2010-08-23

Bra Spartips!

Emil Gustafsson har blivit lite "rikare", på ett mycket lätt och smidigt sätt..
Han har på köpet dessutom på ett subtilt sätt kunnat ge bankerna ett långfinger och minskat deras kontroll i alla fall lite, hållit nere utgifterna för handlare och fått vanlig hederlig uppskattning tillbaka.

Det allra bästa är att detta kan precis varenda en åstadkomma åt sig själv, utan en enda krona som insats!

Hur är detta möjligt då?

1 kommentar:

 1. tack för omnämnandet. Och kommentaren som du gav.

  Jag svarar här så kan du se vad jag skrev till dig:

  Exactly! Haha, Engelska ger lite mer kraft i sammanhanget, jag skrattade ganska mycket åt din kommentar. Mycket pga. att jag håller med i vad du säger! utan att veta varför, låter det faktiskt bättre än på svenska.

  Skitbra exempel detta med skobutiken. Att ha med sig endast 400 skapar ju två positiva saker. Det blir omöjligt att låta skoförsäljaren merförsälja på dig. (du säger helt enkelt att du inte har mer pengar, vilket dessutom är sant)
  2. Om det dessutom skulle vara så att du hittar ett par jättesnygga skor för 800kr så måste du hem och hämta mer pengar. Då får du i alla fall yttligare 1-4 timmars betänketid om det verkligen är värt att spendera den dubbla summan. Kanske, kanske inte. Men nu har du i alla fall valmöjligheten. Bra idé!!

  Hela samhället drivs av företag som gör allt för att maximera vinsterna. I och med de nya betaltjänstlagarna har bankerna verkligen visat att demokrati inte har med oss att göra. Känner du till dessa? Det är helt sjukt vad dessa kommer att göra med marknaden. Bankerna tvingar oss att använda kort. Allt för att tjäna mer pengar. I framtiden kommer det bara finnas köpcentrum. Alla småbutiker kommer slås ut av alla kortavgifter.

  Det är verkligen på sin tid att någon gör något. Du är med på det som vi pratade om. Att göra en hel stad kontantlös? Ska bli kul att se folk köpa grönsaker hos en gårdsbutik på kort!

  Kanonkul att läsa dina kommentarer som i högsta grad är givande. Tack även för beröm!

  Mvh Emil

  SvaraRadera