2008-08-16

6000 fågelfärsproducenter...

6000 vindsnurror ska förfula vårt land. Fram till 2020 ska detta ske, för att man ska nå EU´s krav på förnyelsebara energikällor.
Självklart är allt bara sjukt trams. Vi är idag ett av världens mest klimatvänliga länder (om man nu skulle tro på klimathotsreligionen), men ska ändå satsa gigantiska summor i att bli ännu bättre.
6000 "birdchoppers", det är ju helt sjukt mycket!

Vilka vill då att det ska bli så många? Jo, Energimyndigheten och branschorganisationen Svensk Vindkraft...:)
Den senare kan man anta utan att vara det minsta konspiratorisk har ett stort egenintresse i frågan, så deras syn på saken skulle i ett normalt tillstånd tas med några skopor salt.
Energimyndigheten verkar innehålla en del suspekta personer, där vissa har förehavanden vid sidan av där de gör sig en å annan krona pga "klimathotet".
Professor Thore Berntsson, som var med och startade och fortfarande ingår i CIT Industriell Energianalys AB, där man bl.a. sysslar med "strategisk planering knuten till aktuell utveckling av styrmedel (t.ex. skatter, utsläppsrätter och avtal) inom energi- och miljöområdet." Thomas Kåberger kanske inte (vad jag funnit iaf) har en ekonomisk egen vinning, men han är ju fd energisekreterare på Svenska Naturskyddsföreningen. SNF var remissinstans för just Energimyndighetens rapport "Nytt planeringsmål för vindkraften " år 2020....
Jag behöver väl inte säga att SNF var positiva?...:)
Professor Birgit Bodlund, ja hon finns även att finna inom Vattenfall AB och deras vindkraftsprogram. Via sitt Vattenfalls-kneg så blir hon högsta hönset för en biobränslestandard eftersom "Hon har lett det europeiska standardiseringsarbetet för fasta biobränslen som ska ligga till grund för den globala standarden."
Undrar hur många skattesubventionerade snurror som Vattenfall kommer "få" bygga?
Miljöansvarige Karin Kvist gjorde 2004 en liten grej onm Bilen och Klimatet. Detta genom sitt arbete på Bil Sweden, som naturligtvis är med på det blufftuffande klimattåget. Seminarier har de ockå, som i Almedalen. Men ingen fara, de simmade nog dit så det var så CO2-fritt som möjligt?

Hycklarpack....!
Som synes så finns det en salig blandning av eget vinstintresse och/eller klimattroende hycklare i denna myndigheten.

Men, det som är mest slående är att inte en enda verkar reagera på de gigantiska CO2-utsläpp som 6000 vindsnurror medför i form av transporter, tillverkning av cement, stål, järn osv.
Hur många år måste de snurra och generera el bara för att kompensera sig själva? Lång tid blir det, och under den tiden tillkommer det utsläpp hela tiden pga service, översyn, underhåll osv, osv...
Att de sen är aningen ineffektiva gör inte saken bättre. Det får inte blåsa för lite (mycket dålig effekt, om ensnån) eller för mycket (stängs av pga säkerheten)...

21 kommentarer:

 1. Alla har vi våra röda skynken, men vindsnurror? Lite nyfiken bara på vad som skapar dessa heta känslor i ämnet. Visst är det illa att en liten klick energibossar skapar vinster på att utnyttja en miljötrend. Visst finns en del investeringskostnader men det gäller ju alla energislag. Och visst är det sorgligt att en mycket ineffektiv "treblads-design" tycks ha fått monopol bland vindkraftstillverkare.

  Men när vindsnurran väl står där så kräver den förhållandevis lite underhåll, den producerar (tycker jag) miljövänlig el; allt bättre batterisystem och kondensatorer överbygger problemet med ojämnheter i krafttillgången (vinden). Anskrämliga "birdchoppers"? Nja, betydligt vackrare än kol- och kärnkraftsverk menar jag. Och fåglarna manövrerar elegant, surfar på de luftkuddar som bildas framför rotorbladen.

