2011-03-20

Återigen en bra filmsnutt angående 9/11

Sådärja, nu är jag på benen igen :)

En kort men mycket informativ film (med svensk text) gällande främst WTC7, Building 7, och dess sk "kollaps" på eftermiddagen den elfte September 2001.
Ifall du hör till någon av de som inte känner till vad jag pratar om, desto viktigare att du kikar..Tipstack till M.

2 kommentarer:

 1. Vad finns det att tillägga? Bevisen för att Byggnad 7 medvetet förstördes genom en kontrollerad sprängning är överväldigande. En kontrollerad sprängning är alltid noga planerad och planering (och aptering av sprängmedel) tar tid. Några visste precis vad de ville åstadkomma och de genomförde det med militärisk precision.

  SvaraRadera
 2. Joakim: Visst är det överväldigande tydligt för oss som inte ser det som man säger till oss att vi ska se och blundar för allt annat.
  Argument som "de" kommer med ofta, järnhattarna, är att det skulle ha varit för många involverade och de skulle inte kunna göra det i tysthet.

  Allt handlar om tid säger jag då..
  Om man tar 10 personer som under fem år apterade dessa tre byggnader med vad nu för saker de använt (nanothermite, thermite, dynamit eller vad som..), så krävs det inte många kilo om dagen för att det ska bli stora mängder.
  Det blir cirka 10 000 arbetsdagar, och med fem kg var varje dag som de bar in och fixade till så är det 50 ton.
  Jag tror att för att få reda på vilka som gjorde allt förarbete så ska man titta på de som arbetade med underhåll, service, renoveringar osv, och som kunde traska in med massor av allehanda material utan att det verkade konstigt. De gjorde sen det de skulle göra, t.ex. renoverade ett våningsplan, men de gjorde även annat som att förbereda två torn att förintas och ett hus att demoleras fullständigt.
  WTC7 skulle troligen träffas av planet som ramlade ner i Shanksville, men det blev antingen fel i fjärrstyrningen eller så sköts det ner av en som troligen inte löd order eller miss i orderkedjan..

  SvaraRadera