2007-10-16

Om det hände i Sverige...

Sverige har drabbats av terrorn. Öresundsbron är sprängd, skulden hamnar direkt på den ökända gruppen kallad SFFM (Sverige Fritt Från Mygg)
Detta hände för ett år sedan. Hjärnan bakom SFFM, Sven Mosquito från Oslo, sägs hålla sig gömd i någon av fjordarna i Norge.

Han är bror till Stig Mosquito som är huvudägare i investeringsbolaget NOProfit, där Sven även är en av delägarna.

Vår statsminister, Tage R Dinslant, är privat tjenis med Sven å Stig. Dom har även ett annat bolag ihop, Tardinskatt AB. Bilder på Tage, Sven å Stig finns sedan tidigare, där man ser dom lismande på den ena kändiskrogen efter den andra.


Att hans polare Stig, den fruktansvärda dagen tog färja över till Köpenhamn för första gången i sitt liv, verkar inte bekymra Tage.
Det har varit några rader i tidningen om hans kompanjonskap med Stig å Sven, men det är ingen vidare nyhet. SVT å TV4 rycker att det är pinsamt för den store, underbare Tage att ha dessa kopplingar, men inte mer...
Att vår häftigaste reporter, Inge S Näll, dessutom rotat fram mycket mer smuts kring vår kära, varma och medmänskliga statsmininster, och visat upp den smutsiga byken i filmen "Fahren Hit, Fahren Dit", har inte haft nämnvärd effekt på hans popularitet.
Fy så elak den där Inge är!!


Nä, Tage gjorde det enda rätta, han såg till att fängsla alla från Oslo som kunde tänkas ha med Sven att göra. Svens barndomskompisar, fröknar från lekis, gamla flickvänner (och pojkvänner med för den delen), personal från favoritkrogen....ja, alla togs in för föhör, och antogs vara med i SFFM.

Nu, när det varit val igen, så vann såklart Tage..:) Ett hallelujamoment!
Hans motståndare, Stig Å Tsidan, var en knapp procent från att vinna. Nu var det även så att i flera valdistrikt så misstänkte man att det hade fuskats med valsedlarna. Det fanns starka indicier på detta (bevis påstår vissa om de 238 postsäckar med röstsedlar man fann slängda i Hjälmaren, alla med Stig Å Tsidan som vald kandidat), men undersökningen lades ner utav Tage´s kusin, Polismästaren Karl Medkjol utan att man undersökte detta vidare.

Nu har vi åter denna underbara ledare, som tryggt värnar om de svaga i vårt samhälle som vå gudomliga ledare. En ledare som älskar Toblerone, och som precis köpt Öland.

2 kommentarer: