2012-06-25

Mer lögner om Obamas ursprung?

Ja.. Det är mer än märkligt.
I USA har de en president som med största sannolikhet inte är den han säger sig vara.
Tidigare har jag visat på att den födelseattest som Vita Huset officiellt lagt ut är en förfalskning, och att hans identitet överlag är något som ifrågasätts.

Nu finns det en en film ute som påstår att Obama's pappa är någon helt annan än den som sagts från början, Dreams Of My Real Father.  Officiell hemsida för den filmen här.
Alex Jones har en intervju med filmskaparen Joel Gilbert här.
Jag har inte sett filmen själv, men i den påstås det att Obama's far var en av förgrundsfigurerna inom den kommunistiska rörelsen i USA, Frank Marshall Davis. Här finns info om honom från Wikipedia.


Självklart så skriver media massor om detta som är mer än snaskigt?
Nädå, självklart inte.
I Sverige är det ytterst sparsamt med rapporter kring detta, och det är väl inte direkt stora mediadrevet i USA heller. Jämför med Lewinskyaffären eller Watergate, andra skandaler som drabbat Vita Huset och dess högste chef. Uppenbart är att media fått order att vara fogliga, igen.


Man kan diskutera varför det är så här utan att egentligen få det rätta svaret, och det är enligt mig faktiskt inte det viktiga, inte för tillfället i alla fall.
Viktigare är att få folk att begripa och se att det är så här! 
Ren fakta och massor av obesvarade frågor stirrar rakt på oss, och media och politiker kan man nästan ana att de hånfullt skrattar åt den lättlurade och lättledda skocken människor de anser sig ha under sig i näringskedjan.


Skit i varför, se bara att det finns massor av fakta som undanhålls och ge inte media och politiker det minsta förtroende i fortsättningen. 
De är inte på något vis värda det helt enkelt!
Vilken agenda de än har som pamflett när de målar upp en artificiell verklighet för oss så vill de inte att vi ska veta om den eller ens känna till den. Därmed så kan man med största sannolikhet anta att det de vill uppnå i slutänden inte är något vi vill ha och då inte heller skulle hjälpa dessa mänsklighetens förrädare att uppnå.
Att de med så stor noggrannhet håller fakta undan från det stora flertalet säger mig att de egentligen är väldigt rädda för oss, folket.  
Det finns fler saker som media och politikerna närmast mangrant och unisont håller käften om, med Bilderbergerkonferensen som senaste händelse.


Media är INTE folkets kompis!
Politiker verkar INTE för folkets bästa! 
När man väl insett det, då kan man börja fundera och forska om varför vi har dessa starka krafter mot oss, vad de är ute efter och hur de tänkt sig nå dit.
Ramla inte i fällan med att vissa anser att du "måste" även ha svar på frågan varför för att kunna bevisa att något är fel.
Det finns massor av desinformatörer och grindvakter därute, både de som antagligen är organiserade och de som är nyttiga idioter som oavsett antal lögner de blir matade med står på maktens sida.
Att ha denna taktik är effektiv för dem, för fokus flyttas från sakfrågan om man ska försvara och/eller förklara olika varför-argument.
Som jämförelse, så är det som att du måste förklara varför en fågel är död innan det är klargjort att fågeln är död, även om ni båda skulle titta på benrester efter en fågel.
Med andra ord så är det inget att bry sig om, utan fokusera på just det att massor med saker får du inte reda på från media och politiker.
Vad gäller Obama, så har inte ens hans politiska motståndare använt sig av dessa fakta om hans lögner, så det visar bara på att det ruttna spelet mot resten av oss är både brett och djupt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar