2011-03-01

Rothschild, elitens elit.

Innan 2001 var det endast 7 länder i världen som hade centralbanker som INTE var styrda av Rothschild:
Afghanistan
Irak
Nordkorea
Sudan
Libyen
Kuba
Iran

2001 invaderades Afghanistan, och vi vet inte riktigt var det slutar mer än att landet troligen plundras på allt av värde.
2003 invaderades Irak, och samma öde går det landet till mötes som för Afghanistan..
2011 faller Libyen i vad som kallas en revolution, och det är inte höga odds på att Rothschild kommer vara de som styr den ekonomin inom en ganska snar framtid..

Iran har satts under hård press, men har hittills lyckats pressa tillbaka ganska bra. Hotet att sluta sälja oljan i dollar är troligen en sak som fått eliten att backa än så länge.

Kuba har haft sina skärmytslingar, men klarar sig ännu. Detta troligen pga att de saknar stora tillgångar inom olja eller ädelmetaller. Man kan även spekulera i om Kubakrisen hade något med detta att göra, eftersom JFK var emot systemet att en privatfamilj skulle ha all kontroll över USA's finanser...

Sudan sägs vara ett av de länder som skall falla i den "revolutionsvåg" som sveper genom flera länder för närvarande.
Sker det, så innebär det i så fall att endast Nordkorea, Iran och Kuba står utanför att vara ägda och styrda av Rothschild-sfären.
Och vi vet ju alla hur och vad man skriver om dessa länder i media, som nästan uteslutande också (såklart) ägs av Rothschild och/eller dess bulvaner..

En del information kommer från denna artikel från 2005 som är otroligt intressant att läsa, sen har jag spättt på med helt egna spekulationer..
Bland annat för man fram teorin att Adolf Hitler har Rothscild-blod i sig, samt det faktum att Rothschild finansierade stora delar av den tyska krigsmakten och därmed var medskyldiga i högsta grad till dödandet av judarna.
Handlar även om hur Rothschild tillskansat sig kontrollen och makten över i princip hela vår planet... Läs den..

6 kommentarer:

 1. En intressant detalj i den medföljande artikeln är det faktum att Napoleon försökte rycka upp denna "onda rot" men att han misslyckades liksom Lincoln och senare John F Kennedy. Efterkrigshistorien har kastat otroligt mycket skit på Napoleon och kallat honom för djävulen själv. Men om Napoleon hade vunnit kriget så skulle världen med säkerhet ha varit en bra mycket bättre plats än det utstuderade helvete vi lever i idag. Ny tycks det som om Rothschild endast kan förstöras inifrån, av sin egen röta, så gott som alla yttre fiender har eliminerats. Hur har Rothschild kunnat nå så långt? Genom ränker, bedrägerier och lönnmord, allt krönt av en feghet som är så låg att den trotsar allt mänskligt förstånd.

  SvaraRadera
 2. Att några poliser skulle ha fått för sig att organisera ett mord på landets statsminister - funkar helt enkelt inte - de måste ha fått hjälp av en think tank:
  http://est.jbn.nu/palme/Den_osynliga_handen-och_den_vita.pdf
  I en radiointervju hävdade den tidigare generalsekreteraren för Europasektionen av World Anti-Communist League (WACL), Anders Larsson, att han fick informationer tio dagar innan mordet, som hävdade att man »skulle skjuta Olof Palme» i samband med hans resa till Moskva.
  Larsson sa sig ha fått informationerna från sin nära vän, Bo Ståhl som i sin tur hade blivit informerad av en tjänsteman på SÄK. I en egen analys, skriven för International Foundation for Contemporary Studies, hävdar Larsson att beslutet om en avrättning togs av CIA:s »Covert Action Department»³, som bl a verkade genom WACL och dessutom kontrollerade ordförandeposten.
  Enligt Larsson spred CIA samtidigt ett falskt dokument – bl a till höga svenska militärer – med »bevis» för att Olof Palme sökte »sälja ut» Sverige till Ryssland.
  http://est.jbn.nu/palme/
  http://est.jbn.nu/palme/Ai_318-93.pdf
  http://est.jbn.nu/palme/SA-R%c5_100525.pdf

  Varför dödades Palme? Vad kunde han ha äventyrat? Vem vann på att han mördades?
  http://kristofferhell.org/2010/06/darfor-mordades-olof-palme/

  http://svt.se/2.75456/1.926121/falska_bevis_pekade_ut_sovjetiska_ubatar

  http://www.prio.no/upload/people/ola_tunander/Kapitel%207.pdf
  Ett par dagar efter Bildts artikel säger den kommande försvarsstabschefen Bror Stefenson till Dagens Nyheter:
  ’Vår kapacitet att jaga ubåt är idag så låg att stormakterna kan komma att säga: ”ni klarar inte ert territorium”’,d.v.s. USA och Storbritannien kan komma att öva motoperationer i exakt de svensk skärgårdsområden som vi visat att vi inte kan hålla fria från sovjetiska ubåtar.

