2009-01-16

Gaza: Miltärt testområde?

(Uppdaterat, se längst ner)
Israel använder fosforsgranater, som enligt internationell lag är förbjudna att använda som vapen, mot människorna i Gaza. Läs här vad Magne skriver på The Red Pill om detta...

Det verkar även som att Israel använder ett nytt vidrigt vapen, DIME, i Gaza.
DIME står för "Dense Inert Metal Explosive", och fungerar så här:
"Vid detonation går höljet sönder i extremt små partiklar, i motsats till det granatsplitter som är resultatet av splittringen av ett metallhölje. HMTA-pulvret (där hexamine är den viktigaste beståndsdelen) fungerar som mikroprojektiler som är mycket dödligt på nära håll (ca 4 meter), men tappar farten mycket snabbt på grund av luftmotståndet, och avtar helt efter cirka 40 gånger diametern från detonationen. Detta ökar sannolikheten för att döda människor inom ett par meter av explosionen samtidigt som sannolikheten minskar för att orsaka dödsfall och personskador eller skador längre bort. Efterlevande riskerar att få sina armar och/eller ben amputerade (eftersom mikroprojektilerna kan skära sig igenom mjuk vävnad och även ben) samt ger en mycket hög risk för cancer (rhabdomyosarcoma) då projektilerna från HMTA-pulvret ligger inbäddade i vävnaderna"

Skador från detta vapen sägs vara distinkta. De som utsätts får skador som brutna ben och att kroppsdelar smälter(!), eller svåra inre skador särskilt vid mjukdelar såsom i buken och som oftast leder till döden.
Mads Gilbert, den norska läkaren i Gaza, rapporterar att många av de skador som de ser är förenliga med användningen av Dime.
David Halpin, en pensionerad engelsk läkare som ofta besökt Gaza, säger att “we have seen Gaza used as a laboratory for testing what I call weapons from hell”.
En italiensk undersökning påvisar att Israel använde ett prototypvapen som liknar Dime redan 2006. Prover då från offren i Gaza visade koncentrationer av ovanliga metaller.

Lägg till detta att ett engelskt tv-bolag uppmätte radioaktivitet i två bombkratrar i Gaza redan 2006.
Norska läkare, återigen, meddelar att de funnit halter av utarmat uran i vissa offer under det nuvarande kriget i Gaza. Effekterna av utarmat uran kan man se här, efter USA's användning av denna ammunition i Irak.

Att Israel i sin offensiv bland 1,4 miljoner människor (varav det absoluta flertalet är civila), på en yta mindre än Orust, använder konventionella vapen är redan det nog överjävligt...
Befolkningstätheten är i Gaza 4118 personer/km2, nästan en person på 20 m2. Som jämförelse har Stockholm 3318 personer/km2 och Malmö 1800 personer/km2.
Att det inte går att fly, eftersom gränserna är stängda, multiplicerar lidandet och antal offer mångdubbelt.
Försök att med din familj på fem personer ha enbart ett hus på 100 m2 att gömma sig i, samtidigt som en inkräktare letar efter er och skjuter om han ser någon. Finns ingen möjlighet att ta sig ur huset, och att detta pågår under flera veckor. Hur skulle man må då?

Om Israel använder denna typen av förbjudna vapen/testvapen, då verkar det inte finnas den minsta medmänsklighet hos Israelerna.

Men framförallt...
Vart i helvete är reaktionerena från omvärlden mot användandet av dessa vapen!?!?!
Inte en enda statsminister, president eller liknande fähund protesterar det minsta mot detta, trots att de såklart vet om det!
Vart är Bildt's tuffa ord nu? Eller Reinfeldts ledsna rådjurögon som manar till aktioner?
Fy fan vilka ruttna individer det verkar vara som styr länderna i vår värld.

I media:
Dödstalet är 1 100 personer, och en minister bombats ihjäl.
FN har krismöte och säger att "folkrättskränkningarna" är väl dokumenterade.
FN's högkvarter i Gaza har bombats.
Israel stänger Västbanken.

Inte ett ord om att man eldar upp eller smälter folket, inte heller att man utsätter dom för radioaktivitet.
Det är helt otroligt....

Uppdaterat 090117:
Gammelmedia har uppmärksammat användningen av fosforsgranater.
En skola, som Israel har kolla på är under FN:s beskydd, attackerades. Dessutom så har de till slut slutat blunda för den slakt av civila som sker....

På bloggen Gryningens Ljus fann jag denna filmen.
Genomsyras Israels ledning av den människosyn som dessa protestanter i New York förmedlar, då förstår jag deras totala brist på medmänsklighet i kriget mot Palestinierna. Helt sjuka inställningar till mänskligt liv, orsakat av det mest sjuka av allt, religion:(Tipstack till JOG)

5 kommentarer:

 1. Åtal för krigsbortt väntas.

  Konflikt med pro israel supportrar väntas.

  Bojkott av Israel Väntas

  Vänta bara om ingen av dem får sona för sina brott så kommer du få se ett ovanligt motstånd.

  SvaraRadera
 2. Det ger ju en indikation på att dom nu stumma antingen:

  1. är köpta, vilket är ganska vanligt.
  2. sitter i "honungsfällan" vilket också är vanligt.
  3. är klockrena psykopater utan empati.
  4 "for fear of the jews" vilket är kontentan av punkterna 1 & 2.

  SvaraRadera
 3. Officiella media envisas med att ge en bild av detta som ett "ordinärt krig" med två relativt likbördiga parter. Så är givetvis inte fallet. Israels armé är helt överlägsen på alla nivåer. "Hamas" är mer eller mindre en organisation skapad av Israel, en organisation vars enda syfte är att agera "aggressiv motpart". Det som pågår i Gaza är helt enkelt etnisk rensning, där man dessutom passar på att, helt cyniskt, testa nya bestialiska vapen.

  När ska människor inse att Gud varken förordat, skapat eller välsignat staten Israel? Landet är ett medvetet verk av utstuderade och illasinnade personer av kött och blod.

  SvaraRadera
 4. Allt som behövs för att ondskan ska triumfera
  är de godas tystnad...
  Tillsammans agerar Vi NU!
  Skriv ut brevförslagen till Israel och Hamas och skicka, mejla eller faxa dem till respektive adressat.Brevförslagen / mailadresser och adresser både till Israel och Hamas .Bara att kopiera eller skriva ut-dem hittar Du här:
  http://net19.amnesty.se/2009/01/16/israel/gaza/

  Ett sätt till att påverka: Avaaz kommer att leverera petitionen direkt till FN: s säkerhetsråd, Arabförbundet, USA och andra världsledare!
  Var med och stöd ett krav att jobba för fred och vapenvila
  signera petitionen HÄR:

  http://www.avaaz.org/en/gaza_time_for_peace/97.php?cl_tf_sign=1

  mvh

  SvaraRadera