2011-06-23

Vacciner dödar spädbarn

Desto mer vaccin som ges spädbarn, desto högre dödlighet bland dem..
Japan och Sverige är, enligt denna artikel på Infowars och den undersökning som de hänvisar till, faktiskt de två länder i den "utvecklade delen av världen" som har minst vaccineringar i sina vaccineringsprogram och även lägst dödlighet bland spädbarn.
USA, som har flest vaccineringar i sina program. har även flest döda spädbarn..


Frågar vi myndigheterna om detta så är jag rätt så säker på att de kommer mumla något om tillfälligheternas slump, att det finns inga riktiga bevis och att alla tester som vaccintillverkarna gjort visar inte på någon fara alls egentligen...
Sen så kommer försvararna av Big Pharma, verklighetsförnekarna, att gaffla något om att "jamendu, tänk så många liv som vacciner räddat" utan att kunna bevisa sin sak alls..

Blir nog intressant detta.
Kommer propagandamedia skriva nÃ¥´t om detta tro?

3 kommentarer:

  1. Det var något förvånande, i detta vaccinationstokiga land. Kanske finns här ändå något slags intuitiv känsla kvar att man inte skall vaccinera riktigt små barn. Förhoppningsvis börjar folk allt mer att lita till sitt eget omdöme, och inte blint svälja myndigheternas rekommendationer.

    Glad Midsommar!

    SvaraRadera
  2. Oerhört intressant artikel, och en väldigt välskriven samt trevlig blogg. Keep up the good work.
    Mvh Johan

    SvaraRadera
  3. Joakim:
    Den där intuitiva känslan blev allvarligt utmanad under Pandemrix-skandalen, där det fanns flera som via media påtalade att de inte ville utsätta sina små bebisar för den hemska influensan.
    Det vore mycket intressant att se hur mycket mindre sjukdomar det är i USA.. Kanske inte hälften av de i Sverige, men en väsentligt stor skillnad bör det vara iom att de har mer än dubbla antalet doser.
    Är det ingen skillnad, eller mycket liten, så är ju frågan vad de extra vaccindoserna gör för nytta..

    Johan:
    Tackar :)..

    SvaraRadera