  Och på mötet om ubåtarna den 21 oktober med statsminister, utrikesminister, försvarsminister och ÖB förklarade Stefenson ubåtarnas närvaro under Hårsfjärdshändelserna bl.a. med att de varhär som en ’test på vår förmåga/vilja’. M.a.o. Bildt och Stefenson säger 1982 nästan exakt vad Weinbeger säger i sitt uttalande år 2000.

  Det var, enligt Weinberger, kränkningen 1981 som föranledde USA eller NATO att testa det svenska försvaret för att höja den svenska beredskapen mot ryska kränkningar. ’Det låg väldigt mycket i Sveriges intresse’, fortsatte Weinberger. Nu i efterhand kan vi säga att både dokument och uttalanden från centrala gestalter stödjer denna uppfattning.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Caspar_Weinberger finns också med vad gäller Iran-Contras och Palme och Algernon.

  Poliserna måste ha fått hjälp av ett tänk!!!
  Sven Anér: Palmemordet
  Anthony.C.Sutton

  SvaraRadera
 3. Back to the source2 mars 2011 00:26

  lol "Rothschild, elitens elit."

  Nästan vart man än vänder sig på nätet så dyker denna familj tillsammans med Rockefeller upp.
  Då räcker det med att vi släcker dessa två familjer så är "eliten" utrotad.

  Riktigt så enkelt är det nog inte...

  Malteserriddarna kontrollerar bankerna för den högsta allmänhet. Den Knights of Malta är underordnade till stormästaren Matthew Festing som är underordnad till jesuitgeneralen.

  Rothschilds är Vatikanens bankmän och jesuiterna låg bakom skapandet av Federal Reserve.

  SvaraRadera
 4. Joakim: Håler inte med riktigt.. Många yttre fiender har eliminerats, men den de fruktar allra mest och som är den enda som kan fälla dom är kvar.. Folket.
  Det är rädsla som ligger bakom att de måste hålla oss rädda med t.ex. "war on terror" samt att de har kontroll över media. Vore de inte rädda för oss så skulle de inte behöver gömma sig för oss.

  Anonym: Intressant, men vad har det med inlägget att göra?

  Back to the source: lolla på, trevligt att kunna få någon att skratta..
  Hur många är det i Rothscildfamiljen idag? Det hinner byggas upp en ansenlig mängd förgreningar under några hundra år, och de var inte få från allra första början ens.
  De du nämner har jag läst mkt lite om, så det vore kanon om du kunde lägga med länkar som man kan läsa och få mer kött på benen om det du säger.
  Sen vet jag inte om du menar att det som kommer fram om just Rothschild är bluff, båg, lögner och skrönor? Ska de ersättas av Malteserriddarna, eller?
  Är historien fel som beskrivits, så är jag mer än glad om du kan kommam med "motbevis" sas..

  SvaraRadera
 5. Back to the source3 mars 2011 22:44

  Rothschilds är en historiskt mäktig släkt, men i förhållande till den "riktiga eliten" som förövrigt funnits ett bra tag mycket längre än Rothschilds dynastin. De går tillbaks till Romarrikets dagar och direkt ättlingar till de stora männen på den tiden. Alltså är de arvtagare.
  Samlingsnamnet för dessa mäktiga nobla familjer är "The Black Nobility". Dessa är längst upp i näringskedjan så att säga.
  Tillsammans med Malteserriddarna är det de som har kontrollen över bankväsendet.

  Självklart ingår även Jesuiterna i denna hierarki speciellt med tanke på att Adam Weishaupt själv var Jesuittränad vilket kan ses som att Illuminaternas existens inte var någonting annat än en front organisation vars syfte var att starta den franska revolutionen som hämnd för att man skulle ha bannlyst Jesuiterna, men även för att ha en organisation eller order redo att ta på sig ansvaret.

  Jesuiterna är alltså den högsta ordern och står sig långt över frimureriet som faktiskt skapades och kontrolleras utav Jesuitordern.


  Här har du "lite" information bra sammanfattad för att inte bli för kvantitativt.

  Den första informationen består utav en forumtråd där många matnyttiga länkar finns som leder bra och trovärdig information.
  http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=29513

  Här är en länk till en video där "den svarte påven" eller rättare sagt Jesuiternas Superior General konfronteras utav wearechange. Han ses även som en utav de mäktigaste, kanske till och med den mäktigaste mannen i världen.
  http://www.youtube.com/watch?v=LM5qVaKSwoE

  SvaraRadera
 6. Back to the source: Tusen tack!
  Nu fick jag ännu mer att bita i och samtidigt bli lite förvirrad..;)
  Men det är bra, farligt att snöa in på ett spår och inte ta åt sig från alla möjliga håll.

  Väl värt att gräva i onekligen..

  SvaraRadera