2008-04-28

10 miljoner klimatsoldater

Närmare två miljarder kronor ska satsas på att få tio miljoner amerikaner (3,3% av befolkningen!) att vara med och föra ut budskapet om klimathotet.
I mina öron låter det mer som en enorm propaganda för att övertyga de som ännu inte är med i klimatreligionen om att syndafloden kommer om inte alla tillsammans, under den hycklande klimatprofeten AllahGore´s beskydd, arbetar för att minska människans klimatpåverkan...
Att tänka på, det är tio miljoner människor i enbart USA man är ute efter... Tänk sen hur det blir globalt (om det skulle funka bra i USA, så kan det bli en global rörelse snabbt...).
3,3% av 6,5 miljarder är 214 500 000 människor i klimatreligionens missionerande förtrupper...burrr...

All denna information ska nå det amerikanska folket genom reklamkampanjer som sänds tillsammans med de mest populära TV-showerna/programmen. Kampanjen, We Can Solve It (eller bara WE) sköts av en organisation (de som fördelar stålarna) som heter The Alliance for Climate Protection. Inte förvånande så sitter hycklaren själv högst upp i styrelsen. Chairman Of The Board: Al Gore...

WE beskriver gärna vad den globala uppvärmningen beror på, varför och vad man kan göra åt det. Problemet är att denna text är fylld med så mycket skrämsel och felaktiga påståenden så jag blir rent förbannad....
Började recensera några stycken i texten, men märkte att det skulle blivit en roman av det..:(
Läs och begrunda. Leta gärna fakta och bevis till deras påståenden.... Jag fann få kan jag säga.

Vad ska vi kalla dessa "fotsoldater" som i klimatets namn ska omvända de vilsna själar som inte tror rätt? Grönskjortor? Gorejugend?
Vad ska vi kalla den extrema mörkläggning som är gällande klimatets verklighet, och den totala ignorans för att syna Al Gore i sömmarna från MSM´s sida? Propaganda? Desinformation?
Vad kan vi kalla denna nya rörelse, om inte annat för en religion? Den har alla ingredienser för att få folk att pga rädsla vända sig till en profet som säger sig ha lösningen mot den nya tidens syndaflod, men det kommer att kosta och det kommer att innebära försakelser...(läs gärna på henrik-alexandersson.se och inlägget "Klimatkulten")
Det värsta är att man kan tillhöra denna religion samtidigt med en annan..... De konkurrerar inte med kristendomen eller islam, utan omfamnar de båda religions-jättarna för att tillsammans kunna rädda moder jord.
Snart hör och ser vi ungdomar marscherande i takt, trumvirvlarna dansar mellan husen, slagord ekar i gränderna från dessa unga människor förblindade av tilltro till sin upphöjde ledare....
Överdriver jag? Hoppas det. Hoppas verkligen det.....

3 kommentarer:

 1. Detta låter som miljöfacism! Alla de som skall övertalas till att tänka som eliten, det kommer nog inte bara att handla om miljöhoten. Säkert kommer kärnkraften att tas upp som räddningen. Då är kostnaden för dessa fotsoldater en bra investering. Sedan hur världen ser ut med mer kärnkraft vågar jag inte tänka på :(
  Den nya miljreligionen har fått sin påve i Al Gore.

  SvaraRadera
 2. Tänk på att inom usas miltära styrkor så kan man räkna in som mest knappt tre miljoner st:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Usa_military
  Dessa grönskjortor kommer vara mer än 3:1 mot dessa. Nu kommer väl inte dessa vara utrustade med annat än ett förvirrat psyke, jehovas-vittnen-liknande "upplysning" och färgstarka broschyrer, men det är illa nog...
  Utvecklingen går åt helt fel håll. Acklimatisering är nog en bättre väg att gå än att ens komma på tanken att den lilla människan kan påverka klimatet så det inte blir varmare/kallare.

  SvaraRadera
 3. Jepp, stormen kommer och det är härliga tider!!!

  Folk har börjat fatta så smått det som jag har fått lära mig på mina utbildningar som ekolog för tio år sen. Vågen av insikt sprider sig på ett underbart sätt över hela världen och inte ens ni kan stoppa den. Människans utveckling är oundviklig och obeveklig och kommer inte stoppa förrän vi alla lever på ett långsiktigt hållbart sätt.

  Jag förstår att ni är rädda och gör vad som helst för att klamra er fast vid det som just nu känns tryggt och bekant, men det finns inget att vara rädd för! Jag lovar! Denna våg av miljömedvetenhet är endast positiv och kommer leda till en bättre värld för oss alla. En värld där vi inte längre behöver oroa oss för gifter i maten (rester av de bekämpningsmedel man idag använder i alla jordbruk utom de ekologiska) eller för att våra energikällor ska sina (uranet tar slut om ca 70 år, så kärnkraften kan tyvärr inte rädda oss). Med sol, vind och vatten kan vi få nästintill gratis energi i många tusen år framöver och med en fungerande återvinning slipper vi gräva sönder och förgifta markerna och skapa ruttnande sopberg. It´s all good!

  Så sluta tjura och häng på istället! Ni är sååå välkomna. :) /Hälsningar Helena, lärare, entrepenör och ekolog

  SvaraRadera