2009-01-05

WW3 på gång?

Israel attackerar Hamas "befästningar" i Gaza och detta får till följd att många civila dödas och skadas. USA stöder detta, och hotar med att genom sitt veto stoppa en resolution om eld upphör!
Till och med i vårt styrda media kommer det rapporter om att det är en mycket extrem situation, vilket tyder på att det är överjävligt.
Det som skiljer detta krig från de flesta andra, är att det finns ingenstans att fly för de civila. 1,5 miljoner människor är instängda som i ett getto på en yta av 365 km2. Det är mindre än Orust, 388 km2...
Ingen eller inget kommer in eller ut om inte Israel säger att det är ok.

Med de krigskåta jänkarna bakom sig, så lär inte Israel falla för det närmast obefintliga internationella trycket att sluta med sin offensiv. Frågan är bara hur länge deras motståndare, och tillika Gazainvånarnas vänner, stillatigande kommer se denna slakt utföras.
Iran, Libyen, Egypten, Syrien eller någon/några andra i Arabförbundet är några som kan komma till assistans för att hjälpa de instängda människorna i Gaza.
Om exempelvis Iran blandar sig i detta, kommer Ryssland att stå bakom dom. USA står som sagt bakom Israel... Krafter inom USA har tidigare gjort klart att de gärna bombar Iran sönder å samman.

Det kan nu mycket väl vara början på det Tredje Världskriget vi bevittnar...

USA, detta enormt skuldtyngda land med gigantiska problem i sin ekonomi, skulle ha mycket svårt för att motivera sin befolkning till att vara med och stötta dom i att hjälpa ett hårt ansatt Israel, att vara med i ytterligare krig.
Där kommer nästa False-Flag-Operation, FFO, in i bilden.
Genom sitt godkännande av Israels pågående massaker i Gaza så har de återigen visat de muslimska länderna långfingret, och att de gör allt för sina skuggledare i mellanöstern.

Detta är orsaken de sen använder som grund till nästa FFO, som kommer att få 9/11 att blekna i jämförelse. Allt är nu snyggt upplagt, och kommer som alla gånger förr att kablas ut i de mediakanaler som ägs av samma familjer som äger regeringar, och som dessutom mycket ofta har samma tro som de i Israel. Att det dessutom är flera i regeringsställning som har dubbla medborgarskap (Israel-USA) är en annan sak som förbryllar..:
- USA kommer pga denna FFO att införa undantagstillstånd.
- De beryktade FEMA-lägren får de besökare man sedan flera år har rustat sig för. Troligen lär det vara som för japanerna under WW2, men nu är det alla som kan vara ett hot mot staten som spärras in. Det lär bli många hundratusentals människor.
- De tusentals plastkistor som man samlat på sig kommer att fyllas.
- Alla de lagar man genom de senaste åren har röstat igenom, som exempelvis Patriot Act, Homegrown Terrorist Act och Homeland Security Act, kommer man nu kunna till fullo utnyttja.
- Krig ger ett ordentligt uppsving i ekonomin, och stora inkomster till flera i regeringsställning som har stora intressen i krigsindustrun, samt att det finns enorma tillgångar i just Iran i form av det svarta guldet, olja.
- Genom undantagstillståndet så sitter Bush kvar som president på obestämd tid. För att detta ska gälla, så ska FFO ske innan Obama svär eden 2009-1-20. Bråttom med andra ord. Detta pga att jag tror att Bush är mer lättledd än Obama, men visst är även Obama fast i ledarnas marionettrådar.

Ryssland, uppretade av allt som skett i Georgien/Sydossetien, missilsystemet precis utanför porten, gaskriget och kanske en eventuell konflikt mellan en allierad-Israel/USA kan mycket väl göra något drastiskt för att visa sina muskler.
Inte bara assistera Iran eller någon annan allierad som är indragen i kriget i Mellanöstern, utan verkligen se om sitt hus.
Varför inte helt sonika skapa sig bättre förhållanden genom att skapa fler fronter?

Nåväl, detta är ett extremt scenario, men är det helt otänkbart?:
De baltiska staterna vara snabbt invaderade.
Finland är en svårare nöt att knäcka, då de faktiskt förfogar över 350 000 soldater att försvara sitt land, på en befolkning på drygt 5,3 miljoner.
Sverige däremot, är en dyster läsning.. Med drygt 9,2 miljoner invånare så skulle man tänka sig att vi har en försvarsstyrka (med Finska mått mätt) på runt 550 000 man.
Nja, inte riktigt. Får vi ett år på oss så kan vi mobilisera 65 500 man. Dock lär inte någon som är intresserad av att överraska oss med en invasion skicka ett mejl till statsministern ett år i förväg...
På några månader kan dock 2 700 officerare och 7 000 värnpliktiga vara tillgängliga, med Hemvärnet tillgängligt inom några timmar.
Så vid ett överraskande anfall, så ska vi förlita försvaret av vårt land till Hemvärnet...
Det är fanimig värre än absurt!
I klartext så kan närapå vilket annat land som helst ta över kontrollen över Sverige på ett kick, utan att riskera nämnvärda förluster på sina egna soldater.

