2011-01-19

Massdöden av djur..

Vad i hela friden är det som sker?

Tänker på alla de rapporter om djur som oförklarligt dör i stora antal.
Det är inte bara fåglar i Sverige, utan det sker över hela världen. Inte är det enbart fåglar heller, utan fiskar och bläckfiskar sköljs i land och kan räknas i många tusental, några miljoner, eller i flera ton. Även maneter stryker med.
Fiskar är det inte heller enbart i haven som de dör, utan även i vanliga sjöar som här i Haiti...

Man skulle kunna tro att för de vattenlevande djurens del att det gigantiska oljeutsläppet skulle kunna beskyllas, men eftersom det verkar ske på så vitt skilda platser på vår planet så är det nog inte troligt att det är enda orsaken.
Se t.ex. denna karta (ej uppdaterad sedan 5/1).

De officiella förklaringarna är lika många som det är händelser.
Jag skulle mycket väl "köpa" om man förklarade en massdöd av fåglar med förgiftning, men när det sker om och om och om igen....
Sen alla vattenlevande djur? Och att det sker så ofta och på så kort tid?

Officiellt har man knappast rört i teorin att vi har ett polskifte, eller att det skulle vara något annat som vi inte har en susning av en suck att påverka eller förhindra.
Andra teorier som finns handlar om solstormar, Nibiru/Planeten X, chemtrail och/eller HAARP eller att det är en följd av "mystiska jordbävningar"...

Som vanligt finns det en uppsjö av teorier.
Borde det inte finnas en gemensam förklaring till allt det som sker med djuren?
Eller är det den gamla klassiska slump- och tillfällighetsförklaringen a'la 9/11 som kommer gälla?

Kommentera gärna vad du tror, tycker eller vet..

9 kommentarer:

 1. Jag har en teori, som emellertid är lite mer åt det "spacade" hållet. Kan nämna den lite kort i alla fall:

  Massdöden av djur skulle kunna vara ett slags "rapture-scenario", dvs det bibliska "uppryckandet" som sägs föregå en bättre värld. En del av djuren, i det här fallet, dör visserligen i fysisk form, men återuppstår på ett annat tillvaroplan, i en högre vibrationsform. Detta skulle i så fall utgöra inledningen på en längre process som i slutänden leder till att även människor "omvandlas" till ett högre tillvaroplan, möjligen då till jorden i dess mer utvecklade form.

  Finns det en koppling till de gigantiska farkoster som för något år sedan "parkerade sig" i och omkring solen och som sågs och kan ses med satelliten "Stereo Behind"?

  SvaraRadera
 2. Joakim: "Spaca" på du, det är bara ett friskhetstecken :).

  Ingen vet med säkerhet, eller ens en gnutta säkerhet, vad som egentligen sker när man släckt lampan och inte finns som det levande väsen som vi känner till.
  Varför fåglar och fiskar? Eller är det mitt trånga seende gör att jag öht ställer den frågan?

  De där "sakerna" kring solen är minst sagt fascinerande, även de där meteoriterna som svänger och har sig runt där :):)..

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=j54ccEW0yv0&feature=player_embedded

  Det här är George Kavassilas, han tar bl.a. upp mycket intressanta tankar och upplevelser om solen, månen och jorden.

  Sedan håller Mike Adams (Health Ranger) på att ta upp om massdöden i djurens värld.

  Det svåraste är väl att kunna lita på information vi får ang detta.

  Joakim, jag gillar att du spacar ut. Fast egentligen behöver man inte dö för att uppgå i en högre dimension. Men hela näringskedjan, bin, utan dem ingen polinering, växterna dör, utan växter inga växtätande djur, osv osv. Så är detta ett led att avfolka jorden.

  De s.k. experterna säger att fåglarna fått ett trauma, javisst, men vad? Att djurlivet i vattnet dör, är inte förvånande med tanke på BP katastrofen och Corexit.

  Eller är det så att nu har det kommit in andra spelare på planen som spelar ut utan att bry sig om någonting.

  Jag tänker på vad dessa piloter är för typ av människa om de nu är det. Ju mer jag får reda på ju mindre vet jag tycker jag.

  Sedan kan man ju undra vad mänskligheten, större delen av den, har blivit av. Ingen reagerar ju. Jag tycker själv jag blivit mer passiv. Jag orkar inget känner jag ibland. Framför allt om jag varit ute.

  Jag kollade på den här kartan i artikeln som tog upp var de flesta döda djuren hittats. Nästan ingen i forna Sovjetunionen. Intressant.

  SvaraRadera
 4. Monica: Piloterna som sprejar med chemtrails antar jag att du menar.. Att få folk att göra de mest bisarra, hemska och sjuka saker är tyvärr väldigt enkelt. Se bara på alla soldater som blir fullständigt avtrubbade redan innan de ska ut i fält. Vår egen indoktrinering och hjärntvätt på oss alla från späd dagisålder.. Säger bara "ledaren" att man ska göra något, så gör de flesta det även om varenda cell i kroppen skriker NEJ! eftersom indoktrineringen att lyda ledaren satt sig så djupt så den tar överhanden.
  I det lilla som det stora, så har ledaren äckligt mycket makt över individerna, och de som gör lite eller mycket motstånd skräms eller köps..
  Såg igår en dokumentär om BP, som köpt sig offrens/efterlevandes tystnad gällande en olycka i Texas. Alla utom en dotter till mor och far som omkom, som drog upp dem i rätten.
  Förlikning till slut, innan rättegång, med okänd summa pengar som det var hemligt kring. Men, hon hade inte sålt sin tystnad..
  Lojalitet mot arbetsgivare är ofta starkare än den mot familjen, så hur kan den då inte bli om hjärntvättning och indoktrineringen är extremt mycket värre?

  Att bli orkeslös känner jag igen.
  Visst kan sprejandet ha med det att göra, och särskilt om aluminium är en av komponenterna. Ingen skojig metall att få i sig, där man misstänker att aluminium kan öka risken för alzheimers exempelvis. Bröstcancer är en annan sak som sägs öka om man exponeras/får i sig det:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Aluminium
  Fluor är en annan komponent som segar ner oss mentalt. Finns fler saker i allt det vi får i oss via mat, dryck och luft...

  Att så få reagerar hänger troligen ihop med att man varit så noga med att få oss medgörliga under lång tid med en mix av propaganda, indoktrinering och kemiska substanser.
  Vaccineringen förra året var det ultimata beviset för mig att svenskarna troligen är de absolut mest medgörliga och ledartroende.

  SvaraRadera
 5. Jo jag anser nog att man måste dö för att uppgå i en högre dimension. Fast man dör ju inte egentligen, det är bara det gamla skalet man lämnar efter sig, likt en larv som lämnar puppan efter sig och blir till en fjäril. Och när det gäller "the rapture" så behöver de som rycks upp inte genomgå en barndom på nytt. De överförs liksom direkt till nya fullvuxna kroppar, som passar den högre dimensionens svängningstal. Men en del blir kvar här på den fysiska jorden. Som det står någonstans i Bibeln; "två människor står på en åker, en rycks upp och den andra lämnas kvar". Men jag tycks ha snöat in på The Rapture, djurdöden kan ju som sagt ha helt andra, naturliga, orsaker.

  SvaraRadera
 6. Det du skriver om polerna flyttar sig.... Läste en artikel om att de fått ändra markeringar på en del landningsbanor pga detta. Dvs att "banorna" flyttats :)

  Denna skiftning känns inte som en anledning till att djur dör i vissa situationer på vissa platser, men vad vet jag = inte mycket.

  Men inte tror jag att vi människor är oskyldiga till vad som händer nu. Ser framemot mer läsning om du hittar mer info.

  SvaraRadera
 7. Mot Strömmen: Är det polskiftning som sker, så är vi troligen oskyldiga :)..
  Sen är "vi" skyldiga till massor av elände och förstörning, men är det olika saker som av en otrolig tillfällighet gör att effekterna kommer nu, inom en kort tidsrymd?

  BP kan säkert hållas skyldig för en del, men troligen inte det som skett i Nya Zealand eller Haiti t.ex...

  Ska rota mer..

  SvaraRadera
 8. Det kanske helt enkelt är så att ingen vet riktigt. Utan kommer bara med kvalificerade gissningar!?
  Jag har då ingen aning iaf.

  SvaraRadera
 9. En sak kan nog vara rätt säker på, som Wayne Madsen säger:

  "Government says it killed birds in Colorado. When the government's lips are moving, they are lying -- period."
  http://www.waynemadsenreport.com

  SvaraRadera