2008-08-08

OS: Vilket tillfälle...

UPPDATERAT:
Fan. Jag får såna olustkänslor....: (
OS innebär enormt med folk från alla länder. Vilket bättre läge har inte den skygga eliten för att göra en massiv False-Flag-Operation?
Vad blir effekten av ett stort attentat, med massor av offer? Särskilt om offren är ikoner, idoler och hjältar i sina hemländer?
Naturligtvis en massiv uppslutning för att en gång för alla bekämpa terrorismen!
ALLA länder kommer att sluta upp kring detta, befolkningen kommer kräva repressalier.
Kontrollerna blir extremt värre än nu. Internet kommer strypas. FRA å liknande spionorganisationer kommer få fritt spelrum (den våta drömmen i kubik för Åkesson, Reinfeldt & Co)...
Människorna kommer leva i skräck, godtar att man tar bort friheten mot trygghet (läs: övervakning/kontroll) och kommer att enigt ställa sig bakom sina ledare och deras krav på gemenskap, en enad värld...

Upplägget är ju perfekt för de mörka krafterna att skapa sig den makt och det globala herravälde de planerat för i många år. Kommer de kunna låta bli? Blir vi skonade?
Världens länder kommer sen gemensamt stå på barrikaderna mot fienden, när fienden egentligen är de som styr dom.

Tydligen så är talet 9413 ett riktigt stort oturstal i Kina. Det låter i uttal som talesättet "nio dör en överlever". Ska jag spinna iväg ordentligt, så kan det innebära en ohyggligt stor sak, om ex 90% av utövarna i OS massakreras. 9413... inte bra på detta med nummer, men det kan ju bli dag 9 kl 4,13 t.ex? Dag nio av spelen, eller nionde dagen i månaden?

Inte fan blir jag lugnare av att det är IntelCenter som ideligen finner videofilmer från allehanda terrorister. De har troligen manipulerat filmer förr, för att få dom att se äkta ut. De har "funnit" mycket suspekta Usama-filmer som dom säger är äkta, men det är tveklöst en Usama-look-a-like som inte ens med god fantasi är lika Usama.....
En logisk fråga:
Om du skulle vilja få maximal uppmärksamhet för någonting, gör du det då maximalt svårt för de du vill ha uppmärksamheten från att finna din information??
Så som dessa terrorister tydligen gör, eftersom det är bara IntelCenter som hittar deras filmer hela tiden, men ingen annan?
Nej, jag trodde inte det heller...Man ser till att den kommer upp i många olika upplagor och under olika namn på Youtube, Myspace, Facebook å såna ställen, eller skickar den till TV, tidningar, nyhetsbyråer mm...
DÅ får man spridning av sitt budskap, inte genom att göra det omöjligt för alla att finna vad man vill säga. Ren logik, eller?

Uppdaterat 080808:
Ett Air China-plan skulle krascha på invigningsarenan, vilket då gjorde att man avbröt flygningen. Sunt...
Ett enkelt mejl skapade denna panik, vilket gör att jag drar direkt paralleller till FRA, ECEHELON m.fl. liknande organisationer. De får pga sådana händelser bränsle till sina argument, och kan med dessa fyrpåkar tvinga igenom ännu striktare lagar framöver.
En sund gissning är väl att 99% av alla hot är tomt snack, de som verkligen vill genomföra en attack meddelar sig sällan i förväg. De tar på sig skulden i efterhand...
Meddelar man hotet, så vill man egentligen inte genomföra det man hotar om.
De som dock verkligen vill göra skada, genom FFO eller ej, vill ha minimalt med exponering före och maximalt efter händelsen.

Är allt ett byggande av en rädsla, där vi kommer se ett crescendo av sällan skådat slag?
Gör man en helomvändning från 9/11? Då var det efter händelsen som allt kom fram, och Usama & Co fick skulden redan 30 minuter efter första planet styrde in i tornen.
Nu bygger man upp en "förväntan", där massan kommer sitta klistrade för att se OM det händer något. Skulle något sedan hända, så "vet" redan alla att det var dessa terrorister som gjorde det eftersom det varit så mycket exponering av det innan.
Man slipper därmed det obekväma i att plantera information i efterhand, rekonstruera händelser och skeenden som inte skett eller är omöjliga att genomföra. Bildt behöver denna gången inte plantera in en ny "Usama-artikel" eller mumla i en TV-soffa om Usama´s historia, utan kan gå med i floden av rapporteringar där man visar på att denna gången gjorde man allvar av sina hot.
Efterkonstruktionen blir minimal, och därmed riskerna för att vi ska se lögnerna och den dolda sanningen. 9/11 och den påföljande växande "truth-rörelsen" har visat för eliten att det var ett stort misstag, så på det viset sköter dom troligen inte sådana FFO´s igen....

Hoppas så det värker att jag har fel, för jag vill INTE ha möjligheten att säga "vad var det jag sa"....

11 kommentarer:

 1. Jag delar dina olustkänslor till 100 % och ser med bävan fram mot OS. Enda sättet att stävja "false-flag"-operationer är att tillräckligt många skriver artiklar som den här, om vad som sker och planeras bakom kulisserna. Maktens organisationer är mycket ljusskygga, de vill helst slå till när ingen misstänker någonting och alla blir tagna på sängen.