Norge... Ja, de är med i Nato och lär väl då få hjälp därifrån.
Om nu Ryssland är intresserade av att ta kontroll över Östersjön och den långa Atlantkusten som Norge förfogar över, så är det kanske inte en alldeles dum tanke att de tar Norge samtidigt.
Den norska försvarsmakten har i fredstid en personalstyrka om ca 19 000 personer, varav 11 000 värnpliktiga, på nära 4,3 miljoner invånare.
Men, som sagt, de är med i Nato och bör väl få hjälp från polarna där. Får man hoppas för deras skull...

Jag tror, att om vi skulle komma så långt så att den ryska björnen börjar ryta åt vårt håll, så kommer den svenska tigerna att bli en lam och tam kattunge. Lite vapenskrammel utanför kusten, några överflygningar över Stockholm med ett gäng MIG-plan, så kommer regeringen att överlämna landet till dom direkt.
Sen är det bara för björnen att ta Norge kvickt, och få kontroll över Östersjön, Atlantkusten och såklart norskarnas olja.
De Baltiska staterna tar de troligen bara för att ha kontroll över Östersjön, och omringa Finland.
I Sverige får de ett finfint slagfält förutom våra urantillgångar, och har ju även tagit kommandot över det land som skulle vara det som ska hålla koll på deras kommunikationer.
Det är många flugor på smällen i det scenariot.

Mitt tips, absolut amatörmässigt, är att om ryssen börjar marschera, så tar de Estland, Lettland, Litauen och Sverige på en-två dagar. Norge inom en vecka till och sedan är Finland omringat.
Finland kanske de låter vara, avskärmade från omvärlden (likt Gaza), tills de är såpass möra att det är en baggis att ta över dom också...
För finnarna lär inte lägga sig på rygg så som Sverige gjort tidigare...
Vilka skulle springa och hjälpa Sverige och de baltiska staterna? Ingen är mitt tips. EU, extremt beroende av gasleveranserna från Ryssland skulle inta en mycket försiktigt hållning. Skramla i media möjligen, men skulle de verkligen hjälpa oss i norr?

Sverige är en lilleputt, en liten bricka i ett sådant högt spel. Vi har inget försvar, och att tro att befolkingen skulle resa sig upp och erbjuda motstånd är verkligen att tro för mycket.
Jag skulle dock bli en gerillasoldat, eller som det också kallas, en terrorist.
Vårt land skulle enbart ses som ett slagfält, ett ingenmansland mellan de olika stridande krafterna.

Vår egen quisling, Bilderbergaren Carl Bildt (numera portförbjuden i Ryssland) som i samband med det som hände i Georgien jämförde Ryssland med Nazi-Tyskland, men nu när kriget i Gaza håller på då mäktar han bara med att tycka att "den israeliska isoleringspolitiken har varit moraliskt oförsvarbar och politiskt kontraproduktiv." eller så tror han inte på att Israel är villiga att ens öppna gränserna...
Vart är de tuffa orden nu nu Bildt? För mig är det bara ett bevis på din verkliga tillhörighet, att vara en lydig slav för de skygga ledarna som verkar för en total världsdominans.

"Inspirerad" till detta inlägg från en kommentar på bloggen Ekonomisk Demokrati.

10 kommentarer:

 1. Tjing tjong !

  Tror nog att kommentaren på min blogg var allt annat än av denna världen. Rysska Federationen har nog inget intresse att invadera varken Finland eller Sverige. Tvärtom har dom mera nytta av en neutral buffert mellan sig själva och krigstokiga ziojenkar.

  Finland försvara naturligtvis sin östgräns i alla full fall mot fientliga angrepp. Men den aktuella fråga idag är om inte den verkliga faran mot våra friheter och vår suveränitet trots allt kommer västerifrån. Det är ju där alla parasiterande bankirer har sina tillhåll - i varje fall innan dom ertappas och flyr till Tel Aviv.
  Jag ser nog ingen aktuell fara i Ryssland. Inte i varje fall under Putin & Medvedev. Nationalisten Vladimir Zhirinovski kör däremot för ett Stor-Ryssland och har en liten skara med sig i duman.

