. Markera ett steg närmare fullt organisatoriskt medlemskap i Nato. "Nato-medlemskap är för moderaterna naturligt på sikt", försvarsminister Sten Tolgfors i Svenska Dagbladet den 16 februari 2008.
2. En förövning av det operativa ledningssystem som Tolgfors och ÖB Syrén ser som den enda lösningen. Vid Sälenkonferensen i mitten av januari i år hävdade de att ett nära samarbete med andra länder inte är ett alternativ utan en tvingande nödvändighet. Det är sant , så som försvarsetablissemanget ställt till det för Sverige. Även vid ringa hot mot Sverige måste vi be att Nato tar ledningen."

Så... Nu kan man se orsaken, tydligt, till varför Reinfeldt och Olofsson till vilket pris som helst skulle tvinga igenom FRA-lagen. Det handlar inte om terrorister och deras mejl, utan att få ännu mer kontroll över internettrafiken från Ryssland. Allt enligt order från de som alltmer verkar vara de som verkligen styr Sverige, USA.

Man ser även det totalt motsägande i att försvarets ska bantas med ytterligare tre miljarder, när det yttre hotet var argumentet för FRA-lagen, få sin förklaring i att vi är på språng in i NATO. Även innan genomtvingandet av FRA-lagen, så varnade överbefälhaveren Håkan Syrén (Maj 2008) att neddragningarna är en ”avsevärd operativ risktagning”.

Förre försvarsministern Mikael Odenberg avgick efter att han, vad det sägs, ansåg att försvaret inte skulle bantas ytterligare. Mot sig hade han både Anders Borg och Fredrik Reinfeldt. Odenberg har även sagt (April 2008) att "– Det talas om en verksamhet i fritt fall. De åtgärder man vill vidta får man inte vidta. Det är en bekymmersam situation. "

Odenberg är nu inte så oskyldig som man kan tro, eftersom han var den som satte sin kråka på avtalet gällande "COOPERATION IN SCIENCE AND TECHNOLOGY FOR HOMELAND SECURITY MATTERS" .

Motparten till Odenberg var den dåvarande bossen på Homeland Security, Michael Chertoff...
I detta kan man bland mycket annat läsa:
"RECOGNISING a common desire to:
• expand the homeland security technology capabilities of each Party;
• minimise unnecessary duplication of work;
• obtain more efficient and cost-effective results; and
• adapt more flexibly to the dynamic threat environment
through cooperative activities that are mutually beneficial and that relate to the application of stateof-the-art and emerging security technologies, making best use of the Parties’ respective research, development, and testing and evaluation capacities"

Var det detta som var den verkliga orsaken till att han avgick? Såg han vad som var risken med att villigt öppna all vår kommunikation för USA? Kanske är han ändå en av de få ärliga politikerna som finns, men det lär vi nog aldrig få reda på....
Mycket skrämmande är att exakt samma dokument gäller för Australien, Singapore, Mexiko, StorBritannien, Israel, Frankrike... Finns troligen en drös till. Snacka om att koppla hela världens övervakning på ett ställe, till en nation.
Man undrar allt vad för "argument" man använt för att få alla dessa länder att sälja sina medborgare till ett annat lands säkerhetsorganisation....

Med risk att göra det ännu mer invecklat, så finns det en koppling mellan detta avtal och Rand Corporation. Samt att det finns en stark koppling mellan Rand och Carl Bildt:
"President and CEO James A. Thomson today announced the election of Carl Bildt, former prime minister of Sweden, to the RAND Board of Trustees (2002)"
Jaja..Calle är lite överallt å lattjar runt, men det vet vi ju sen tidigare....
Det kan ligga nära tillhands att detta dokument är en del av de mycket båda frihetskränkande lagarna, IPRED och FRA, men det visar tydligt på hur de som ska leda Sverige villigt ställt sig på alla fyra för en främmande makt.
Det finns väl bara en enda sak som USA är intresserade utav i våra avkrokar, och det är Ryssland. Sverige är inte skit värda för dom annat än vårt läge på den geografiska kartan. Lite som Irak, som funkar kanon som en "front" mot Pakistan, Iran, Syrien m.fl.

Jag är även övertygad att detta skulle skett oavsett vilken jäkla färg det är på statsministerns partisymbol, de är alla i ett hårt koppel som hålls av samma skumma figurer som håller i de ledande i USA....
Dock är det ingen rogivande känsla som infinner sig.....
Vart fan är allt på väg egentligen?....
(Tipstack: JOG)

3 kommentarer:

 1. Här kommer en fråga som är off topic, men ändå handlar om vad som händer nu i Sverige.

  Vad tror du om Piratpartiet är det bra eller dåligt för exempelvis Bilderberggruppen att Piratpartiet kommer in i EU parlamentet.

  Vem ligger bakom Piratpartiet, har du någon information om detta.

  Kan deras politik leda till ett pengalöst samhälle påskyndas?

  Samt vad tycvker du om ett pengalöst samhälle, är inte det ett hot emot individens frihet?

  Ingen analyserar piratpartiet, varför?

  SvaraRadera
 2. Intressanta frågor....

  Piratpartiet är, tyvärr, relativt snäva i sin politik men det de värnar om är den totala motsatsen till vad Bilderbergerna och liknande "elitklubbar" vill ha, nämligen total kontroll. Den kontrollen fås genom att ha en stor övervakning, där FRA-lagen, IPRED-lagen m.fl. lagar är medlen som sammantaget kommer kunna ge en mycket god överblick va oss alla. Piratpartiet är emot dessa, så skulle de komma in i EU-parlamentet så är det till nackdel för deras planer..

  Tyvärr så kan jag för lite om PP för att säga om det är någon/några andra än de officiella som är bakom det hela.

  Eftersom jag antar att PP verkar för att mer ska och kan skötas via nätet, så antar jag att det är närmare för dom att se ett kontantlöst samhälle. Om det nu är det du menar med pengasamhälle...
  Menar du ett samhälle helt utan pengar i sig, så tror jag inte det. De kommer troligen inte inom en överskådlig tid heller få den stora makten att själva kunna avgöra den saken.

  Ett kontantlöst samhälle är definitivt ett hot. Ett pengalöst samhälle kan ju ha sina fördelar, men vet inte hur det skulle få att fungera. Däremot så ska bankerna fråntas alla sina möjligheter att göra pengar av luft och det är bara staten som ska kunna göra pengar. Bankerna kan isf fungera som mellanhänder, servicebolag för medborgarna. Medborgarlön bör inskaffas, så att absolut ingen riskerar att falla ur systemet. Vinsterna med detta är stora, eftersom färre skulle hamna i depressioner, hopplösa skuldsituationer, beroende, rån osv osv. Ett pengalöst samhälle skulle innebära att något annat tog pengarnas plats. Vad skulle det vara?

  Jadu, inte en aning om varför ingen satt lampan på dom som dom gjort med flera andra partier... Är de redan för transparenta kanske? Finns inga lik i garderoben? Falkvinge har ju varit brutalt ärlig med sin ekonomiska situation t.ex., vilket tagit bort det intressanta för media.
  Eller så är det en annan anledning som jag inte ramlat över iaf...:):)

  SvaraRadera
 3. Hej !

  Totalskandal, uppdaterad med bandupptagningar med ilskna patienter,mm till ortopeden Claes Bennerholm Växjö som är betraktad som arrogant, nonschalant och enligt vissa anser han sig vara "gud själv"
  mao en cynismens man.

  http://www.totalskandal.se/sida2.html

  SvaraRadera