  SvaraRadera
 2. Är veerkligen vindkraftverken så miljövänliga som dessa miljkramare påstår?
  Kan de ersätta biobränslet?
  Kan de ersätta/bättre solenergi?
  Vad går åt i energi för att åstadkomma "miljö" vänlig eneergi?
  Vid framställningen av energi från vindkraftverk, hur mycket CO2 genererar vindkraften då?
  Jag tror inte att vindkraften nånsin kan bli miljövänlig.

  SvaraRadera
 3. Joakim: Sen att det blir nåt så in i helsefyr dyrt för gör inte saken bättre. Hämtat från Climate Scam: "... vindkraften måste subventioneras med minst 20 öre/kWh för att vara lönsam. För en TWh vindkraft betyder detta minst 200 miljoner i subventioner som vi elkonsumenter får betala på våra räkningar. För en beräknad produktion på 30 TWh per år blir kostnaden 6 miljarder kronor per år.
  Lägg därtill att stamnäten bara räcker för en utbyggnad med 10 TWh. Alltså måste även de uppgraderas. Vem får stå för den kostnaden om inte konsumenten?"

  Sen tycker jag iaf att det vore bättre med ett kärnkraftverk till. Om man i detta ska blanda in estetiken (som jag gör, vilket vore ett klent argument om klimathotet vore verklighet) så blir det ett bygge som förfular på bara en plats.
  Ojämnheterna i krafttillgången finns det tekniker för, men inte om det blåser för lite/mycket. Det har inte skett ofta, men de kan "sprängas" om de snurrar vid för hög vind. Man måste ha en backup, när denna teknik ger för klent med effekt. Dieselgeneratorer?

  Det är sorgligt att lobbyorganisationer har sådan makt, vilket riskerar att snedvrida utvecklingen. Vestas t.ex. vill väl sälja till maximal vinst, som alla företag?
  Ta t.ex. datorer eller mobiltelefoner. Där har man kommit ganska långt i utvecklingen, men man ger konsumenterna bara vissa bitar i taget. Detta gör att när det branschen "släpper" en nyhet så måste man köpa till/nytt. Även om branschen för flera år sedan kunde lägga in tre års nyheter på en gång i produkten. Allt för maximal vinst, maximal försäljning. Vad säger att det inte kommer vara samma sak inom vindkraften? Om fyra år så säger man att byter man till "det nya" så får man ut så och så mycket mer effekt...

  Men framförallt är jag emot vindsnurror och etanol för att deras utökade existens bygger på en obevisad tes som mer och mer verkar vara en gigantisk lögn...
  Å det är vi som får betala detta genom dyrare el/varor och genom våra skattekronor.

  SvaraRadera
 4. Jag tänker inte sitta likt en miljö-nisse och försvara vindsnurror till alla pris, de har sina fördelar och sina nackdelar. Jag är emot vindsnurror i de gigantformat som vanligen visas. Mycket intressantare är vindsnurror som driver ett lokalt hushåll, de kan hållas mycket små och kan i princip monteras upp av en person. Vindkraft bör inte heller ses ensamt utan i kombination med solenergi och möjligen våg/vatten-energi. Eftersom jag rätt ofta vistas i skärgården vet jag hur utsatt man är för elavbrott och hur värdefullt det då är med alternativa energikällor.

  De flesta av oss vet att hotet om växhuseffekten pga ökade koldioxidmängder i atmosfären är en bluff. Men förgiftningen av jorden är knappast en bluff och där har kärnkraften diskvalificerat sig för all framtid. Bara för att vi inte omedelbart ser det giftiga avfallet när det göms i berggrunden betyder det inte att det inte letar sig fram till slut. Själva brytningen av uranet är också en ruggig historia med exploaterade och förgiftade närmiljöer som följd. Och när det gäller säkerhetshot, vad är värst; en sprängd vindturbin eller ett sprängt kärnkraftverk?

  Men allt detta är på något sätt en "gammal" debatt, eller hur? Vi vet att det existerar ett flertal motorer som drivs av vanligt vatten eller ännu bättre; motorer som drivs av "fri energi" med en verkningsgrad på över 100 %. Vi skulle kunna hitta dessa motorer på varuhusen redan idag, om det inte vore för att uppfinnarna så effektivt och systematiskt mördas så fort de börjar lansera sina maskiner; uppfinnarna begravs i jorden och deras maskiner begravs i hemligstämplade lager.

  SvaraRadera
 5. Håller med dig Joakim. De som visat på fri energi möts med tystnad... Man kan dock förstå de enorma krafter som till varje pris förhindrar dessa kunskaper att bli industriella. Allt från regeringar och multinationella företag inom många branscher. En fungerande magnetmotor skulle skicka världen ner i en enorm depression, och länders styrmedel går förlorade. Se Ryssland, USA, Mellanöstern och deras kontroll på olja och gas. Inte tusan så skulle de bara lämna ifrån sig allt detta när någon visar på ett sätt att kunna generera fri energi!
  Regeringen här skulle troligen också mörka en sådan sak till varje pris, då energi i alla former inbringar många sköna skattemiljarder varje år...
  Så istället för att ställa om samhället, så ska man med ekonomiska incitament tvinga oss till en lägre förbrukning av fossila bränslen. Allt handlar om pengar och makt som vanligt...

  Var klimathotet en sann historia, så skulle mycket pengar läggas på att forska i dessa saker, istället för vind, vatten, kärnkraft, olja, kol...
  Men, det skulle inte ge pengar in i slutänden.

  Om man ser nu på saken ur ett klimathotsperspektiv, där CO2 är en dödsgas, så är det mycket underligt att man inte satsar på kärnkraften. Visst kan olyckor/attentat ske, men man anser att etanolen är bra trots de bevisade katastrofer man bidrar till. Deras inställning är ju att man får acceptera att människor dör pga vår välfärd (vilket skett jämnt iofs), så då bör risken med kärnkraften vara godtagbar.

  Som du säger, det är flera som mördats och hotats för att de har påvisat att fri energi är möjligt. Flera har säkert sålt sin idé och tystnad dyrt...

  SvaraRadera
 6. Håller inte riktigt med om att "kärnkraften förgiftat jorden". Vi gräver ju ner gammalt uran flera kilometer ner i berggrunden och häller betong över alltihopa. Inte en människa kommer att skadas av detta. Kärnkraft ger mest bang for the buck men med de politiska skygglappar som nu är fastmonterade så går det inte ens att föreslå kärnkraft i risk att bli krossad av opinionen.

  För övrigt har jag problem med teknologier som inte kan klara sig utan att skattebetalarna får stå för notan, men det är ju en helt annan sak...

  SvaraRadera
 7. Det handlar inte om vindkraft eller inte! Det handlar om DIE DUMME SCWEDEN som låter sig luras av media - av okunniga svenska journalister!!! SVENSKA MEDIA TIGER!!! LÄS:
  "Naval Blockade" or All Out War Against Iran? by Michel Chossudovsky
  Global Research, August 13, 2008


  DU MÅSTE SJÄLV FÖRSÖKA FATTA! SÖKA SJÄLV - SKAFFA DIG DIN EGEN BILD! GLÖM MEDIA! MEDIA TIGER OCH LJUGER! ÄR KÖPTA AV BANKERNA!

  OCH SEN DISKUTERA VAD DU FATTAT MED DINA VÄNNER! GÖRA NÅGOT! VAD NI BEHÖVER GÖRA - MÅSTE NI SJÄLVA LISTA UT!


  Det handlar om världsherravälde!
  Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz med flera i PNAC skrev om ett nytt PEARL HARBOR i september 2000 - ett år innan det hände:
  http://www.informationclearinghouse.info/pdf/RebuildingAmericasDefenses.pdf
  LÄS PÅ SIDAN 63:
  Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor.

  SEN HÄNDE DET - 11 september 2001 - och vad som hände är avslöjat:
  http://www.bollyn.info/
  Alla som förstår engelska - kan förstå!

  Det handlar om att skaffa sig världsherravälde - några sketna vindsnurror eller sketna kärnkraftsverk är bara nys!


  Visst vindsnurror eller inte är viktigt - MEN DET ÄR SÅ MYCKET STÖRRE!!! Det handlar om hela vår historia. LYSSNA på Anthony Sutton. OCH FÖRSÖK FÖRSTÅ - det handlar inte bara om vindsnurror:
  http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539

  GLÖM INTE VINDSNURROR - MEN DET HANDLAR OM STÖRRE SNURROR, OCKSÅ!!!

  SvaraRadera
 8. VAD HANDLAR DET OM?
  Våra tankar och känslor!
  Hur ska vi tolka vår tillvaro?

  911 är bara en myt! Em myt som är AVSLÖJAD!!!
  The Architecture of Terror: Mapping the Israeli Network Behind 9-11

  Hur skapades då denna myt?
  Leo Strauss' Philosophy of Deception
  Many neoconservatives like Paul Wolfowitz are disciples of a philosopher who believed that the elite should use deception, religious fervor and perpetual war to control the ignorant masses.

  DET HANDLAR OM KUNSKAP!!!
  Kunskap är makt!
  Visst vindsnurror - kärnkraft är viktigt - olja är viktigt!

  MEN DE SOM FÖRSÖKER STYRA ER HAR FÖRSTÅTT LITE MER - HÄRSKA GENOM ATT SPLITTRA!!! De har förstått att använda sig av dialektik:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Dialectic

  Dialektik lärdes ut i svenska skolor men togs bort ur läroplanen - människor skulle inte få tänka själva - själva få diskutera - försöka påverka!!!

  I de svenska städerna fanns fordom ofta pedagogier, d v s barnskolor, därefter genomgick man trivialskolan och avslutningsvis gymnasium före den akademiska utbildningen vid universiteten. Trivialskolorna var glesare belägna än pedagogierna i det svenska riket, eleverna undervisades i tre grundläggande ämnen (trivium): grammatik, dialektik (logik) samt retorik. Trivialskolan ersatte katedralskolan år 1626 och kvarlevde till 1905,


  DET HANDLAR OM VINDSNURROR!!!
  Men framförallt handlar det om tänkande och kännande - ärlighet och kärlek - det handlar om kunskap!

  11 SEPTEMBER 2001 är avslöjat!!!
  911 som starten på fjärde världskriget - oljekriget - är avslöjat - men svenska media tiger. VI ÄR INTE DUMMA! LÅT OSS FÖRSÖKA FÖRSTÅ!
  http://www.bollyn.info/

  Även bloggare kan SE VERKLIGHETEN - journalistena ljuger!!! Journalisterna TIGER!!!

  Diskutera gärna vindsnurror eller inte! MEN DET ÄR STÖRRRE!

  Den som kan få dig som är intresserad av att försöka förstå att förstå är Antony Sutton så lyssna på honom - men det är lite svårt - så lyssna flera gånger!

  SvaraRadera
 9. Snälla, rara Anonym...
  Har du ens kollat igenom denna bloggen? Har du sett vad jag skrivit om 9/11, media, klimathot mm mm? Att jag anser att media sitter i knät på större aktörer (bankirer, NWO eller vad som) missar man inte då. Inte heller att jag anser att 9/11 har en annan förklaring än den officiella står också klart. Klimathotet anser jag vara en gigantisk bluff, med många bottnar/anledningar.
  Bush, Cehney, Rice, Wolfowitz, Bildt, Reinfeldt m.fl. har jag kritiserat och påvisat märkliga saker...

  Jag har fattat och jag berättar detta dels via bloggen men även för vänner, familj, arbetskamrater osv om det man inte får veta genom media mm. Ideligen...
  Jag visar med mig själv att kostråden Livsmedelsverket matar ut är fel och gör mer skada än nytta. Jag har fått flera att få upp ögonen för mängder av händelser.
  Jag hade 2000 besökare på en dag på inlägget där jag synar de som jobbar vid FRA, och har haft mängder av besök från olika myndigheter såsom FRA, FMV, Riksdagen osv. Jag är med och försöker skapa debatt inom både nu aktuella områden, och händelser som format den tid vi nu lever i.
  Är emot en kontrollstat, false-flag-operationer, korrupta politiker, makthavare som har sin lojalitet på annat ställe än det egna landet.

  Jag har skrivit om massor av saker och anser mig själv vara ganska vaken och någorlunda kunnig. Kunnigare än de flesta som fortfarande sover iaf.

  Så jag upprepar mig... Skapa din egen blogg, hemsida, radiokanal eller vad som. Då kan du på ditt vis och med dina kunskaper nå en mycket större grupp.
  Anser jag det vara bra info, så länkar jag med glädje dit. Det tror jag flera med mig gör.

  Men att insinuera att jag inte fattat, visar på att du inte bemödat dig att titta bakåt i mina inlägg.
  Mitt enkla råd är, igen, att du skapar dig en egen blogg och bjuder in oss alla att läsa det du kommit fram till, dina slutsatser och vad du tror om nuvarande och historiska händelser.
  Gör det, och minska ner på dina "SKRIKANDE INLÄGG" så kan jag garantera dig att det ger dig betydligt fler läsare och "anhängare".
  Vem vet, kanske även mig?

  SvaraRadera
 10. Du verkar veta det mesta!

  Då kan man verkligen undra varför du länkar till de här:

  9/11: Det du behöver veta...

  * Sweden911truth
  * Prisonplanet.com
  * Scholars for 9/11
  * Pilotsfor911truth.org
  * Investigate911.se
  * 9-11.se
  * 911 på svenska

  Jämför med vad Christopher Bollyn tagit reda på - så förstår nog de flesta att de du länkar till inte har förstått eller döljer något - bedöm själv:
  http://www.bollyn.info/
  http://bollyn.com/index/

  Varför inte länka till Bollyn? Och låta var och en själv bedöma!

  Vad gäller det du skriver om vindkraften så håller jag med!

  Men vad ska vi ha istället?

  Sverige kunde ha varit världsledande vad gäller tillverkning av solceller. Vi hade tekniken som gav bästa utbytet men den såldes!!!

  Thomas Korsfeldt: Framgångsrik solcellssatsning industrialiseras utomlands

  Uppsala-företaget Solibro AB har sålts till Tyskland. Verksamheten vid Solibro har delvis byggts upp med stöd från Energimyndigheten.

  Varför? Är det enskilda personer som inte lever upp till vad de utger sig för? Så enkelt är det nog inte.

  Varför inte ta del av vad Antony Sutton har att säga - kanske en förklaring att länka till? Utan en historisk bakgrund lär det bli svårt att nysta upp spelet om energin.

  SvaraRadera
 11. Jag vet absolut inte det mesta. Läs gärna vad jag skriver: "Kunnigare än de flesta som fortfarande sover iaf."

  Bollyn har jag kikat lite på, men inte ordentligt ännu.

  Istället för vindkraft, kärnkraft. Eller varför inte forska i magnetenergi?

  Kan kolla mer gällande A. Sutton..

  Nu har jag svarat på dina frågor. Kanske du kan svara på mina frågor nu...
  Varför har du inte egen blogg/hemsida där du kan berätta dina åsikter? Varför anser du att det ligger på mitt ansvar att berätta det du vill och (vad det känns som) på ditt vis?

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Du verkar vara en snäll och ärlig människa! Hur kan jag förstå det? Jo, du skriver att du tänker kolla både Bollyn och Sutton!!!

  Bollyn har tagit reda på något om 11 september 2001 som de flesta tiger om!

  Sutton har tagit reda på något om vår 19hundratalshistoria som nästan ingen får reda på.

  Så kolla dessa och återkom!

  Jag har ett femtiotal bloggar - men vad hjälper det om ingen vill lyssna eftersom media tiger - har hjärntvättat hela gänget!

  Människor domineras av media! Och en blog - eller 50 stycken - vad hjälper det?

  De som har pengarna har köpt upp media. Och det finns så många villiga journalister som vill hora!

  De som inte vill ställa in sig får sparken. Svårare än så är det nog inte. De flesta ställer in sig i ledet.

  Vill du förstå????????
  De flesta vill ju inte förstå!!!!!
  De är för hjärntvättade....