  De som har och använder TV kan kolla in OS-invigningen idag. Den brukar vara proppfull med symbolik om vad som väntar runt knuten.

  SvaraRadera
 2. Den grå massan blir inte bara tagen på sängen, de blir brutalt * (*= fult ord med innebörd av ändalykt och samlagsslang) vid varje tillfälle eliten vill föra fram positionerna.

  TV har jag. En "nöjesmaskin" om man vill bli underhållen eller skrämd. Underhållen av filmer, skrämd av den sk nyhetsrapporteringen och dokumentärer. Sen måste man hålla sig a´jour med hur propagandan smetas ut, hur "den andra sidan" arbetar och vilka metoder, argument och lögner som bryskt knuffas in i massans medvetande.
  Oftast deprimerande och ledsamt att bevittna, men dock så viktigt.

  Jobbar tyvärr, så jag kommer inte kunna se invigningen live. Men det går säkert otaliga repriser å sammandrag så jag får passa på då.

  SvaraRadera
 3. bra formulerat, jag postar denna text hos mig -OK?
  Annars vill jag bara tipsa om att du borde länka till nyheter på både Svd och DN , sen pingar du på TWINGLY. Detta öppnar för fler läsare att hitta dina artiklar. Du borde också pinga Bloggportalen för dina aftonbladetlänkar så att dina artiklar dyker upp i deras lista, om du inte redean gör det, men jag såg inte den här artikeln där.....
  MVH

  SvaraRadera
 4. Frågan är, om någonting stort händer, om det är USA som ligger bakom för att splittra sin stora konkurrent på världsscenen eller om det är Kina som har "inspirerats" av USA: metoder och vill att världen ska tycka synd om den kinesiska staten för att den attackeras av elaka muslimer. Jag hoppas dock att det inte händer något värre än att Stefan Holm stukar foten...

  Förresten, HCA: är det Google blogger du ligger på? hur är det? Jag frågar eftersom jag funderar på att lägga upp en "spegel" av 9-11.se eftersom jag och andra(som du t ex) har stött på "konstigheter" när dom har besökt min sida den senaste tiden. Kan vara bra att ha en "backup" sas, om nånting allvarligare händer...

  SvaraRadera
 5. SL: Posta du, inga problem.
  Sen blev det lite tekniska grejer som jag inte är hemma på.
  Pinga? TWINGLY? Pinga har jag en aning om vad et kan vara, Twingly får mig att se Twiggy framför mig men det är säkert fel..:)
  Jag lär mig gärna mer metoder att få fler läsare, men är lite dålig på vart/hur jag ska göra å så..
  SvD å DN kikar jag på ibland, men av ngn aledning så tar det grymt lång tid att ladda sidorna och datorn blir enormt seg när jag har fönster öppna från dom siterna. Gäller både daotorn hemma och på jobbet. Jag undviker dom helt enkelt därför. Sen har ju AB en uppsjö av saker man kan rapportera om så man kunde jobba heltid med..:):)

  Peter: Det är för mig oväsentligt vilken/vilka som står bakom. Effekterna blir domsamma för oss, mer övervakning och kontroll och obefintlig frihet.
  Det kan vara ett hopkok av EU/USA, eller enbart Kina, eller en värlskombination för den ultimata infösningen av massan till underkastelse av den Globala Världsregeringen.
  Oavsett vem/vilka, så blir effekten densamma.
  Hoppas som du att en stukad fot är den värsta katastrofen som sker.

  Ja, är Google som ligger bakom blogspot.com...
  För mig funkar det bra, även om det varit lite märkligheter sista tiden. Sen finns ju Wordpress, aftonbladet blogg m.fl. men jag har ingen aning om dom är bra å så. Strangeloop tror jag har klart bättre koll på det...

  SvaraRadera
 6. TV = IndoktrineringsTV
  Indoktrinering = Hjärntvätt!
  Nej till Hjärntvätt!

  SvaraRadera
 7. KG: Håller med. Därför är det viktigt att se vad man gör för att hjärntvätta massorna...

  SvaraRadera
 8. Du börjar med att länka till en artikel i DN eller SVD sen går du helt enkelt in på :
  http://www.twingly.com/ping

  Detta gör att ditt inlägg dyker upp brevid artikeln på DNs hemsida och du får en massa nya läsare.
  Du kan även pinga intressant.se nybloggat.se nyligen.se.......vissa kräver att du instalerar en html kod på din sida. Detta är lätt, bara att pasta koden under html/länkar i blogger redigeraren.

  SvaraRadera
 9. SL: Tack för beskrivningen. Ska nog trixa med detta ikväll...
  Verkar ju vara så lätt så jag tom kanske kirrar det..:)

  SvaraRadera
 10. Jag har nu startat upp en ny sida på Google blogger: http://911pasvenska.blogspot.com/
  Så nu är vi grannar :)

  SvaraRadera
 11. Den ligger med i länklistan nu Peter, välkommen..:)

  SvaraRadera