  SvaraRadera
 2. Det är bara ett tänkt, extremt scenario som sagt...:)
  Bara intressant att tänka "utanför boxen" ibland, här mixat med nutida händelser.

  Det är mer kedjereaktionen som är intressant. Vad händer om Iran blir attackerat/attackerar? I vilken utsträckning sker isf Rysslands assistans? Hur reagerar Ukraina nu när gasen är strypt? Om de får spel och gör något dumt mot Ryssland, vilka kommer till deras (Ukrainas) försvar? USA, Tyskland möjligen.. Vad sker sedan? Hur skulle Ryssland reagera mot Tyskland alt. USA som väl är Ukrainas bästa polare??

  Att Sverige är en plättlätt förmiddagsmanöver att inta är pinsamt uppenbart, och dessutom så är det tyvärr få länder som skulle springa benen av sig för att hjälpa oss. Kanske Suomi?..:)

  Ni finnar skulle göra livet jäkligt surt för de som testar en östlig ivansion. Men om ni är omringade, utan minsta möjlighet till handel e.d. med omvärlden (en stor version av Gaza) så skulle ni troligen till slut kapitulera..

  OM "vårt" område är av intresse (Östersjön, Atlantkusten, Öresund mm) så kunde det vara möjligt...
  Men, det ska troligen ske något i hästväg innan något sånt är aktuellt.

  SvaraRadera
 3. Precis som Lars tror jag det inte är Ryssarna som vi ska vara rädda för, det är sionistbankirerna som kommer försöka få oss att slåss inbördes. Att att tussa andra mot varandra överallt är ett sätt för dom att smyga ut i skuggan osedda med sina illdåd. Det gäller att inte låtas sig provoceras varken mot Ryssar, muslimer och vad de nu kan försöka hetsa oss mot.
  Att skrämmas är också ett sätt att få människor att ty sig till "ledarna".

  Jag tror deras egentliga makt huvudsakligen sitter i att mentalt kunna styra oss. Att skuld är pengar, att muslmer hotar spränga jorden i bitar o.s.v. Denna makt håller de på att förlora och banksystemet håller på att rämna. Kan vi bara undgå deras hets från sin sionistägda media så kommer nog deras makt lösas upp i takt med att folk vaknar.

  SvaraRadera
 4. Michael: Att mentalt styra oss, det har de gjort under en längre tid. Men, så kom internet med alla de otroliga möjligheter det innebar.
  Att snabbt kunna ta del av miljoner människors kunskap, information och tankar är något helt revolutionerande och som aldrig förut varit möjligt.
  Makten över oss har sedan dess (1994 ca) snabbt blivit mindre, samtidigt som motståndet har ökat.

  Denna makt hade de över oss genom att de hade kontrollen över vad vi visste. Det vi visste kom främst från media, som "dom" styrde totalt. Därigenom kunde de lätt ge oss det de ville att vi skulle veta, ibland kryddat med sprängstoff för att man inte skulle ana bilden av de styrande bakom det hela. Några offras sas.
  Samma styrning av information och vetskap gäller skolan.

  Nu kan jag använda mig av en uppkoppling och en dator och få den information jag VILL ha om saker som jag är intresserad utav. De som har information att delge andra, når ut blixtsnabbt och till alla om så vore. Som du med all din information om bankerna. Det var omöjligt för bara 15 år sedan.

  Klart att de är rädda för detta, att för många ska veta för mycket. Ha kontroll över informationen är makt, så har man total kontroll över informationen så har man total makt.
  Nu rämnar detta, troligen snabbare än de anade. Bloggar och hemsidor poppar upp ideligen och nätverken som för fram, för dom, obekväm information växer fort.
  Folket är inte dumma, bara aningen godtrogna. Dock så funkar den taktik de använt mot oss under alla år även åt andra hållet, nämligen att säger man en lögn nog många gånger så blir det en sanning. Bara det att vi blir fler och fler som säger sanningen som motbevisar lögnerna dom försett oss med under så lång tid. Ju fler vi är som säger och skriver sanningarna, desto fler får även reda på dom.

  Att de är mycket rädda för detta visar ju alla dessa otroligt frihets- och integritetskränkande lagar man trycker igenom överallt.
  FRA-lagen, IPRED, ACTA osv är, tror jag, bara förstadiet till vad som komma skall.
  Man vill även att anonymitet ska förbjudas på nätet, vilket skulle få bort de "whistleblowers" som jobbar mot ledarnas agendor.

  Man tar därför till alla möjliga knep för att få in de verktyg i systemet som krävs för att kunna kväva det fria nätet.

  "De" har fortfarande kontrollen över media, men de har tappat kontrollen över att informera oss.
  Den kontrollen kommer de med alla medel att återta, jag är bara orolig för på vilket vis de kommer att göra det....

