2011-01-10

Wikileaks, styrd propaganda?

Det är som sagt alltid viktigt att inte bara se på vad som sägs och visas, utan även vad som inte får någon som helst belysning.
En liten monolog gällande Wikileaks, med många poänger gällande just detta om vad man är tyst om.Betänk även det som Julian Assange sagt om 9/11:
“I’m constantly annoyed that people are distracted by false conspiracies such as 9/11, when all around we provide evidence of real conspiracies, for war or mass financial fraud.”
Alla vi som bara lite satt oss in i denna händelse är i en förkrossande majoritet överens om att den officiella teorin är minst sagt skakig och extremt bristfällig.
Sen vilken eller vilka av alla andra teorier som florerar som bär mest sanning är närmast omöjligt att enas kring. Det är dock inte egentligen det viktigaste, att vara enade kring en mer med sanningen överenstämmande teori.
Det viktiga är att man inser att de officiella etablissemanget har anammat en teori som har mycket svårt att överensstämma med verkligheten....

...och innan en viss "anonym" börjar skicka en drös med kommentarer kring detta, så ger jag redan här en länk till Bollyn som h*n alltid hänvisar till, så kanske jag undviker att det kommer en kvadriljon kommentarer med samma länkar..;)

1 kommentar:

  1. Jag var lite försiktig i början, för jag var inte till 100% säker på vad Wikileaks var för slags organisation, och om de hade ett ärligt uppsåt. Idag är jag övertygad om att de existerar för att dölja något. Jag citerar min egen slutsats i de funderingar som funnits i ämnet:

    "Hemska uppgifter om tortyr och övervåld i Irakkriget avslöjas [av Wikileaks] men endast för att dölja ett mycket större brott. En stor lögn avslöjas för att dölja en ännu större lögn. Klassiskt desinformation i praktisk handling. Allt fokus kastas på kriget i Irak och dess vidrigheter. En gigantisk såpopera rullas igång kring Wikileaks. MEN, inga uppgifter (av substans) publiceras i Wikileaks som visar på den verkliga ORSAKEN till "kriget mot terrorn"; den av makteliten arrangerade sprängningen av World Trade Center och den påhittade historien om muslimska fundamentalister och den likaså påhittade terrororganisationen Al Qaida. Människor VILL tro att Wikileaks är en organisation som kämpar för sanningen, organisationen kan en gång ha haft uppriktiga och ärliga avsikter. Idag är de endast ett redskap som spelar helt i maktelitens händer."

    Istället för att alltid ligga "steget efter" inför ständigt nya attacker av desinformation så behöver vi etablera ett "trimmat väderkorn" för att kunna ana och förutsäga falska sanningssägare redan innan de dyker upp. Hur går detta till? Det är givetvis fullt möjligt!

    SvaraRadera