2010-03-13

Riskfritt gift..

Jösses vilken tur!
Nu kan vi alla andas ut, för en domstol i USA har nämligen i en dom sagt att vaccin inte orsakar autism...

Det måste ju kännas bra för alla som varit lite oroliga, nervösa eller så gällande att barnen skulle få i sig kvicksilver.
Att det här gäller tre familjer mot hela läkemedelsindustrin/amerikanska staten har säkert inget med saken att göra. Att det är industrin själva som oftast undersöker om biverkningar mm, och därmed mer eller mindre kan friskriva sig själva, är ju såklart inte ett problem.
De är ju schyssta och mer mänskliga än människan själv, där vinstprocent och marknadsandelar är väldigt lågt prioriterat..
Staten även i USA är ju som här, till för folket, och gör alltid allt för folket och ser till att de stora, feta företagen inte kommer undan eller har det lätt.
Lite ironisk ovan, ifall ngn missade det..:)

En effekt av domstolens utslag är att "det betyder att föräldrarna inte får driva en skadeståndsprocess mot staten."
Utgången av detta var sedan länge klart. När fick staten någonstans någonsin stå med ansvar och en skyldig-dom på sig??

"År 2001 visade en amerikansk utredning att autism bland barn hade minskat i områden där vaccin med Thimerosal togs bort. Men sedan dess har flera vetenskapliga studier visat att det inte finns något samband mellan substansen och funktionshindret"
Det är som Irlands nej till Lissabonfördraget... Gör om, gör om och gör om till det kommer fram det resultat som vi behöver.
Även IPCC och dess sk forskare har ju bevisligen pysslat med samma sak, så man har en tilltro till många sk forskare och utredningar som inte ens orkar över den minsta tröskel..

2 kommentarer:

 1. Viktigt inlägg!

  Keep up the good fight HCA!

  En eminent blogg för övrigt och hoppas fler hittar hit!

  Mvh

  Byfanen

  SvaraRadera
 2. Tackar för de fina orden Dalmasen..:)

  SvaraRadera