  Banking with Hitler!
  Jättedålig kvalité - du kan leta rätt på bättre kvalité - men huvudsaken är väl ändå vad som sägs!
  http://www.youtube.com/watch?v=YauM5dHLn1s

  Och varför inte se Bernhard Bernays - Propaganda - The century of the self!
  http://www.youtube.com/watch?v=7rmC_rvPsPQ

  Och varför inte se den här rullen som berättar hur media tagits över av vissa - som sen hjärntvättat de flesta!
  http://www.youtube.com/watch?v=JPlvdSQ6cAM

  Det finns så mycket mer som skulle få dig och alla andra att förstå!

  Men tyvärr de flesta av oss är hjärntvättade. VI MÅSTE SÖKA SJÄLVA!!! Och vi måste skaffa oss en utgångspunkt för vårt sökande.

  BOLLYN OCH SUTTON har ändå något att säga som de flesta aldrig fått reda på! Något att reagera på!

  Sen behöver vi nog alla sätta oss ner - meditera - hitta tystnaden - för att kunna förstå oss på mediabruset - börja leta själva och själva berätta för att kunna göra något tillsammans. VAD? Något ärligare och sanningsfullare! Så kolla dessa två och återkom - BOLLYN OCH SUTTON

  SvaraRadera
 13. Det här handlar inte riktigt om vindsnurror - mer om vår snurriga värld! VAD SKA VI TRO? Kan detta vara sant?

  George Green blows the whistle on his former comrades of the Power Elite.

  DET HANDLAR OM BIS - BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS - DE GRABBAR SOM STYR VÅR VÄRLD. SÖK PÅ BIS för att förstå mer!

  Och se: Banking with Hitler. sök på YOUTUBE: http://www.youtube.com/results?search_query=BANKING+WITH+HITLER&search_type=&aq=f

  Så det här är väldigt häftig info - om vi nu törs lita på den. LÄS SJÄLV OCH AVGÖR!

  George Green blows the whistle on his former comrades of the Power Elite.

  1. At the beginning of July, the Bank of International Settlements in Switzerland, which is owned by the thirteen [Illuminati] Banking Families under Rothschild, stated that it wanted to audit the US Federal Reserve. Bush reluctantly had to agree to this, but with the proviso that the audit would not be conducted until he has left office. However, when the truth inevitably leaks out on 30th September 2008, clearly the Bank of International Settlements will no longer be prepared to accept the US Dollar.

  The bottom line is that Bush is now expected to introduce Martial Law on or before 30th September 2008.

  SvaraRadera
 14. Här är intervjun med George Green:
  http://www.consciousmedianetwork.com/news.htm

  Vad ska vi tro?
  FRA och regeringen kanske redan har fattat?

  Kanske Maud Olofsson också har blivit informerad?

  Det här är nog inget att skoja om! Men eftersom MEDIA TIGER! så... skratta eller gråta? Vad göra? INFORMERA! Fler måste börja tänka - diskutera! Men hur ska vi få ut budskapet? KUNSKAPEN!!! Få igång diskussionen?

  SvaraRadera
 15. Den svaga punkten hos de som försöker kontrollera oss är 11 september 2001. Journalisten Christopher Bollyn har avslöjat dem så LÄS:
  http://bollyn.com/index/
  http://www.bollyn.info/

  Men tyvärr MEDIA SVIKER! Vi måste själva försöka förstå - när världsekonomin kraschar - undantagstillstånd införs i USA enligt George Green - LYSSNA och SÖK SEN SJÄLV - FÖR ATT INFORMERA OCH DISKUTERA!

  Det handlar om det fjärde världskriget som Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz med flera israelvänner i PNAC - Project for the New American Century skrev om det ett år innan det hände. De skrev så här i Rebuilding Americas Defenses på sidan 63 i september 2000!!! - LÄS:
  http://www.informationclearinghouse.info/pdf/RebuildingAmericasDefenses.pdf
  Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor.

  Vi måste hjälpa varandra. SÖKA - FÖRSTÅ - BÖRJA DISKUTERA - MEDIA KAN VI INTE LITA PÅ!!! OCH VÅRA POLITIKER KAN VI INTE LITA PÅ!!! VI MÅSTE SJÄLVA SÖKA, INFORMERA OSS OCH BÖRJA DISKUTERA...
  ÄRLIGHET och KÄRLEK - SITTA NER OCH MEDITERA! SÖKA FÖRSTÅ! BÖRJA TALA MED VARANDRA! Det handlar om det fjärde världskriget!!!
  Ex-CIA director: U.S. faces 'World War IV'

  SvaraRadera
 16. Den här länken är kanske lite väl tuff för alla som hjärntvättats av media men du kan ju försöka förstå:
  http://iamthewitness.com/

  Naturligtvis ska du inte bara acceptera vad du hittar här!!! Du måste söka själv! Diskutera med andra! MEDITERA - SITTA NER! FÖRSTÅ ATT DITT JAG ÄR EN KONSTRUKTION! Vi måste börja konstruera våra jag - våra uppfattningar och värderingar tillsammans! Inte låta någras media konstrueara våra jag.

  DET HANDLAR OM DET FJÄRDE VÄRLDSKRIGET! LÅT OSS INTE LURAS AV NÅGRA LURENDREJARES JAG!

  Våra jag är lika mycket värda! Det handlar om kunskap - kunskap är makt - okunskap är vannmakt!!!

  Vad sa Jesus?
  Gör inte mot andra vad du inte vill att de ska göra mot dig!
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Den_gyllene_regeln

  SvaraRadera
 17. Visst - det fjärde världskriget startade 11 september 2001 - det kalla kriget var det tredje världskriget.

  För den som håller sig bara till media - inte söker själv - blir det här lite svårt att förstå - men det handlar om energi - vindkraft - fågelfärsproducenter ELLER om andra energitekniker. Leif Erlingsson skriver om det och om 11 september 2001:
  http://blog.lege.net/
  Senare, i USA, skapade Nicola Tesla växelströmmen och vattenkraft, som vi i dag accepterar trots att vi inte betalar för energin från det strömmande vattnet. I dag menar vi med begreppet "Fri energi" inte ens solkraft, trots att vi inte betalar för solljuset. Och inte heller vindkraft, trots att vi inte betalar för vinden. Och inte heller vågkraft, trots att vi inte betalar för vågorna. O.s.v..

  Dessutom kan jag liksom professor Jens Jerndal i "Vakna Sverige! Framtiden är här - En bok om Sveriges kris och det pågående paradigmskiftet" (s. 272) peka på många exempel där rena maffiametoder används för att undertrycka och hindra dessa lösningar från att komma till användning.

  Det är ungefär vad SE VERKLIGHETEN tagit reda på!


  Sen säger Leif Erlingsson nästan ingenting om det viktigaste - att 11 september 2001 är avslöjat av journalisten Christopher Bollyn - de som nu försöker ta makten över vår jord har gjort bort sig!

  Det handlar bara om att vi alla ska förstå. Skaffa oss kunskapen om deras illdåd:
  http://bollyn.com/index/
  http://www.bollyn.info/

  Nu när fjärde världskriget går in i en ny fas så försök att hålla er informerade - diskutera!

  Lyssna på George Green för att förstå vad som är nära förestående.

  Men när de som vi litar på media - tiger - lär det inte bli lätt att förstå! Det handlar om hjärntvätt. Vi tror att bara fascist och kommunistregimers media hjärntvättar befolkningen. Men så är det nog inte. Även så kallade demokratiers media kan hjärntvätta!!!

  HUR GÅR DET FÖR SVENSKARNA I OS?
  DET ÄR VAD MEDIA VILL INBILLA OSS ÄR DET VI SKA ÄGNA OSS ÅT! VI SKA INTE BRY OSS OM DEN KOMMANDE EKONOMISKA KRASCHEN och 11 september 2001 - som var inledningen till FJÄRDE VÄRLDSKRIGET!

  Det är ett ENERGIKRIG! Det handlar inte bara om vindkraft - fågelfärsproducenter. Lyssna till Anthony Sutton för att få reda på 1900-talets historia.

