2008-07-22

Är Carl Bildt vän eller fiende?

Vart har denna man sin lojalitet egentligen? Är han den som egentligen styr vår regering, där han är den som försiktigt lotsar Fredrik Reinfeldt fram till vad som ska göras?

Att hans lojalitet kraftigt kan ifrågasättas, anser jag att enbart hans engagemang i Bilderbergergruppen räcker som orsak:
Han var där 1992, när han var vår statsminister.
1993 var han också där, även då som vår statsminister.
Sen dröjde det till 1996 innan han officiellt var med igen, denna gången med den knepiga benämningen "Bildt, Carl ("International") The High Representative".
Åjodå, 1997 var han med igen, som High Representative...
Sen ett hopp på ett år, men 1999 var han åter med, med benämningen Member of Parliament.
År 2000 var han med igen, då stod han som "Special Envoy of the Secretary-General for the Balkans, United Nations" .
2001 var mötet i Göteborg, men Bildt kunde inte närvara eftersom han var på ett möte gällande Aspen Society, som enligt Bildt själv är en grupp liknande Bilderberggruppen. På sidan jag hänvisar till, kan man läsa följande uttalande från Bildt:
Carl Bildt, who has participated in six meetings, says: “There are several conferences of this sort of type, where people are gathered for a concentrated discussion on subjects of acute importance. Most of the time they are carried out under what is called Chatham House rules, which means that you may use the information given - but you must never tell who have told what. This is normal.
Bilderberg is an old and merited group. There are others which are somewhat more dynamic. Discussions may be on a variety of subjects. Last year I remember a real battle over the sanctions against Austria. I am not going to be participating this year. I have to be at the Aspen-conference instead, which has a similar purpose, in the north of Italy and at the same time”

Från den svenska regeringen kom istället Leif Pagrotsky....
Sen dröjde det tills 2006 innan han officiellt var med igen.
2007 var han med igen, och även det senaste mötet i 2008. Det senaste mötet var även Maud Olofsson med på..
Är det sedan ett sammanträffande att Olofsson, och Bildt´s lakej Reinfeldt, lät partipiskan bli groteskt blodig för att till varje pris få igenom FRA-lagen? Jag tror inte det...

Han var även involverad i Committee for the Liberation of Iraq, som lobbade för en invasion av Irak 2003. I denna kommittén ingick även den krigshetsande gamlingen McCain...
Bildt försökte tona ner detta, men se den gubben gick inte denna gången.
Är det inte förbaskat märkligt, att denna man som var en av ordförandena i fredsförhandlingarna gällande kriget i forna Jugoslavien 1995, åtta år senare är en av de som är med och vill ha till stånd en invasion av Irak?
Hans åtaganden gällande inbördeskriget i Bosnien var allt annat än bra, då han var medskyldig till att godkänna doktrinen att det var ett inbördeskrig, medan domstolen i Haag senare fastslog att det var en internationell konflikt. Doktrinen i sig förvärrade läget, eftersom förhandlingarna i praktiken belönade de etniska rensningarna med territoriella eftergifter.
Bildt ställde sig på Bosnienserbernas sida, och ansåg att Slobodan Milosevic var den som såg till att det blev fred till slut.
I sin egen bok ""Uppdrag fred" kan man läsa hur Carl Bildt skriver att den serbiske krigsförbrytaren Dusko Tadic är mer förståelig på grund av vad dennes mor fick genomlida under det 2:a världskriget under tiden i koncentrationslägret Jasenovac."
Det visar lite på Bildts skruvade syn....

Carl Bildt är även medlem i Trilateral Commission, grundad av de extrema neokonservativa krafter som många idag anser vara de bakom 9/11 och det efterföljande "kriget mot terrorn".
Även dessa möten är informella och superhemliga som Bilderbergmötena.

Bildt är tydligen också kompis med superstrategen Karl Rove, som anses vara hjärnan bakom George Bush två framgångsrika valkampanjer.

David Rockefellar, en av männen bakom bl.a. Trilateral Commission, skrev i sin bok "Memoirs" från 2002:
"Vissa tror till och med att vi är en del av en hemlig sammansvärjning som arbetar mot USA:s intressen. De beskriver min familj och mig själv som ’internationalister’ och de hävdar att jag konspirerar tillsammans med andra runt om på Jorden för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur – enhetlig värld om ni så vill. Om dessa är anklagelserna mot mig, så erkänner jag mig skyldig, och jag är stolt över det"
Detta kallas även NWO, New World Order, en världsregering....
Att Carl Bildt är färgad av denna strategi, önskan för enhetlighet, visar hans idoga och närmast fanatiska arbete gällande EU som är en av de stora pusselbitarna för att ena världen.

