2008-08-05

Åtal mot George W Bush för mord?

Se Vincent Bugliosi ha ett kort anförande om varför Bush & Co ska åtalas för mord. Massmord passar bättre enligt min mening... Klippet finns här.
Vincent är en kille med riktigt mod!

5 kommentarer:

 1. Jag gjorde också en grej om det. Ett hedervärt initiativ av Bugliosi, men tyvärr står som bekant begrepp som heder och civilkurage inte så högt i kurs i "Frihetens land" idag. Jag är rädd att detta inte leder någonstans. Och då har han inte ens börjat röra vid 9/11, vilket säjer något om hur stor chansen är att hela den byken någonsin lyfts fram i ljuset...

  SvaraRadera
 2. Tror ni att världens supermakt låter sig styras av några för dem lågt stående varelser och åtalar sina presidenter för någonting över huvud taget?
  Det är bara underlydanden som kan åtalas för brott. Som Serber eller presidenter från Afrika.
  USA är ingen demokrati utan en diktatur!

  SvaraRadera
 3. Peter: Såg det..
  Ett sånt där berömt sammanträffande..:)

  Kjell: Det är högst troligt att det inte kommer bli något av detta. Isf skulle eliten få tänka om gällande Iran, å det går ju inte...
  Men, det är härligt att se att det finns personer med gammalt hederligt mod, som inte räds makten och vill att rätt ska vara rätt och gälla alla.
  Enbart om det passar in i elitens agenda kan de gå med på att låta huvuden rulla. Se hur man la ner enorma resurser i Lewinsky-affären, eller hur Mona Sahlin fick knata iväg för några räkningars skull. Samtidigt har vi då Busken å gänget som är skyldiga till gärningar långt värre än några avsugningar, och Bildt där enbart hans lobbying FÖR Irakkriget borde vara nog för att han skulle varit utfryst för all framtid inom svensk politik....
  Nixon valde väl å knalla istället för att genomgå rättslig prövning? Så ibland kan det kanske glimra till, och rättvisan skiner igenom den geggiga fasaden i maktens korridorer.
  Fast, blir Bugliosi FÖR obekväm så kommer han att bli eliminerad på nåt raffinerat sätt. Fyllestyrning, hjärtattack på en bordell, mördad av älskare eller nåt annat som samtidigt smetar ner hans namn så hans trovärdighet blir knapp.

  SvaraRadera
 4. Det du beskriver HCA är bara ett spel för gallerierna och syftar till att tvätta byk som inget gjort!? För demokratins skull?! Mord, mordbrand, slaveri, sprängdåd, förfalskningar, förgiftning mm. Kommer alldrig att åtalas så länge eliten styr vår värld.

  SvaraRadera
 5. Kjell: Jag beskrev just att det rättvisan KANSKE glimrade till. Spel för gallerierna är det, eftersom det är när eliten vill att huvuden ska rulla som man antingen tar ett tillfälle i akt, eller iscensätter en "affär".
  Vem vet, kanske Clinton aldrig rörde Lewinsky. Med eller utan cigarr... Sa han sanningen när han sa "I have never touched that woman!"
  Sen kunde Hillary skvallra om hur hans veke såg ut, så var den storyn född.
  En ren maktdemonstration från de han kanske ville trotsa. Vad godkände han efter all denna turbulens? Jag vet inte, men det kan vara idé å kolla.
  Kan ligga en hel kennel begravd där.

  SvaraRadera