  SvaraRadera
 5. Tja! Mycket bra inlägg, du tar upp det som de flesta vill fly ifrån. Gillar när folk vill diskutera ett eventuellt 3e världskrig på allvar. Dock som vanligt så finns det folk som vill debattera, folk som jag :D. Du behöver inte ta åt dig, vill bara ventilera vad jag tror är det mest troliga scenariot om 3e världskriget nu skulle braka loss. Vid en eventuell attack från Öst så tror jag inte att varken Norge eller några andra NATO länder skulle få värst mycket hjälp. Och Ryssland kan definitivt INTE ta de baltiska staterna på 1-2 dagar. Fatta genomsnitts hastigheten som armén måste ha 24-7 för att genomföra detta, och då räknar jag inte ens med något motstånd. Sammtidigt skulle jänkare, britter, fransmän och tyskar skulle vara allt för rädda och upptagna för att ge sig in i konflikten direkt. Vi skulle få ett låtsaskrig som under första världskriget i ett par månader. Sen så är det så att Rysslands nya regim är tillräckligt sovjet galna för att använda kärnvapen. Och använder ett land kärnvapen, ja då min vän så behöver jag bara säga till dig att hamstra mat, medicin och en massa jod. Låsa in dig i källaren långt ifrån en större stad och hoppas att de använder en majoritet av vätebomber istället för vanliga kärnvapen som frigör en stor dos av gammastrålning. Också ska du givetvis ha en portion tur och inte få en alltför stor dos strålning. Kan ju tillägga att enda sättet att skjuta ner kärnvapen med är att detonera kärnvapen i närheten av ICBM:en när den återinträder i atmosfären. Och Rysslands "missilsköld" är rakt ovanför våra huvuden, Sverige ligger rakt under där ICMB:erna återinträder. Hur kul är inte det? Större delen av världens länder skulle kastas tillbaka till medeltiden då el, värme och alla prylar med elektronik slås ut. Låt oss säga att vid ett fullt utvecklat 3e världskrig så dör väl en ca 300-500 miljoner människor inom en vecka och resten förpassas till en medeltid i kaos. Strålningsjuka och folk som mördar varandra över mat, folk som fryser ihjäl m.m skulle prägla vår vardag. Inget trevligt scenario som sagt. Låt oss hoppas det dröjer lite till. :D

  SvaraRadera
 6. Hej Fysikern..
  Låter ju lagom roligt att veta att vi har detta "skydd" ovanför oss.

  Skulle det bli ett fullskaligt kärnvapenkrig så är ju det verkligen slutet..
  Tur är väl att det inte finns någon egentlig vinst i det, annars hade vi nog redan sett det användas fler ggr än i WW2.

  SvaraRadera
 7. Muslimkramande Kommunistjävel du har bra fantasi du.D u lever i en bubbla långt ifrån verkligheten. Se bara på hur kulturberikapacket du vurmar för bränner ner Sverige eller har du slutat se på nyheter? Idiotiskt inlägg av en idiot och för idioter.

  SvaraRadera
 8. Anonym den 4 september 2009 02:13 Tar det mening för mening, så du hänger med i svaren ordentligt:
  "Muslimkramande Kommunistjävel du har bra fantasi du."
  Två fel, ett rätt. Kramar ingen religion, anser religion per ce är förgörande för individen och samhället. Kommunist är även det fel, likväl som jag inte är en renodlad kapitalist e.d. Fantasi, det har jag och är glad för det..

  "D u lever i en bubbla långt ifrån verkligheten."
  Beror på vilken verklighet du anspelar på. Väldigt långt från Gaza stämmer, men nära t.ex. en verklighet full med missbruk från myndigheter, politiker & media...

  "Se bara på hur kulturberikapacket du vurmar för bränner ner Sverige eller har du slutat se på nyheter?"
  Jaha, vart vurmar jag för någon?? Media berättar ju inte sanningen om vilka som utför brotten, vitpixlar brottslingar med utländsk härkomst, mörkar medvetet och uppsåtligen förövare som inte är vita svenskar. Du pratar mao emot dig själ mycket här, eftersom det inte är via nyheterna man får reda på dessa saker...
  Antar att du menar att jag kritiserar Israel och USA, men det är en vild gissning.

  "Idiotiskt inlägg av en idiot och för idioter."
  Din fria vilja att tycka så naturligtvis, men försök att komma med kritik som handlar om något konkret än vidlyftigt svepande som här. Du märker väl själv att din kritik inte är kritik, utan bara sett ur en sekteristiskt synpunkt, fyllt av hat?

  SvaraRadera