2010-01-02

Hotet som aldrig fanns är nu borta...

Hmm...
Enligt en artikel i Aftonpropagandan, så är den sk "Svininfluensan" inte ett hot längre.
11 000 skall ha varit smittade, av vilka ett tjugotal har avlidit.

Om nu man ska anta att 20 av 11 000 är dödsfrekvensen, så är det nästan 0,002%.
Naturligtvis stämmer inte det, utan antalet som verkligen avlidit av denna influensa är betydligt färre, och antalet smittade är mycket högre.
Inte ens WHO vet ju hur många som smittats, eftersom världens länder inte behöver rapportera in sina fall, enligt ett direktiv i somras.

Såg på den statliga televisionen igår att toppen vad det gällde antalet smittade var exakt samtidigt som vaccineringen höll på som värst...
Mankan ju verkligen undra hur det kommer sig.

Fortfarande är det väldigt tyst om alla de människor vars liv förstörts, avslutats eller kraftigt fösämrats av vaccinet.

6 kommentarer:

 1. och nu lär ju brisbane-flunssan vaa på väg..och den kräver också vaccinering !

  http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5200248

  Hälften vaccinerade - nu kommer Brisbane
  Luleå.
  Hälften av alla norrbottningar har vaccinerat sig mot svininfluensan. Kampanjen fortsätter samtidigt som en helt ny förbereds. Nu handlar det om den senaste influensan, Brisbane.

  SvaraRadera
 2. Sen har vi ju den spännande fortsättningen nästa vinter med nästa pandemi. För pandemi kommer det ju per definition att bli jämt hädanefter, eftersom WHO (World Hoax Organistation) ändrade definitionen så smidigt.
  På så sätt kan dom snälla vaccintillverkarna kräma in ett par miljarder utav de oändligt naiva svenskarna varje säsong. Troligen är det väl nån sorts dumskalle-förstärkare i årets vaccin, så folk går på nästa års pandemihets lätt som en plätt.

  SvaraRadera
 3. Lars: Bara hälften, finns hopp för en stor del mao... Visst kommer det nu flera flunsor, och jag tror att man sätter bara nya namn på den gamla säsongsinfluensan för att med skrämsel kunna kränga mer vaccin.

  Sverker: Dumskalleförstärkaren är media kort å gott. Jag är iaf nyfiken på om staten skrivit nya avtal, eftersom det de har med GSK förfallit iom att det nu nyttjats.
  Troligen finns det redan ett nytt undertecknat, men det är säkert stämplat med en fet sekretesstämpel för att skydda vaccintillverkaren. Igen...

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också att det är konstigt att det kunde sammanfalla så väl, vaccineringstopp samtidigt som influensatopp. Frågan är om inte allt är konstruerat, vill man presentera en bild av att vi har många influensafall tar man till kretiva grepp. Uppskattar utifrån hur många som rapporterar influensaliknande symptom. Kanske många av dessa kom från de som hade sprutats, det verkar ha varit det säkraste sättet att bli sjuk.
  Media följer lydigt dirigenten. Tycker att det är lite konstigt hur plötsligt influensan förklarades vara över, och samtidigt i flera länder. Är tanken att skapa ett uppehåll för att få större trovärdighet inför nästa attack? "Det kommer nog att vara ganska lugnt i några månader" ,sa Annika Linde.

  SvaraRadera
 5. Du borde veta!
  http://www.bollyn.com/11305
  Peter Orszag has an interesting resume. He has played key roles in some of the biggest financial scandals of our time. Orszag was, for example, an advisor to the Russian Finance Ministry during the reign of the Jewish oligarchs who plundered the wealth of Russia. He was an advisor to the Central Bank of Iceland before it crashed in 2008. Duridng the Clinton administration, Orszag was an advisor to Rahm Emanuel and Bill Clinton on the disastrous NAFTA bill that has devastated the U.S. manufacturing sector.

  Varför sviker du?
  Förstår du att dessa USA Khazarer ska ställas inför rätta? Eller du vill du dölja deras brott?

  alla dessa de dödat i 911. Du bryr dig inte? De är inte dina barn. De är uslier. Vi ska minnas dig! Du svensken som svek.

  http://thelibertyhour.podbean.com/2009/12/15/the-liberty-hour-dec-15-2009/

  Sviker du - sviker ditt jag?
  Fy fan för dig.

  Stackare - vågar du svara?

  SvaraRadera
 6. Anonym: Ärligt talat, nu får du väl ändå ge dig!
  Fy fan för dig med, som inte på över ett år fattat varför jag inte släppt igenom 300+ kommentarer från dig.
  Du, som är den enda orsaken till att jag måste moderera kommetarerna...
  Att du inte fattat de otroligt enkla små regler jag vill att man följer, utan skall ständigt föra fram samma mantra oavsett vad inlägget handlar om, och dessutom komma dragande med samma länkar hundra gånger om...

  Tydligen är det som jag trott en längre tid, att du är en enveten desinformatör som bara vill illa.
  Sök dig nu någon annanstans, för detta är sista gången en kommentar kommer fram från dig och sista gången jag svarar dig.

  SvaraRadera