2008-04-16

Hjärntvättad kille

Filmen är, vad jag kan få ut av det, en produkt från Greenpeace.
Är Greenpeace verkligen bakom detta, så är det en stor skam för dom, och ta mig fan mental barnmisshandel.
Hör vad killen har att säga. Det värsta är att fler och fler barn i din närhet är/kommer bli likadana. Det är vår uppgift som vuxna och/eller förälder att se till att denna massiva hjärntvätt som media och hela samhället utsätter våra barn för, tar slut!
KAn endast likna vid det man läst om Hitlerjugend. Det hände för mer än 70 år sedan, med i jämförelsen mycket små medel.
Nu handlar det om barnen i hela världen.....

11 kommentarer:

 1. Huu..det var ju antikrist själv !
  Svarta ögon och hat i blicken.

  ;-)

  SvaraRadera
 2. Vadfalls... det där var ju galet! Shit, nu vågar jag knappt gå till jobbet...

  SvaraRadera
 3. Det här är riktigt ruggigt att se, en ung människa så full av hat till vuxenvärlden. Det verkar som om Greenpeace supportar den här killen men det kan ju också vara så att han bara råkar vara med i Greenpeace, och har en extremt militant framtoning.

  Har gått ur Greenpeace, sedan länge, efter att jag började misstänka att organisationen inte längre lever upp till sina ideal, utan snarare har blivit korrumperad.

  SvaraRadera
 4. Stirrande rakt fram och nästan inga blinkningar. Precis så pratar en människa som återger vad någon annan sagt = någon annan kontrollerar hans hjärna och tankar. Pojken har ingen genuin känslomässig återkoppling.
  Fejkad empati är vardagsmat för Greenpeace.

  Heter han Damien? /J

  SvaraRadera
 5. Jag har mailat Greenpeace och frågat om de verkligen är producenten. Återkommer med ev. svar =)

  SvaraRadera
 6. Den stackars killen kommer inte att få ett lätt uppvaknande, när han om framöver märker att polerna är kvar, haven inte stigit och svämmat över NY, london eller Holland. Detta kommer för den delen inte att bli lätt för någon av de klimatreligiösa att smälta (äh, den var dålig, jag vet..:).). De rapporter som man får se, bara via bloggar konstigt nog, påvisar en tillväxt av is, temperaturer som ligger stilla eller tom sjunker, larmrapporter om etanolens verkningar och biverkningar osv... Det sorgliga i detta är att man ofta använder samma källor som IPCC & Co använde för att sparka igång hysterin, men att deras projicerande modeller visar sig peka grovt fel. Syndabocken i allt detta måste jag faktiskt tillskriva massmedia, som trots att verklighetens siffror finns att beskåda ändå troget står på klimathotets sida. Propagandan kablas ut besinningslöst, med ett tydligt mål att skrämma skiten ur våra barn och ungdomar. Vidrigt...

  SvaraRadera
 7. Fick just svar från Greenpeace:

  Hi Mons,

  This is indeed a Greenpeace video.

  Kind regards,

  Karen Gallagher
  Public Outreach and Information
  Greenpeace International

  SvaraRadera
 8. Tack M...
  Det var som fan! Jag var faktiskt mycket osäker på om det är en officiell "reklam", eftersom den är så påtagligt hemsk, smaklös och innehåller rena lögner. Detta skulle jag tycka även om det var kristallklart bevisat gällande co2 och "klimathotet"...
  Stackars kille. Hoppas han kommer få hjälp....det finns säkert några som kan få honom bort från denna sekten.

  Tack för hjälpen M!!

  SvaraRadera
 9. Greenpeace gör inte mycket de inte får göra för sina befäl.

  Dom kör med liknande epilog som "Anonymous"

  Visst en unge skulle kunna slänga ut dessa ord, men det känns för regisserat. Iofs har vi sett en översvämmning av liknand "reklam" på TV nu för tiden.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det är en skrämmande utveckling. Reklamfilmer från allehanda företag får med klimat och/eller co2 i någon form. Dessa förbannade isbjörnar eller kalvande isar är med överallt. Ariel (tror jag det är) menar att med deras tvättmedel så går det åt mindre energi och därmed räddas polarisarna...väl långsökt, men man får med isar och björnar...

  SvaraRadera