2011-06-11

Det "hemliga" toppmötet är igång..

Carl Bildt, utrikesminister för Sverige.
Ewa Björling, handelsminister i Sverige.
Jakob Wallenberg, (löjligt-rik-utan-att-arbeta) VD för Investor...

Det är de tre från Sverige som (officiellt) är med på det så extremt hemliga toppmötet i Schweiz.
Så hemligt så media här har missat det fullständigt... Stackarna :(..

Nä, så är det såklart inte. De vet om det, men har fått order att inte skriva något om det eller visa en bildruta i den statliga televisionen.

Dessa ska frottera sig med bl.a. Keith Alexander som är en boss på NSA, National Security Agency i USA. När de sitter och byter kakrecept med varandra så kan Alexey Mordashov komma med några coola tipsa kanske? Han är på 57:e plats bland världens miljardärer, så han kanske köper kakfabriken rakt av...
När de väl petat klart bland recepten, så kan det hända att Spaniens drottning Sofia vill visa dem ett nytt trick hon lärt sig på strippstången. De rusar ju dit fortare än kvickt, men först kommer Kronprins Håkon av Norge eftersom han är rätt så vältränad grabben..
De står och stirrar storögt på Sofias vighet, och Bildt busvisslar tillsammans med Håkon.

Då hör de en barsk röst som säger åt dem att vissla tystare, och det är 89-årige Henry Kissinger som får problem med hörapparaten. Bredvid honom ligger Joaquin Almunia, Frans van Daele, Neelie Kroos och Herman Van Rompuy och garvar läppen av sig när de tittar på de som är fullast på festen för tillfället, bankbossarna Jean-Claude Trichet (chefen för europeiska centralbanken) och Robert Zoellick (chefen för Världsbanken), och hur de försöker få klänningen av Maria Dolores de Cospedal..

Nja, kanske är det så det går till, men jag lutar nog mer åt att de smider hemska planer för oss.

Eftersom massmedia med de faktiska muskler som de skulle kunna mobilisera för en sådan här sak inte har minsta tendens att göra det de säger att de gör, så får man gå efter de kanaler som finns.
Här finns vad som sägs är den officiella deltagarlistan till årets Bilderbergermöte.
En närmast osannolik samling högdjur.

Sprid listan, och sprid information om mötet.
Det bör få fler att öppna iaf ena ögat halvt och börja undra vad fan det är som sker..

4 kommentarer:

 1. Vem har givit massmedia order om att inte skriva något om Bilderbergsmötet?

  Är det "någon/några" i Sverige eller i utlandet?

  Peka på vilka det är så blir det riktigt intressant.

  Anders

  SvaraRadera
 2. Anders:
  Vet inte säkert vem/vilka, utan kan bara ha teorier.
  Det är ingen teori att bevakning från massmedia sker, utan det är bevisat.

  För att kunna peka ut ett visst klientel, så är en sak att titta på vad mer media undviker.
  Här finns framförallt sanningen om pengar och vilka som tjänar på den sanningen. Då är vi vid bankerna, både här och i andra länder.
  Sverige är det enda nordiska land som är med i bankregelverket kallat Basel III t.ex. Stat, kommun och landsting är bankernas stora våta dröm och gnererar enorma intäkter till bankerna.
  Bankerna är även de som alltid skyddas av staten.
  Därefter kan man se hur bankerna omhuldas i många andra länder, där nationer offras för att rädda bankerna och samtidigt får de nationerna öka bankernas förmögenheter ännu mer.

  Du har även teorin om de inom olika elitklasser som önskar en kraftig reducering av världens befolkning.
  Osäker på hur kopplingarna är mellan Bilderberg och Bohemian Grove idag, men den har funnits tidigare. I Bohemian Grove är det lite mer..ockult. Som en större version av Skull and Bones kan man säga :).

  Man kan även se tillbaka i historien. Kolla vilka som närvarit på de olika mötena genom åren, och titta sedan på vilka beslut mm som de varit med och tagit under åren därefter.
  Ett nära exempel är FRA-lagen som tvingades igenom med Reinfeldt och Olofsson i spetsen, efter att båda varit på BB-möte. Ett nej för den lagen fanns inte som alternativ, och sådan bestämdhet och den påföljande mobbningen de utsatte "oliktänkande" för var ovanlig med svenska mått mätt..

  Sen kan det naturligtvis vara så att allt hör ihop..
  Det är troligen inte till nytta och glädje för den lilla människan som de vill hålla sig under radarn, för isf så skulle de dunka på stora trumman och ordna fototillfällen, inte hålla sig undan..

  SvaraRadera
 3. Anders, för att besvara din fråga så behöver du bara kolla den ofullständiga officiella medlemslistan där flera av medias tungviktare står med. Självklart delegerar de till sina diverse bolag att inte rapportera om mötet då de själva sitter med. Det finns dessutom bildbevis där individer med kamera motas bort av beväpnade vakter, ofta inhyrda från blandannat "östtyskland" men också de olika underrättelsetjänsterna. CIA sponsrade det första mötet och flera regerings-profiler världen över medverkar, så du kan vara säker på att deras lands respektive underrätelsetjänst är på plats.

  SvaraRadera
 4. Jag har läst att vår handel växer i en otrolig, mycket bra för vårt land, har arbetet i denna tjänst är mycket bra, bör du följa

  SvaraRadera