2010-06-17

Konsekvensen saknades...

Sådär, svaret har kommit från Läkemedelsverket på mina frågor (se inlägget innan detta):

"Hej
Nej, någon fortsatt massvaccinering kommer inte att göras. Man kommer att precis som tidigare år erbjuda säsongsinfluensavaccin till vissa grupper:
*Personer över 65 år utan kronisk sjukdom
*Personer med kroniska sjukdomar med ökad risk för allvarlig sjukdom
*Immun-supprimerade

Säsongsinfluensavaccinet i år kommer att innehålla A(H1N1) virus (svininfluensa) + 2 andra virusstammar:

A/California/7/2009(H1N1)
A/Perth/16/2009(H3N2)
B/Brisbane/60/2008

Det är WHO som bestämmer vilka virusstammar som ska ingå i säsongsinfluensavaccinet.

I nuläget kan ingen med säkerhet säga varaktigheten av uppnådd immunitet även om det finns anledning att tro att adjuvans bidrar till ett mer långvarigt och bredare skydd. Det har ännu gått för kort tid sedan vaccineringen för att man ska kunna utvärdera detta.

Vaccinering med Pandemrix kommer att erbjudas till barn 6 månader till 3 år som ännu inte vaccinerats.

Beredskap ska finnas för att ge Pandemrix till övriga icke tidigare vaccinerade som önskar vaccin.

Har du fler frågor om detta ska du vända dig till Socialstyrelsen som har det övergripande ansvaret kring detta."


Jahaja, så var det med det..
Alla de som tog vaccinet har ett skydd tydligen, men ingen vet hur länge det verkar eller ens om det beror på det skvalen de fick i sig. Hur man ska få reda på det är höljt lite i dunkel, men det står ändå klart att det är de vaccinerade själva som här får se sig som en massiv försöks- och testgrupp.

Smått märkligt, eftersom de ansvariga parterna sa att det var ett säkert och väl beprövat vaccin, eller att i alla fall delarna i det var väl testade tidigare..

Svininfluensan är på inget vis borta, även om man kan tro det då media är så tysta om det:
"Active but declining transmission of pandemic influenza virus persists in limited areas of the tropics, particularly in Southeast Asia and the Caribbean. As countries of the temperate southern hemisphere enter winter, only sporadic influenza activity has been detected so far, except in Chile and Uruguay, both of which have recently reported small numbers of pandemic influenza virus detections."

"11 June 2010 -- Overall influenza activity has remained at low levels in most parts of the world. While, in most countries where human infection of influenza virus was reported, the pandemic influenza A(H1N1) continues to be the predominating influenza A viruses subtyped (92.2% globally), in some countries in Africa, however, the proportion of A(H3N2) virus detections increased and exceeded that of pandemic A(H1N1). "

Trots att man inte ens vet hur länge effekten kommer hålla i sig, om den ens infinner sig, så skall den erbjudas till småbarn!? Varför?? Har de inte testat detta på nog många av våra värnlösa medmänniskor??

Tyvärr är det bara för de som gick på den massiva propagandan och marknadsföringen förra året att inse den krassa sanningen:
Ni blev fullständigt lurade.

Orsaken till att det blev som det blev kan vara flera.
Kanske insåg myndigheterna att de gjort ett grandiost misstag genom att välvilligt och blåögt skriva på garantiavtalet. Sen, när de insåg att de blivit fullständigt lurade, så tog de på sig sin allvarliga min och höll med WHO och Big Pharma.
Då kunde de behålla sin egen integritet, vilket för dessa karriärklättrande självupptagna individer är mycket viktigare än att göra det rätta och riktiga. Här skulle det rätta ha varit att gå ut med fakta och pekat med hela handen mot de som lurade dem, WHO och Big Pharma. Så skedde icke...

De kan ha varit med på hela bluffen från början. Stora pengar väntade på de som var med på att lura oss alla, få oss att tro på de med "expertisen" och det unika kunnandet.
De kanske visste att media och hela politikeretablissemanget var medvetna om det hela, och att det bara var knäppgökar som undertecknad som skulle se igenom den tunna slöjan av makabra lögner och halvsanningar, och än så länge har vi inte nog många öron som lyssnar på oss för att vara en fara...

Men nu, när så många oegentligheter kom i dagen, och de var väldigt nära att blir ställda vid den mediala skampålen (vilket hade skett med ett ärligt media) så tar de den säkra vägen och backar undan från den tidigare linjen. Inte sker det smidigt, men det sker med medias goda tycke.
Media är en del av hela affären, och även deras anseende skulle kraftigt försämras hos den massa som fortfarande tror på det de skriver. Den massan är tyvärr fortfarande stor, men den minskar stadigt och kan aldrig någonsin bli större, vilket i alla fall jag ser som en positiv effekt...

/HCA

1 kommentar:

  1. Intressant information. Nej, fortsatt massvaccination kommer inte göras men det är förstås under "rådande situation". Nya influensavågor (verkliga eller påstådda) kan givetvis uppstå när som helst. Vad blir nästa alarmrapport, en livsfarlig influensa som sprids med myggor; mygginfluensan?

    Kompositionen av säsongsinfluensavacciner ger också lite tankar. Önskar man att dessa tre virusstammar muterar till ett fjärde virus innehållande samtliga egenskaper: Svininfluensan - Ger allvarlig lungpåverkan, Hongkonginfluensan - Smittar oerhört lätt, Brisbaneinfluensan - Ger utmattning, vätskebrist och kräkningar. Alternativt så anser man helt krasst att dessa tre virus ugör en "lämplig mix" för att ta kål på så många människor som möjligt.

    SvaraRadera