2010-03-15

Propagandatryckerierna ökar takten...

Är det en smått bisarr propaganda som vi nu ser spelas upp?

En kommentar lämnas i ett forum, måhända en urbota korkat och väldigt smaklöst kommentar, och detta fick polissverige att gå i spinn totalt.
50 poliser sattes in för att få tag i och även förhindra den massaker som en student sa att han skulle genomföra på KTH.
Nu har de med hjälp av FBI fått tag i mannen, som sa att det var ett skämt...
Att studenterna var rädda och oroliga skall såklart även det framföras så tydligt det går. Märkligt att det inte figurerar en enda i någon artikel som ansåg detta vara ett fullständigt överdrivet agernade från någon inblandad part...

Alla ingredienser är där som skall smidigt och försiktigt fösa in oss i ett tillstånd där vi skall känna oro, men samtidigt tillit.
Oron för att knäppskallar gör mycket hemska saker, och tilliten för att våra ledare har metoderna och tekniken att förhindra dem.

Visst ser det ut som en mer eller mindre iscensatt propagandanyhet?

Detta är ju bara en av hundratals genomkorkade kommentarer som lämnar tangentborden dagligen bara i Sverige. Dödshot och liknande har jag sett på andra forum, där man vill bränna ner skolor, bomba en arbetsplats eller skjuta en lärare. Inte tusan har det kommit poliser i full karriär till de skolorna, inte heller har FBI sniffat reda på denssa ynglingars laptops..

Nej, detta är rätt i tiden.
Jihad Jane sägs det ju att man fick tag i på samma sätt, genom e-post och liknande.

Märk väl andra saker vad det gäller Aftonbladets artiklar..
- Ingen lista med bloggar som länkar till artikeln..
- Ingen möjlighet att kommentera...
Dessa artiklar är sas helt stängda, så de flesta sovande som kikar på dessa "nyheter" kan inte via andra kanaler få en annan syn på det inträffade.
Expressen verkar anamma samma tystnad i ämnet, det är enbart den officiela propagandan som får komma igenom mediafiltret...

Nu ska man mata i oss att alla att övervakningsstaten är den rätta vägen att gå, och vi kommer få fler och fler exempel på den säkerhet vi kommer få av detta.

Exempel baserade på sanning eller lögn har tidigare kvittat, och kommer så kvitta även i framtiden..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar