2010-06-03

Sluta slumra "Svensson"!!

"Svensson", det är ta mig fan dags att vakna nu!!

Är Du en av alla de i den massmediabedövade skocken som kikar in på Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter eller liknande mediakanaler för att få reda på "vad som händer?
Kollar du in lite olika nyhetssändningar från Rapport, Aktuellt eller Nyheterna på TV4 i tron att du även där får dig serverat det viktigaste som händer rapporterat så sanningsenligt som det bara är möjligt?
Då måste jag vara den bistra bäraren av ett chockerande meddelande:
DU ÄR FULLSTÄNDIGT BORTKOLLRAD OCH FAKTISKT FARLIGT NAIV!!
Utan att behöva pilla bland en massa teorier eller halvfärdiga teser så är det fullständigt glasklart att media och våra politiker gör allt i sin makt för att hålla just Dig, dina vänner och din familj medvetet ovetande om massor med saker som sker som har haft och kan komma ha en otroligt stor inverkan på Ditt och andras liv.
En inverkan som sällan är positiva eller till din fördel dessutom.
Nu kanske Du sitter och småfnittrar och tycker att jag överdriver eller är ute och cyklar tandemcykel, samtidigt som Du håller ett getöga på någon jätteviktig dokusåpa som Top Model eller suktande längtar efter nästa matlagningsprogram..
Men, tyvärr för Din vistelse i din verklighetsfrämmande lilla bubbla, så vare sig ljuger eller överdriver jag. Önskar faktiskt att jag vore fullständigt nipprig och en löjlig stolle, men så är inte fallet.
Vet du vad som sker nu, i precis detta nu, i Spanien?
Har någon av Dina vanliga kanaler rapporterat om ett möte där, med deltagare från den absoluta toppen i världen inom politiken, bankerna, företagen och även kungahus?
Nej, det har du inte, för de kanaler som så ivrigt jobbar för att Du ska tro att de är oberoende väktare av folkets väl och ve vägrar samstämmigt och totalt att rapportera om detta.
2010 års Bilderbergkonferens pågår i Barcelona, vilket bara kan benämnas som ett årligt toppmöte. Du kanske har hört talas om det lite sådär i förbifarten någonstans, men inte lagt någon större vikt vid det eftersom dina mediakanaler inte sagt något.
Och, är dom tysta då är det inte viktigt har Du fått lära dig, eller?
Vår egen utrikesminister Carl Bildt kommer enligt uppgift att närvara, även om han inte berättar det öppet i år som han gjorde förra året. Inte än i alla fall..
Jan Björklund kommer troligen också närvara, liksom två stycken ur Wallenberg-familjen.
Jag brukar inte vara så här upprörd, men det får helt enkelt vara nog nu!
Media är enligt min mycket bestämda uppfattning fullständigt styrda om vad, när, hur och varför de skall skriva och rapportera vissa saker.
Detta toppmötet är en av de saker som de fått klara order att fullständigt ignorera, och de verkar inte bry sig ett skvatt om att den lilla trovärdighet de har hos en snabbt minskande skara fullständigt förintas på grund av denna uppenbara och totala tystnad.

Kolla in här på Aftonbladet: Sökning på "Bilderberg".
Senaste gången de hade något som kan liknas med en bevakning av detta årliga toppmöte var 2001-05-29, och som av någon outgrundlig anledning är ändrad mer än sex år senare, 2007-06-15!!
Expressen är faktiskt till och med sämre..
Sökning på "Bilderberg" ger noll(!) träffar. "Bilderbergergruppen" ger en träff, där en Peter Cornell ger alla konspirationsteoretiker en känga och tycker "konspirationsteoriernas
historia är en berättelse om paranoia, rättshaverister och marginaliserade knäppgökar".
En lydig lakej med andra ord, som med all säkerhet är ständigt brun om snoken.
Knappar man in "Bilderbergkonferens" så är det noll träffar igen...
Dagens Nyheter, ja där blir det en träff på "Bilderberg", en artikel skriven av Clas Svahn under 2008...
Våra största mediahus har alltså inte slösat många droppar trycksvärta eller många pixlar på detta som Du ser.
Är det då oviktigt och fullständigt onödigt att prata om denna otroligt inflytelserika gruppering, som utan att överdriva verkligen innehåller det absoluta toppskiktet i världen?
Naturligtvis är det inte det. Dessa gökar träffas inte för att ha en mysig stund och sippa paraplydrinkar i solen, det är jag tämligen säker på...
Ändå är det det som man menar är en stor del av dessa hemliga möten.

