2008-08-13

Förslag på aktivism...

Det finns oerhört mycket att aktivera sig för och emot.
EU till exempel. Finns de som anser det vara en bra och nyttig sak, men till det gänget hör inte jag i alla fall. Politikerna som ska styra denna koloss verkar vara av den hycklande och egoistiska sorten, som enbart är där för den egna plånbokens välbefinnande (från HAX blog) vilket gör mig bara än mer övertygad att EU är onödigt...
Sen finns det sk "klimathotet" som man kan ställa sig på alarmisternas klimatreligösa sida, eller på den mer humana och logiska sidan tillsammans med skeptikerna..

Men.... I nuläget så skulle det kanske vara bra med lite aktivism mot FRA-lagen.
Funderade på vad som skulle passa, som många skulle kunna göra, som får en effekt och som dessutom inte är sådär jätteolagligt....

Ni vet alla dessa erbarmeliga fartkamerorna efter vägarna...
Varför inte klä dom i fina, stora skyltar med texter som STOPPA FRA-LAGEN eller STATEN SER DIG eller kanske svartmandag.se?
Tänk dig att åka förbi en sån stolpe, med en stor rosa skylt och en fin vit klänning draperad kring det slanka benet? Eller en skylt målad och klippt som Reinfeldt, och texten JAG VILL VETA ALLT DU GÖR! Kanske en stor ballong med en enkel anti-FRA-text?
Ja, det är bara fantasin som sätter gränser..
Får det effekt? Japp, onekligen. Kan alla göra detta? Ja, de som vågar... Passar det? Jepp, dessa kameror är väl sinnebilden för övervakning för fler än mig kan jag tänka mig. Olagligt? Måhända, särskilt om man blockerar kameran så den inte fungerar, eller har sönder den. Men troligen skule man inte bry sig nämnvärt för en sån grej, hur nitiska vissa på Vägverket än är....
Nu är det inte kamerorna i sig jag är ute efter (även om jag gärna så dessa statliga kassakor försvinna direkt. De gör ingen som helst nytta...) utan ville bara ge ett stilla förslag på vad som skulle kunna funka.

En sådan sak skulle troligen få en å annan att titta en extra gång, och kanske kanman förgylla någon trött pendlares vardag..:)
Jaja, ett förslag från en ingivelse.

9 kommentarer:

 1. SE VERKLIGHETEN - varför inte berätta lite om vad Christopher Bollyn tagit reda på?

  911 är ju avslöjat - varför ska människor inte få reda på det? MEDIA TIGER - men det finns fortfarande Internet - så berätta om vad du tror om det som Christopher Bollyn skriver om. ÄR DET SANT - DET HAN SKRIVER OM? ELLER LJUGER HAN?
  The Architecture of Terror: Mapping the Israeli Network Behind 9-11
  Written by Christopher Bollyn
  Thursday, 24 July 2008

  Och mer att läsa om 911:
  http://bollyn.com/index/?id=10095

  Starta en diskussion - ljuger Christopher Bollyn? Eller säger han sanningen om 911 - det som MEDIA tiger om!

  SvaraRadera
 2. VARFÖR tiger media?
  VARFÖR berättar inte media?
  VARFÖR ska vi INTE få se verkligheten?

  Läs vad Christopher Bollyn tagit reda på och jag tror de flesta förstår - vilka som utförde 11 september 2001 - skapade en myt för att behärska världen - se till att utse oss alla som terrorister - varje schampoflaska ett terroristhot på flyget.

  VARFÖR LÅTER VI OSS LURAS AV MEDIA? VARFÖR LÅTER VI MEDIA HÅLLA OSS OKUNNIGA?
  VI ÄR INTE DUMMA!

  LÄS:

  Michael Goff was the key person at Ptech when it was founded in 1994. Goff, a young Zionist lawyer from Worchester, Massachusetts, subsequently worked for Guardium, an Israeli software company tied to military intelligence.

  This is the crucial connection that has helped expose the larger Israeli military intelligence network working behind the 9-11 scene.


  De flesta svenskar förstår engelska mer eller mindre - MEN VARFÖR INTE ÖVERSÄTTA DEN HÄR ARTIKELN TILL SVENSKA - låta oss ALLA själva avgöra - komma ut ur MEDIAS TIGANDE!!! MEDIA GÖR OSS OKUNNIGA - VI ÄR INTE DUMMA!!!

  Vi vill själva se VERKLIGHETEN - inte MEDIAS "verklighet" = tigande = falskhet.

  VI MÅSTE SLUTA LITA PÅ MEDIA - VI MÅSTE SKAPA OSS EGEN KUNSKAP FÖR ATT FÅ SYN PÅ VERKLIGHETEN!!!

  SvaraRadera
 3. Hej igen "anonym": När skrev du detta första gången? Nån dag sedan, eller hur? Förväntar du dig att jag ska läsa och titta igenom Bollyn, bilda mig en uppfattning och skriva om det så snabbt?
  Det bästa är (tycker jag iaf) att du startar en egen blogg, och där har du vilken eller vilka diskussioner du vill. Tycker jag att det är vettigt och bra så länkar och tipsar jag gärna. Säkert flera med mig....

  Media tiger om fasligt mycket, vilket jag tagit upp flera ggr, så jag är definitivt inte främmande för att ta tag i såna saker.
  Men starta en egen blogg, det är enkelt (eftersom jag kan..:)..)...

  SvaraRadera
 4. Visst alla kan starta sin egen blogg - men det handlar väl om att vi börjar jobba tillsammans - SE VERKLIGHETEN - är ett bra bloggnamn! för att försöka SE TILLSAMMANS!

  Det handlar om att SE VERKLIGHETEN - MEDIA TIGER - så kolla vad Christopher Bollyn har att säga - OCH OM DU TROR PÅ DET - SÅ SPRID DET! LÅT FLER AVGÖRA SJÄLVA - nu tiger ju media om 911.

  LÄS OCH AVGÖR SJÄLV - DET HANDLAR OM ATT FÅ SYN PÅ VERKLIGHETEN TILLSAMMANS - inte var och en för sig! Låt oss hjälpas åt att förstå:
  Läs vad Christopher Bollyn tagit reda på!
  Det gäller att se VERKLIGHETEN SJÄLV och TILLSAMMANS med andra!!!
  SÅ LÄS OCH AVGÖR SJÄLV!!!
  911 mera att läsa!

  Låt oss försöka göra något TILLSAMMMANS! - Christopher Bollyn har något att säga!!! Så läs! OCH - SE VERKLIGHETEN - är ett bra namn!!! Låt oss samarbeta...

  SvaraRadera
 5. Visst - det tar några sekunder - att förstå vad Christopher Bollyn har tagit reda på!

  Det han skriver är lätt att förstå! Men eftersom MEDIA TIGER så kan det ändå bli svårt - det kan ta timmar, dagar, veckor, år - att förstå vad han berättar - ändå är det så enkelt!! SE VERKLIGHETEN!!!
  Jeffrey Greenberg is CEO of MMC.
  The first plane flew directly into his company's computer room.
  What an amazing coincidence - or was it?


  Det här är vad svenska media tiger om! Det är inte svårt att förstå!

  Det går på en sekund! eller det tar minuter, dagar, veckor, år... det handlar om dig själv - VILL DU SE VERKLIGHETEN eller INTE!

  Du måste förstå att du kan inte se verkligheten ensam!
  VI MÅSTE HJÄLPAS ÅT.

  Hoppas du vill SE VERKLIGHETEN!
  Naturligtvis är det bättre att se verkligheten än att blunda för den - även om många inte vill förstå det!

  SvaraRadera
 6. Här är mitt förslag på aktivism: Att vi hjälper varandra identifiera personer som propagerar för samarbete men som i själva verket bara sprider spam på utmärkta bloggar.

  SvaraRadera
 7. Anonym: Visst har jag ett bra bloggnamn, men det ger inte dig rätten att gödsla med samma mantra i komentarsfälten. Tror du att det hjälper dig och din övertygelse? Jag trodde att jag gjort saken helt glasklar för dig att jag har sett det du skriver, jag ska titta igenom Bollyn för att sedan skapa mig en egen uppfattning.

  Kan du vänligen acceptera och respektera detta!?

  Du gör, i mitt tycke, mer skada än nytta genom dina ivriga kommentarer.

  Starta din egen blogg, så kan de som vill samarbeta. Ett samarbete är svårt att tvinga på någon, likväl som det är ytterst svårt att kräva av mig eller någon annan att sätta sig in i saker bara för att du vill att man gör det nu och direkt.

  SvaraRadera
 8. Läs vad Christopher Bollyn har tagit reda på och bedöm själv. Han har följt spåren från 11 september 2001 som leder till Israel.

  Det borde ju intressera de flesta som någon gång försökt att förstå hur 911 gick till. Och har man följt de spåren så blir inte 911 någon konspirationsteori längre. Då vet man!

  Alla vill väl veta vad som verkligen hände den dagen - kunna förstå - FÖRMÅ SE VERKLIGHETEN.

  Som sagt - läs och återkom i ämnet! Jag tror det är många som vill se verkligheten - inte leva som blinda och döva på grund av att media tiger - inte visar verkligheten.
  http://www.bollyn.info/
  http://bollyn.com/index/

  SvaraRadera
 9. Jag tyckeer att internet inte uppför sig normalt längre? Vad är det som händer?
  Fegisen anonym håller på och fördövar oss! Med sit mantra!
  Kanske är det passivitetens mantra?

  SvaraRadera