Bildt var även han ruskigt snabb att lägga skulden på 9/11 på Al Qaida och Usama Bin Laden. Den tolfte september 2001, publicerat 04:00, skrev han i Aftonbladet bl.a:
"USA har anfallits. Värre än Pearl Harbor."
Detta har en ruskig liknelse med vad de neokonservativa skrev i dokumentet "the Project for the New American Century", där det står: "Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor"
Vidare skriver han:
"Nu är vi i ett nytt krig. Och ett krig som sträcker sig över hela världen. Washington lika väl som Kabul. Nairobi lika väl som Riyadh. Är det den nya tidens nya världskrig vi ser?"
Här har han redan anammat det vi sett sedan dess, kriget mot terrorn, inte ens ett halvt dygn efter "attacken". Det finns alla anledning att tro att Bildt var en "planterare" av informationen som gick ut efter direktiven från eliten inom NWO. Eller är det bara så att han rapat upp vad han blivit matad med via CNN och FOX? Tro inte det, eftersom informationen högst troligt är planterad även där.
Artikeln är främst en beskrivning av den nya fienden, Usama Bin Laden, och hans terrorvälde. Men, Bildt glömde nämna mycket vikitiga saker i sammanhanget. Att det var USA genom CIA som sponsrade Bin Laden & Co i deras krig mot Sovjet i Afghanistan t.ex.
Bildt i sin ställning, bör även ha varit medveten om Bin Laden´s kopplingar till George Bush.
Är Bildt så bortkommen, att han inte ens vet om att Al Qaida INTE är en terrororganisation uppfunnen av Bin Laden eller nån annan, utan att det är namnet som CIA m.fl. gav den databas som innehöll de mujaheddinsoldater (inkl. Bin Laden) som de tränade, avlönade och försåg med vapen i kriget mot Sovjet?
Det mest troliga är att Bildt planterade denna informationen, eftersom det var den order han hade. Se även nu, hur han via sin blogg frenetiskt försvarar FRA-lagen som troligen också är ett beställningsjobb från eliten inom NWO. Den skulle som sagt till varje pris igenom, och denna order kom till Bildt och Olofsson på det senaste Bilderbergermötet.
Det är bara att se på hur Reinfelst och Olofsson betedde sig. Antingen var de skraja som fan för vad som skulle ske om det inte gick igenom, eller så är de övertygade om att deras hussar inom eliten har rätt.
De vill säkert inget annat än säkerställa sina positioner inför den globala regering som raskt håller på att ta form och plats. Vilken orsaken än är, så är framtvingandet och röstningen att beteckna som ett svek mot Sverige...

Bildt är Den Nya Världsordningens utsände för vårt land, där hans lojalitet inte är hos Sverige utan det är Eliten, NWO, han tjänar blint och trofast.... Hans agenda är inte att vara vän till Sverige, utan vän till den globala världsordningen.
Hoppas bara att denna bubbla spricker, så hans verkliga jag kommer fram för folk att se!

8 kommentarer:

 1. Med tanke på tidsskillnaden kan denna artikel mycket väl vara författad redan samma dag, alltså den 11 september!

  Som HCA frågar, hur kunde Carl Bildt så tidigt lägga fram den nu officiella förklaringen???

  Han skriver bl a "nu reser sig ett nytt, friare och bättre Europa" och "nu levde vi inte längre i glädjen över en ny frihet" och "nu var vi plötsligt i en ny värld av
  hot" och "nu är vi i ett nytt krig" och "är det den nya tidens nya världskrig vi ser?" och "nu lever vi i en ny värld" och "nu måste vi söka nya vägar"...

  Vad är det nya han pratar om?

  New World Order?

  SvaraRadera
 2. Högst troligt att det är NWO han pratar om. Som sagt, varför i hela friden så kraftigt påtala att det är nytt? Terrorister fanns ju långt innan 9/11, både som "äkta" terrorister och false-flag-operationer iscensatta av de egna regeringarna, och man har bekämpat båda två tidigare också....
  Men just detta "nya" hela tiden, är ett mycket märkligt ordval.

  Hans engagemang i olika ljusskygga sällskap gör ju inte det hela mindre troligt heller.

  SvaraRadera
 3. från bildtbloggen:

  "Och då tänker jag inte främst på det terroristhot som ju förekommit en hel del i debatten - och som olika debattörer värderar lite olika.

  För oss som ett teknologiskt avancerat samhälle finns det andra hot som på sikt kommer att vara långt allvarligare.

  Som exemplet Estland för lite mer än ett år sedan visar kan attacker med förödande effekter för vårt samhälles sätt att fungera komma genom kablar från mer eller mindre avlägsna och mer eller mindre anonyma källor.

  Och vi har sett flera exempel. I början av sommaren drabbades Litauen av IT-attacker som påminde om de som riktades mot Estland - om än mindre omfattande.

  Till detta skall läggas de försök att med olika avsikter penetrera känsliga svenska ITsystem som vi mer eller mindre regelbundet kan observera.

  Delar av dessa kan vara underrättelseoperationer - delar kan lika gärna vara förberedelser för att med regelrätt anfall kunna slå ut dessa system."

  Han har inga som helst problem med att skrämmas genom nya påhittade "terorattacker".

  SvaraRadera
 4. Nej - Carl Bildt är inte min vän. Håll honom borta från mej!

  Här är en bild på hans rätta jag - skåda och rys!:
  http://carl.bildt.istheshit.net/images/cqocejnf.jpg

  SvaraRadera
 5. Strange Loop: Är det detta eller detta han menar?
  Undrar hur en massavlyssning av hela den svenska befolkningen kan minska detta hot... Flertalet experter har tvärsågat uttalanden om att man inte kommer/kan/får avlyssna den inhemska trafiken, det är omöjligt att undvika pga just hur internet är uppbyggt.
  Fortfarande är enligt mig den konstigaste paradoxen att man ska ta bort våra friheter och vårt privatliv med argumentet om "yttre hot", samtidigt som man fortsätter minska vår försvarsmakt. En ekvation som inte stämmer öht..

  Peter: Urk...:( Har karln inte hört talas om bordsskick eller servett?

  Josef: Skulle vara intressant att få hmmmm:et utvecklat mer..:)
  Är det ett positivt eller negativt hummande?

  SvaraRadera
 6. Oscar: Faktiskt inte..:) Nu håller jag på med en djupare analys av hans förehavanden. Finns som sagt mycket att rota i: Rand Corporation, Aspen Institute, Bilderberger, Irak-lobbyismen, doktrinen för kriget i Jugoslavien osv, osv...
  Tipsa gärna om du vill. Det går bra att mejla..

  Ingen trevlig kille den däringa Bildt...

  SvaraRadera