Inga protokoll förs för vad som sägs och deltagarna pratar aldrig om vad som är sagt. Om det nu bara är ett kafferep för den girigaste delen av befolkningen, vart i ligger problemet då att berätta lite om vad man tisslade och tasslade om???
Till och med nu, med kanske en väntande storkonflikt på grund av Israels attack på båtarna från "Ship To Gaza" (och hoten om att de kommer göra samma sak om det kommer fler båtar), så ser de till att träffas. Att mingla, småsnacka och fnittra över elitistiska lustigheter är alltså viktigare än att lösa det största hotet mot världsfreden på många år?
Då är det inte så konstigt att världen är fullständigt körd åt skogen, och vi har definitivt inte de sk ledare som vi förtjänar.
Svenskar som deltagit i dessa möten är bl.a:
Olof Palme, Anna Lindh, Carl Bildt (varit med på nästan alla möten de senaste 15 åren), Mona Sahlin [video], Fredrik Reinfeldt [video], Jan Björklund, Anders Borg, Jakob Wallenberg, Maud Olofsson, PG Gyllenhammar, Thorbjörn Fälldin, Tage Erlander, Göran Persson m.fl...
Wikipedia har enbart ett "urval" av de svenska deltagarna, där de undviker att ha med flera stycken stora namn och väljer att ha med en snubbe som Tom Johnstone istället.
Minst sagt märkligt...
Kan någon med sinnet i behåll anse att det för ett ärligt svenskt media skulle vara fullständigt ointressant att många ministrar och andra höga politiker under sin aktiva period deltar i informella med ändock "hemliga" möten???
Är det viktigare och bättre för Dig att media slår knut på sig själv för att istället berätta vem som vänstrar med vem eller vilken bantningskur som för dagen funkar bäst??
Inse, och ta åt Dig, att media enbart är propagandaorgan som snällt och lydigt rapporterar det som de blir ålagda att rapportera. Detta i sken av att vara på folkets sida, Din sida, vilket bara gör sveket ännu värre.
I mina ögon så är det minst lika allvarligt som högförräderi.
Det är inte bara Bilderbergmöten man "missar", "ignorerar" eller som de inte anser har ett "allmänt nyhetsvärde".
Har du hört talas om Bohemian Grove? Ett lantställe i USA också för elitens anhang, med minst sagt bisarra inslag [video]..
Ron Paul och hans presidentkanditatur i det senaste valet i USA, där media i flera länder ljög om att han hoppat av...
Det finns massor av små och stora saker som media inte tar i, där ett pinfärskt exempel är inlägget ovan detta..
Om Du ändå inte tror på att media är styrda, fundera ut ett bra svar på följande:
Vad är oddsen för att all media samtidigt missar att rapportera om ett hemligt toppmöte (som inte egentligen är hemligt), där ministrar från vårt eget land är närvarande?
Hur troligt är det att all media samtidigt anser att det inte är viktigt att pyssla med lite "grävande journalistik" och ställa tuffa och obekväma frågor till de som faktiskt deltar i dessa möten?
För mig finns det bara ett enda svar, och det är att de alla är styrda och fått ordern att hålla sig ifrån detta. Men, har Du en bättre förklaring som även ger en logisk förklaring till medias agerande, så är det bara att berätta den för mig..
Vill Du fortsätta vara lättlurad, förolämpad och ta lögner för sanningar och sanningar som lögner?
Hoppas inte det, för Dig och de som är nära Dig...

7 kommentarer:

 1. http://www.guardian.co.uk/news/blog+world/series/charlie-skelton-bilderblog

  SvaraRadera
 2. Hej. Det stämmer tyvärr inte att det är noll träffar på Expressen. Det är vår sökmotor som är trasig. Just nu kan jag inte hänvisa till mer än google, men titta där:
  http://www.google.com/search?hl=sv&client=firefox-a&hs=JzK&rls=org.mozilla:sv-SE:official&q=bilderberg+site:expressen.se&start=10&sa=N

  mvh
  Emanuel Karlsten, sociala medier-redaktör, Expressen

  SvaraRadera
 3. Hej Emanuel (hoppas du är du sas:)..), alltid trevligt att få kontakt med de jag kritiserar och attackerar...

  Fast här tycker jag nästan synd om dig, för din länk bevisar bara ytterligare vad jag säger..
  Expressen har fortfarande inga artiklar innehållande ordet Bilderberg.

  Har gått igenom de 123 resultat din google-länk gav.
  - Alla med början blog.expressen bryr jag mig inte om, för det är inte officiella Expressen som skriver i dem.
  - På ALLA andra träffar till artiklar så är det i kommentarerna man finner någon/några som nämner Bilderberg.

  Visst, jag skrev inte uttryckligen i inlägget att det handlade om artiklar skrivna i Expressens namn, men det går nog fram tydligt att det är det jag menar. Bloggare/kommentatorer är inte Expressen..

  Du får gärna återkomma med rätt sökresultat från er egen sökmotor när den är lagad.

  SvaraRadera
 4. Googla -
  Bilderberg site:expressen.se

  SvaraRadera
 5. Anonym, det är samma sökning som Emanuel har i sin länk, och det ger samma svar.
  Dvs, ingen artikel som innehåller ordet, utan bloggar och kommentarer..
  Vad ville du visa med denna kommentaren?

  SvaraRadera
 6. http://www.naturalnews.com/028936_WHO_vaccines.html

  A stunning new report reveals that top scientists who convinced the World Health Organization (WHO) to declare H1N1 a global pandemic held close financial ties to the drug companies that profited from the sale of those vaccines. This report, published in the British Medical Journal, exposes the hidden ties that drove WHO to declare a pandemic, resulting in billions of dollars in profits for vaccine manufacturers.

  SvaraRadera
 7. http://video.google.com/videoplay?docid=3832784085187827936#
  Hesham Tillawi Keynote speech at the No More Wars For Israel Conference in LA

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/7757687/Israel-offered-to-sell-South-Africa-nuclear-weapons.html
  Shimon Peres, the Israeli president and Nobel Peace Prize recipient, was facing deep embarrassment yesterday after it emerged that he allegedly offered to sell Apartheid South Africa nuclear weapons.

  By Adrian Blomfield in Jerusalem
  Published: 7:09AM BST 24 May 2010

  SvaraRadera