  SvaraRadera
 18. Fågelfärsproducenter - det är nog lite större än så! Den som vill SE VERKLIGHETEN bör nog läsa vad WIKIPEDIA har att säga om det som få känner till - berättar om.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Moses_Hess

  Det handlar om att söka sig till kärnan och då kan det vara intressant att läsa om Moses Hess - han som uppfann både ZIONISMEN och KOMMUNISMEN - kanske det får några att förstå själva - vad det fjärde världskriget handlar om. Det handlar om de som iscensatt tre tidigare världskrig. Och sen det fjärde som inleddes med 11 september 2001:
  http://bollyn.com/index/
  http://www.bollyn.info/

  Antony Sutton har berättat om vad det första, andra och tredje(det kalla) världskriget handlade om:
  http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539
  • Wall Street and the Rise of Hitler by Antony C. Sutton (1976, 14 parts)
  How western capitalists funded Hitler and National Socialism
  • Wall Street and the Bolshevik Revolution by Antony C. Sutton (1974, 12 parts)
  How western capitalists funded Lenin, the Bolsheviks, and the Soviet Union


  Vi måste helt enkelt bli fler som förstår lite mer - söker kunskap själva! Kunskap är makt - okunskap är vanmakt!

  Förhoppningsvis finns det några som kan koppla! Men visst är det svårt. Det är ju så stort.

  SvaraRadera
 19. Fågelfärsproducenter - vindkraft är bara en del av det fjärde världskriget. Så förhoppningsvis blir det här inte för mycket för de som verkligen VILL SE VERKLIGHETEN. Det handlar om LEO STRAUSS - den politiske filosof som ligger bakom 11 september 2001. Det är inte svårt att förstå. Men människor som hjärntvättats av media har ofta svårt att förstå - MAN MÄSTE SÖKA SJÄLV! Så sök på Leo Strauss för att begripa. Börja med att läsa det här om honom:
  Leo Strauss' Philosophy of Deception
  Many neoconservatives like Paul Wolfowitz are disciples of a philosopher who believed that the elite should use deception, religious fervor and perpetual war to control the ignorant masses.

  DET FINNS MER ATT FÖRSTÅ!!!
  Men titta på de här länkarna - försök att fatta något - så kanske vi kan börja diskutera. Jag kan berätta mera... Men antagligen vill ni inte förstå... Kanske ändå någon vill förstå - ORKAR SÖKA SJÄLV?!.,

  Det är som sagt lite stort! Lite mycket att förstå för de flesta. MEN det är inte svårt att förstå. Det handlar bara om att MEDIA TIGER. Inte berättar. VI ÄR JU INTE DUMMA!!! Det handlar bara om kunskap. Söka själv. Kunskap är makt. Okunskap är vanmakt.

  Fågelfärsproducenter är bara en del av det hela!

  SvaraRadera
 20. OK! Jag ska sluta att få er att förstå lite mer än fågelfärsproducenter.

  De flesta orkar väl inte läsa mina länkar. Människor har slutat läsa. Några kanske ändå orkar titta på video? Här är första delen av THE WAR PARTY från BBC!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=8vWZTTrceV8
  Det finns fyra delar ytterligare. SE DEM OCH DU KOMMER ATT FÖRSTÅ LITE MER!!!

  Titta igenom mina länkar och vi kan starta en diskussion som handlar om fågelfärsproducenter och lite mer - DET FJÄRDE VÄRLDSKRIGET som startades med hjälp av 11 september 2001.

  SvaraRadera
 21. THE WAR PARTY från BBC i fem delar:
  part 1
  part 2
  part 3
  part 4
  part 5

  Se de fem delarna och låt oss sen starta en diskussion om FJÄRDE VÄRLDSKRIGET som 11 september 2001 startade. Bara ett förslag - men fundera på det!

  Jag tror ändå att det finns några intreserade även om de flesta är hjärntvättade - har svårt att ta sig ur hjärntvätten - MEDIA TIGER JU. THE WAR PARTY är en bra serie från BBC. Den är välgjord och lätt att förstå sig på.

  De flesta vill ju ändå söka kärlek och sanning - följa
  DEN GYLLENE REGELN

  SvaraRadera