2010-08-13

Äntligen!..Eller..?

Nä dra mig baklänges på en rostig hästkärra utan hjul!

Läkemedelsverket skall utreda biverkningar från Pandemrix!
Tjoho, äntligen så händer det saker och ting, nu ska snart de ansvariga bli dragna i sina slipsar och böna om förlåtelse för att de tvingade på oss detta sattyg!

Men vänta nu...hmmm....
Det kunde jag väl ge mig fan på..:( Det är, igen, bara en liten puff av det sedvanliga tricket att utreda en yttepytteliten del av något mycket större för att sedan kunna med stolt min berätta att de varit utsatta för en utredning och att den kom fram till att inget konstigt eller farligt skett..

Man ska bara utreda sex fall av narkolepsi.
Wow liksom... Som att det skulle vara de värsta rapporterade biverkningarna.
De som drabbats av missfall, de struntar man tydligen i...
Anhöriga till de som misstänkts ha avlididt av vaccinet är inte heller värda att få veta sanningen..
Alla de andra som fortfarande, ett år efteråt, har andra hälsoproblem än narkolepsi är såklart inte heller intressant att granska..
Barn som blivit helt förändrade efter att fått vaccinet, dem kan man inte heller hjälpa..

Hela denna smutsiga vaccinsoppa hade tydligen inget annat ändamål än att ge Big Pharma feta intäkter. Alla inblandade blundar hårt och intensivt för alla de kanske tusentals människor vars liv förstörts eller kraftigt försämrats i den giriga jakten på intäkter.

Ansvariga på bl.a. Läkemedelsverket borde granskas i detalj, som exempelvis Jan Liliemark.
Han verkar vara helt hänsynslös i sin iver att friskriva detta vaccin, och det vore mycket intressant att få reda på om vilka stolar han egentligen brukar sätta ner sin ändalykt..
Han lär bl.a. sagt:
"Professor Jan Liliemark vid Läkemedelsverket har inte hört talas om hjärnblödning som biverkning av vaccinet tidigare.
– Det är väldigt tråkigt att sånt här inträffar. Men det är för tidigt att säga om det har något samband med vaccinet eller inte. Vi får titta på rapporten och utreda det."

Detta trots att hans verk då redan hade haft flera rapporter om detta som misstänkt biverkning. Avfärdade såklart, som alla andra kraftiga biverkningar, men likväl har de fått enmälan om det...

Ingmar Persson är en annan person som man borde sätta ljuset mot och inspektera noggrannt..
Maria Brytting på Smittskyddsinstitutet skulle man kanske också kika närmare på..
Björn Olsen kanske borde synas. Han är mannen bakom kommentaren:
"- Båda två var svårt sjuka människor. Deras tid var nog inne, vaccin eller inte. De dog av döden, helt enkelt."

Sen har vi ju Annika Linde... Om henne på Smittskyddsinstitutets hemsida:
"Annika Linde, född 1948, är sedan oktober 2005 statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet, SMI och dessutom chef för avdelningen för epidemiologi. Statsepidemiologens ansvar är att ha kontroll över smittskyddsläget i Sverige."
Ha detta lite i åtanke när vi ser på hennes kommentar här:
"– Vi har ju lagt ned ett antal miljarder på den här influensapandemin och det är inte min grej att bedöma om det var värt det eller inte, utan min grej är att försöka ta reda på vad vi gjorde, vad vi fick för resultat, hur vi lyckades påverka pandemin och vad det kostade jämfört med vad vi sparade. Sedan måste politiker och medierna och alla övriga debattera om det här är en strategi som vi ska ha i framtiden eller om vi ska ändra på den."

När kommer media att granska dessa damer och herrar? Får vi reda på om de snart får finfina jobb inom den privata sfären av Big Pharma, eller om de varit på lyxresor, köpt ny bil eller annat?
Nej, det kommer vi inte att få tyvärr, eftersom media verkar i allra högsta grad saftigt insyltad i denna globalaskandal.

WHO som man säger skall granskas kommer även de att gå fria.

Därefter kommer folket att glömma det hela, och vid nästa larm bli lika skrämda och lättledda.

Undrar vad det kommer vara då?

2 kommentarer:

  1. Nya larm har redan kommit! Det handlar om en "resistent superbakterie" (givetvis våldsamt överdrivet). Läs här och här.

    SvaraRadera
  2. Bra skrivet. Minnet är inte längre än näsan. Få vad patetiskt. Varför lär sig folk inte? Jag kan verkligen inte sätta mig in i rollen som helt omedveten!? Hur Skulle världen vara då? Vad tänker alla dessa människor på hela dagarna? Står det helt stilla mellan kl. 8-22?

    SvaraRadera