2008-09-22

Sköt föraren Greer JFK?

Ja, onekligen ser det så ut.

7 kommentarer:

 1. Aha denna scenen har man kört nårrå gånger. Jag är nära nog 100% på att det är höger sittande special agents hårreflektion (Kellerman?). Man ser identisk reflektion strax innan. Han lutar sig fram och skuggar sitt huvud och sedan bak och man ser det återigen.

  Att det var fler shooters à la crossfire (trol Oswald exkluderat) är iaf enl mig säkert. Bakomliggande tunga politiska motiv är desto mer intressanta att diskutera.

  Någon/några higher ups kunde i vart fall ge dessa direktiv! Secret Service Standdown.

  Om inte annat citerar jag migsjäv :)

  What ever you may think transpired the day JFK was shot, it certainly was not One conspiracy. It was a myriad of conspiracies leading up to this point. In fact we should see it as a never ending chain of conspiracies reaching back to our creation.

  oscar berven

  SvaraRadera
 2. Mmmm...
  Jag ser på reaktionerna på de som sitter framför Jackie å John (Guvernören å hans fru). De kryper ner bakom Greer´s å Kellerman´s säten. Hade de uppmärksammat det första skottet, det som gör att JFK lutar sig framåt/åt vänster, så borde de redan krupit ner. Men, då de såg/hörde det andra skottet så reagerade de instinktivt å kröp ner för att skydda sig..
  Jackie har lite av samma reaktion. Innan det dödande skottet så verkar hon mer reagera på JFK`s reaktion, som att hon frågar om han är ok/vad har hänt?
  Sen när huvudskottet kommer så försöker hon fly FRÅN faran, dvs föraren. Helt enkelt för att hon inte vill bli skjuten själv...
  Det normala bör ju ha varit att hon vänder sig mot föraren för att be honom öka faretn, åka till sjukhus osv. Men hon gör totalt det motsatta...

  Det är inga bevis, men de stämmer bra med en förövare i bilen. Sen är det inte uteslutet att det kan vara reflektion. Jag tycker mig kunna se en rekyleffekt i reflektion/vapen också... Det blir många extrema sammanträffanden på en gång..

  Kan det vara så att Greer hade order att avsluta det hela om det inte var klart innan en viss plats utefter vägen?
  Att inte ha Secret Service kring bilen kan ju ha varit för att de inte skulle ingripa mot Greer...

  SvaraRadera
 3. De flesta är väl "eniga" om att Oswald var diversion oavsett hur stort hans samröre än var. Han var ingen nobody, utan en asset till CIA (och andra trebokstavs. ) och inte omöjligt en skicklig assassin trots hans appearance.

  Denna dokumentären har en ton som jag gillar. En slags citizen journalism som känns bra på något vis, aningens medhårsstrykande om Kennedyfamiljen men iaf. Se gärna JFK Jr också. Hans "flygolycka" är minst sagt en besvärande historia.

  Seeking the motive är alltid av största vikt, och det finns många intressen minst sagt. Morden på JFK, Garfield och Lincoln hade minst en Stor gemensam nämnare, Banking. Andra mordförsök finns likaså med banking i centrum, tex Jackson.

  Så skott el inte fr Greer, det finns mer som skall uppdagas! :)

  oscar berven

  SvaraRadera
 4. sorry vill inte överösa men har någon intresse finns Evidence of Revision. Gediget material omkring detta. Mycket jag aldrig sett innan. Sök vidare på namnet för fler delar (five in all).

  osc

  SvaraRadera
 5. reptil-ögon:

  http://www.youtube.com/watch?v=s5TuKZlapiM

  dubbelkolla här:
  http://www.cbsnews.com/stories/2008/07/15/cbsnews_investigates/main4264014.shtml?source=search_story

  först är det 30 sek reklam. sen ca 1,45....börjar det intressanta...

  SvaraRadera
 6. Oscar: LHO var definitivt an patsy, även om han var involverad på något vis. Som "terroristerna" vid London-bombningarna med största sannolikhet var...
  "Evidence..." var riktigt intressant att se, men jisses så lång de verkade vara..:) Del ett var 1,40 å det var fem delar. Alla lika långa?
  Detta med två vapen i Bookstore-huset var för mig nytt, samma att hylsorna som man påstår kom från Mausern man sa sig först hitta inte ens var samma kaliber. De tillhörde sen det andra vapnet man såg på bild, men inte verkade nämnas alls.
  FBI som helt sonika plockade med sig den kulan som borrat ner sig vid brunnslocket, bilen som stannade å plockade upp en person vid "the grassy knoll" direkt efter och som verkade vara LHO(?), att JFK´s bil nästan stannade när det sköts, Jackie som ska ha sagt "they killed him"....
  Som sagt, det fanns massor med saker som inte jag visste om iaf. Kanske för att jag vet för lite helt enkelt..:)

  Anonym: Ok...
  Men vad har reptilögon med detta att göra?

  SvaraRadera
 7. "Kanske för att jag vet för lite helt enkelt..:)"

  ja haha samma här :)

  Eftersom äkta utveckling och forskning torde vara ämnat att nå dit du aldrig tidigare varit så är det en god trend. Det att ständigt omrevidera el iaf finna additional kunskap/insikter.


  Jo Evidence e lång .. 1:20-1:40 alla fem delarna men du är väl heller ingen TV junkie så mycket tid vinnas på det.

  ang reptilögon; Diskussioner om vem, hur och varifrån, om den faktiska eliten och den absoluta toppen på pyramiden är iofs inte ointressant, men väl sekundär, enl mig, frågeställningen - Varför - (Motiv) är primär. Vad drar vederbörande "varelse" för vinning? (zionist, pleiad, neocon el demon, spelar kanske mindre roll?) Inslaget på CBS tar ju upp alldeles viktiga ting om hur tax exemption och klart felbalanserade "fri marknad" metoder (fria tyglar) och andra privilegier ges till vissa.

  så en fåfäng sofism får avsluta;

  Truly sophisticated corruption is so elaborate we mostly don't feel it. It's called civilization.

  oscar berven

  SvaraRadera